Copy
Niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie.

Workshops | januari en februari 2020

Voordat alle kerstborrels en andere feestelijkheden losbarsten, willen we je attenderen op twee nieuwe trainingen die Tekstnet begin volgend jaar organiseert: een workshop timemanagement en een masterclass speech schrijven.

Datumprikker: zet de data voor de nieuwjaarsbijeenkomst (16 januari) en de ALV (26 maart) alvast in je agenda. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Baas over je tijd - Timemanagement

28 januari - Utrecht
Waarom doe je altijd langer over een klus dan je vooraf dacht? En kun je iets doen aan uitstelgedrag? Dit en nog veel meer leer je in de training van Brigit Kooijman. Na afloop weet je hoe je rust en overzicht creëert en je werk met meer plezier en concentratie kunt doen.

Workshopdetails

Datum en plaats: 28 januari in Utrecht
Tijd: 13.15 - 17.00 uur
Aantal cursisten:      maximaal 12
Investering: leden € 60 / Plusleden € 55
Meld je aan

Masterclass Speech schrijven

20 februari - Den Haag
Trainer Renée Broekmeulen laat zien hoe je stelling kunt nemen in je speech, en hoe je deze onderbouwt met passende argumenten en voorbeelden. Deze masterclass is bedoeld voor tekstschrijvers die al enige ervaring hebben met het schrijven van speeches in opdracht.

Workshopdetails

Datum en plaats: 20 februari in Den Haag
Tijd: 09.30 - 16.30 uur
Aantal cursisten:      maximaal 12
Investering: leden € 120 | Plusleden € 110
Meld je aan

Nieuw: Plusleden betalen minder voor workshops

Met ingang van 2020 hanteren we voor onze workshops voor het eerst verschillende tarieven: Plusleden betalen iets minder dan gewone leden. Dat is een van de voordelen van het Pluslidmaatschap.

Weet je niet of je Pluslid bent?
Het is eenvoudig: iedereen die lid was vóór 1 januari 2018, het moment dat de beoordelingsprocedure werd afgeschaft, is Pluslid. Was je toen aspirant- of buitenlid, of ben je na 1 januari 2018 lid geworden? Dan ben je gewoon lid.

Er is nog niemand volgens de nieuwe puntensystematiek Pluslid, want daarvoor moet je én de verplichte online workshop feedback gedaan hebben én verplicht hebben deelgenomen aan een intercollegiale feedbackronde. Deze feedbackrondes gaan in 2020 van start. Lees meer over het Pluslidmaatschap.

En verder in de agenda...

Bekijk de hele agenda
Copyright © 2019 Tekstnet, All rights reserved.Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tekstnet · Secretariaat Tekstnet · Beukenhof 8 · Steenwijk, Overijssel 8332 VA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp