Copy
Niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie.

Klaar voor een bijzonder jaar?


Beste Tekstnetter,

Hopelijk ben je deze maand lekker uit de startblokken gekomen. Als lid van Tekstnet kun je je opmaken voor een bijzonder jaar: ons jubileumjaar. Lees ook in deze nieuwsbrief wat er zoal op stapel staat. En er volgt nog veel meer!
Terugblik op een drukbezochte nieuwjaarsborrel


Een toost, een tombola en bijpraten met bitterballen: zo'n 60 Tekstnetleden vierden in Utrecht het begin van ons jubileum bij de nieuwjaarsborrel. Lees de terugblik op de site en bekijk achter de inlog de foto's.

Naar boven
Doe de online feedbackworkshop

Ongeveer 50 leden hebben de Online Feedbackworkshop van Tekstnet nu afgerond. We zijn blij met de positieve reacties die we krijgen: goed opgebouwd, helder, zinvolle informatie, prettig van toon, leerzaam! Deze 50 collega’s kunnen de opgedane kennis binnenkort in praktijk brengen tijdens de Collegiale Feedbackrondes. Wil jij ook Pluslid blijven of worden na 2020? En heb je de Online Feedbackworkshop nog niet gevolgd? Meld je dan snel aan voor de gratis Online Feedbackworkshop van Tekstnet. Pas daarna kun je meedoen met de Collegiale Feedbackronde, ook een verplicht onderdeel van het Pluslidmaatschap.  

Naar boven
Eyeopeners van deelnemers


Een paar eyeopeners die leden noemen aan het eind van de Feedbackworkshop: 

“Het feedbackmodel uit de workshop helpt om een tekst gestructureerd en zo objectief mogelijk te beoordelen”

 “Nu weet ik dat ik als feedbackgever (meer) rekening moet houden met de feedbackvraag van de schrijver en dat die vraag de leidraad is voor mijn feedback”

“Mijn grootste eyeopener is dat de feedbackvrager tijdens het bespreken van zijn/haar tekst de leiding heeft en het initiatief neemt”

“Het inzoomen op de rol van feedbackontvanger vond ik heel verhelderend. Ook goed om te benoemen dat je als feedbackgever niet automatisch een eindeloze reeks oplossingen moet aandragen”

“Geen nieuw onderwerp voor mij, maar heel prettig dat feedback geven en ontvangen zo gestructureerd behandeld wordt. Nu heb ik weer even scherp waarop ik moet letten”

Naar boven
Drietallen aan de slag

Wie de Online Feedbackworkshop heeft afgerond, kan vanaf nu de uitnodiging tegemoetzien voor de Collegiale Feedbackronde. In de uitnodiging staat met welke twee willekeurige collega’s je het face tot face feedbackgesprek voert. Jullie bepalen samen wanneer dat plaatsvindt en of jullie het gesprek op een locatie voeren of online via bijvoorbeeld Skype of Zoom. Je ontvangt bij de uitnodiging ook lesstof uit de workshop als reminder, toegespitst op jouw praktische voorbereiding op het feedbackgesprek. En tips om het gesprek zelf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De Collegiale feedbackronde vindt altijd in drietallen plaats. Het kan dus zo zijn dat je na afronding van de Online feedbackronde nog even op een uitnodiging moet wachten, omdat er nog geen drietal gevormd kan worden. 

Naar bovenZiehier het voor ons jubeljaar omgetoverde Tekstnetlogo. Met een duidelijke 30, die evengoed natuurlijk nog ontzettend fris en groen is. Woorden van waarde - waarde van woorden is het thema dat de organisatoren van Tekstnetwerken en onze jubileumviering bedachten. Een thema dat zo passend is, dat het een plek krijgt in het logo dat we dit jaar overal gebruiken. Voer jij ook het Tekstnetlogo in je communicatie? Vervang het dit jaar dan door deze feestelijke variant. Je vindt vanaf vandaag een aantal bestandsformaten op de site. 

Naar boven
Werf een lid, krijg een cadeau


Op de nieuwjaarsborrel is een stevige ambitie uitgesproken: we willen er dit jaar 50 leden bij. Want het is belangrijk om als club gezond te groeien. Op drie momenten dit jaar draait er een ledenwerfcampagne, waarbij nieuwe leden € 30 korting krijgen op hun lidmaatschap. En ik dan? horen we je denken. Ook voor jou is er € 30 beloning: als je een nieuw lid werft. Dus bedenk maar eens wie volgens jou zo'n lidmaatschap verdient! Aanmeldingen kun je doorgeven aan secretariaat@tekstnet.nl 

Naar boven
Makkelijk betalen met iDeal

Vanaf 2020 ontvang je de factuur voor je Tekstnet-lidmaatschap via onze partner ClubCollect. Je hebt al een mailtje met een betaallink ontvangen of je krijgt dat mailtje binnenkort. Je betaalt via iDEAL. ClubCollect ondersteunt ruim 1.500 verenigingen in Nederland met een systeem voor online facturatie. Tekstnet maakt daar graag gebruik van: iDEAL is handig voor leden en bespaart het secretariaat veel tijd. 
 
De mail met betaallink komt van ClubCollect. Het formele taalgebruik is anders dan je van Tekstnet gewend bent, maar voorlopig kunnen we daar niets aan veranderen. Om deze dienstverlening uit te voeren deelt Tekstnet relevante persoonsgegevens met ClubCollect. ClubCollect verwerkt deze gegevens in overeenstemming met de AVG. Vragen over ClubCollect? Mail secretariaat@tekstnet.nl
 
Naar boven
Agenda 2020
  • 19 februari: TekstnetwerkT (Goirle)
  • 18 maart: TekstnetwerkT (Goirle)
  • 20 maart: Scherper Schrijven (Utrecht) VOLGEBOEKT
  • 26 maart: Tekstnet-ALV (Amersfoort)
  • 9 april: Sneller en beter beleid schrijven (Amersfoort)
  • 3-4 september: Tekstnetwerken & Tekstnetlustrum! (Driebergen)

    Kijk voor meer info in de actuele agenda.
     
Naar boven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tekstnet · Secretariaat Tekstnet · Beukenhof 8 · Steenwijk, Overijssel 8332 VA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp