Copy
Niet goed te lezen? Bekijk dan de online versie.

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Tekstnet

Beste Tekstnetter,

Graag nodig ik je uit voor de Algemene Ledenvergadering van Tekstnet, die plaatsvindt op 3 september van 13.00 tot 15.00 uur. We hebben besloten om er een online bijeenkomst van te maken, via Zoom. In dit bericht vind je alle informatie die je nodig hebt om erbij te zijn.
 
Waarom een online ALV?
We hebben hiervoor gekozen omdat op die manier er zo veel mogelijk mensen bij kunnen zijn. Bijeenkomsten mogen weliswaar weer, maar met anderhalve meter afstand betekent dat een hele grote zaal huren. En dat borrelen een beetje lastig (of raar) wordt. Dus we kiezen voor de veilige en tegelijk vernieuwende optie. Online trainer en Tekstnetter Paula Brummelkamp helpt ons om er een interessante en interactieve digitale ALV van te maken.
 
Waar gaan we het over hebben?
Belangrijkste onderwerp op de agenda van 3 september is het wijzigen van ons huishoudelijk reglement en onze statuten. We willen deze twee documenten graag aan de huidige situatie aanpassen: zo hebben we bijvoorbeeld geen aspirantleden en geen toelatingsprocedure meer. Daarnaast installeren we onze nieuwe penningmeester René Erkelens en stellen we een nieuw soort lidmaatschap voor: het Bedrijfslidmaatschap. Hiermee kunnen bedrijven die meerdere tekstschrijvers in dienst hebben, collectief lid worden van onze vereniging.

Heb je vragen? Stel ze vooraf
Bij een ALV heb jij het als lid voor het zeggen. Ook bij deze online ALV. We geven graag iedereen de ruimte om vragen, opmerkingen en agendapunten aan te dragen. Doe dit bij voorkeur van tevoren via secretaris@tekstnet.nl, zodat wij je vraag al mee kunnen nemen in ons programma. Tijdens de ALV kun je vragen stellen en opmerkingen maken via de chat.
 
Vragen over het Pluslidmaatschap? Mail onze vicevoorzitter
We praten je tijdens de ALV ook bij over het Pluslidmaatschap. Heb je daar vragen over en staat het antwoord niet op deze webpagina: https://tekstnet.nl/het-pluslidmaatschap/?
Stel jouw vragen dan uiterlijk 9 augustus a.s. aan onze vicevoorzitter Janine Scheper: vicevoorzitter@tekstnet.nl. We actualiseren de webpagina over het Pluslidmaatschap ruim voor de ALV en verwerken daarin dan ook de antwoorden op jullie vragen.

Niet bekend met Zoom?
Ben je niet of nauwelijks bekend met Zoom? Geen punt! Na je aanmelding ontvang je een handleiding van ons. Daarin lees je hoe eenvoudig Zoom werkt en hoe je het meeste haalt uit je ALV-deelname.
 
Hoe zit het met de borrel?
Naar goed gebruik sluiten we de ALV altijd af met een borrel. Op 3 september dus ook! Het collegiaal napraten doen we in verschillende digitale ruimtes, waartussen je zelf kunt ‘rondlopen’. Dat was een groot succes bij onze zomerborrel, dus dat doen we nu weer.
 
Meld je aan vóór 25 augustus
Op onze website vind je het complete programma met het formulier om je aan te melden (eerst even inloggen) en de vergaderstukken. Meld je aan vóór 25 augustus, dan kunnen we je op tijd de Zoom-link sturen die je nodig hebt om mee te doen. Had je je al aangemeld voor de ALV op 26 maart? Meld je opnieuw aan.
 
Meer weten?
  • Alle stukken voor de ALV vind je op de Tekstnet-website.
  • Kun je er niet bij zijn op 3 september, maar wil je wel stemmen? Geef dan een Tekstnetter die er wél bij is, een volmacht om namens jou te stemmen.
  • Wil je een onderwerp op de agenda van de ALV zetten? Stuur dan een mailtje naar onze secretaris Lenneke Moerdijk via secretaris@tekstnet.nl.
Tot 3 september!
Namens het hele bestuur,

Marèse Peters
voorzitter Tekstnet
 
Copyright © 2020 Tekstnet, All rights reserved.Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tekstnet · Secretariaat Tekstnet · Beukenhof 8 · Steenwijk, Overijssel 8332 VA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp