Copy
This email has come from ELTA Head Office in Belgrade. You are receiving this newsletter as a member or partner of ELTA.
View this email in your browser

Program besplatnih časova engleskog jezika

za učenike iz socijalno ugroženih porodica

Drage kolege,

Udruženje nastavnika engleskog jezika (ELTA) uz podršku Američke ambasade poziva osnovce i srednjoškolce uzrasta od 13 do 15 godina da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika.

Program je namenjen isključivo učenicima iz socijalno ugroženih porodica iz Beograda i Kragujevca. Broj učenika je ograničen, a izbor kandidata će izvršiti predstavnici Udruženja nastavnika engleskog jezika (ELTA) i Američke ambasade. Molimo nastavnike engleskog jezika i odeljenske starešine da na osnovu pomenutih kriterijuma predlože potencijalne kandidate i da im pomognu da se, uz saglasnost roditelja, prijave za program.

O programu:

English Access Microscholarship Program je program mikro stipendija koji pruža osnove engleskog jezika učenicima od 13 do 15 godina koji nemaju mogućnosti da učestvuju u drugim programima, kao i onima kojima ekonomska situacija ne dozvoljava da učestvuju u sličnim programima. Program se odvija posle školskih časova u trajanju od dve godine. Učenik će steći uvid u američku kulturu i demokratske vrednosti kroz nastavu engleskog jezika i dodatne aktivnosti. Stečene veštine engleskog jezika pomoći će polaznicima da iskoriste mogućnosti koje su im prethodno bile nedostupne.

Kako se prijaviti:

Udruženje nastavnika engleskog jezika (ELTA) uz podršku Američke ambasade poziva sve osnovce i srednjoškolce uzrasta od 13 do 15 godina iz Beograda i Kragujevca da se prijave za dvogodišnji program besplatnih časova engleskog jezika. Pored časova engleskog jezika, polaznici će imati prilike da nauče više o američkoj kulturi kao i da učestvuju u raznim vannastavnim aktivnostima.

Prijavni obrazac je priložen uz ovaj poziv i nakon popunjavanja, možete ga poslati od 7. do 27. septembra:

Ukoliko želite da saznate nešto više o ovom programu, posetite našu Facebook stranicu.

Broj polaznika je ograničen.

Srdačan pozdrav,

ELTA tim

PRIJAVNI OBRAZAC
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
This message is for the intended recipient(s) only. If you have received this message in error, please notify the sender and delete it. ELTA accepts no liability for loss or damage caused by software viruses and you are advised to carry out a virus check on any attachments contained in this message.
Copyright © 2015 English Language Teachers’ Association (ELTA Serbia), All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp