Copy

Nieuwsbrief januari

Projectweek 'Diversiteit'
 

In de week van 17 april organiseert de Faculteit voor alle 1ste Ba studenten een Projectweek rond 'Diversiteit'. Dit omvat onder meer een openingsfilm 'Layla M' (2016), een PSWx (5 sprekers volgens TED X formule), een reeks workshops en een Stura-quiz. Meer info op woe 22 februari in de les 'Methodologie'.
 

Stappenplan na examens
 

Op 10 februari krijgen jullie je resultaten. ben je voor één of meerdere vakken niet geslaagd, volg dan het stappenplan van het Monitoraat!
 

Nieuwe Programma's AJ 17-18
 

Verderzetting van het vernieuwde programma Ba Communicatiewetenschappen. In AJ 17/18 start de nieuwe Ba2. Betere connectie tussen Ba en Ma (leerlijn economie) in Ba2 en Ba3 van de Politieke Wetenschappen. Introductie van 'Community service learning' in de Ma PW/EU. 
 
Meer info mbt CW en PW

Na de studies?
 

Zin om na de studies verder te studeren (ook in de VS!) of stage te lopen in het buitenland? Op de hoogte blijven van internationale activiteiten voor studenten? 
 

Go Global!
 

The Erasmus Mundus Master in 'Global Studies - A European Perspective' is an interdisciplinary, research-based programme offered by a consortium of five European universities, in partnership with seven further leading universities in the field of Global Studies. The application deadline is March 30th. 
 

KALENDER

NUTTIGE LINKS

Copyright © 2017 UGent - PSW, All rights reserved.