Copy

Nieuwsbrief juni

Stroomschema's monitoraat

Wat na de 2e semesterexamens? Volg de stappen in het stroomschema voor 1e bachelor of voor hogere jaren!  

Scriptieprijzen


(Bijna) afgestudeerd met een sterke bachelor- of masterproef? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen! Naast de Vlaamse Scriptieprijs zijn er nog tal van mogelijkheden ...  
 

Inschrijvingsgeld Manama wijzigt voorlopig NIET!


In tegenstelling tot eerdere berichten zal het inschrijvingsgeld voor de Manama Conflict and Development komend academiejaar NIET stijgen. Dit werd beslist op het Bestuurscollege van 10 juni! Het inschrijvingsgeld blijft dus op 890€ (ipv eerder gemelde 1730€). Het gaat voorlopig om een uitstel van 1 jaar ... reden te meer om de opleiding aan te vatten!   
 

GIT-regels 2016-2017


Niet voor alles geslaagd na eerste en tweede zittijd? Misschien kom je wel in aanmerking voor een geïndividualiseerd traject (GIT). Kom hiervoor naar één van de GIT-sessies!
 
 

Quetelet colleges - Honours program!


Wil je als gemotiveerde UGent bachelorstudent, naast je normale curriculum, een intellectuele uitdaging aangaan die je ver buiten de grenzen van je eigen studiegebied brengt? Dan zijn de Quetelet Colleges iets voor jou. (Internationale) experts uit verschillende domeinen gaan er samen met jou en een kleine, selecte groep medestudenten op zoek naar het hoe en waarom van wetenschap, cultuur en samenleving.
 
 

Aanspreekpunt en kennismakingsdag voor vluchtelingen
 

Vluchtelingen zijn welkom aan de UGent om te studeren, doctoreren of te werken als onderzoeker. De UGent tracht vluchtelingen op weg te helpen in een traject aan de universiteit.  
 

KALENDER

NUTTIGE LINKS

Copyright © 2016 UGent - PSW, All rights reserved.