Copy

Nieuwsbrief september

Start (vree) wijs @ PSW
 

Het nieuw academiejaar start maandag! Be prepared!! Met deze 10 tips schiet jij vlot uit de startblokken.
 

Blijf up-to-date met de GIT-regels!
 

Zit je niet in een modeltraject of ben je niet geslaagd voor al je vakken? Hou dan rekening met de GIT-regels! Deze kunnen wijzigen en verstrengen, zo kan je geen GIT aangaan als je niet voor 30 studiepunten geslaagd bent in het eerste Bachelorjaar en niet aan de Master starten als je niet geslaagd bent voor alle BA1 vakken. 
 

Programmahervorming Politieke Wetenschappen & Communicatiewetenschappen!
 

Om na te gaan welke gevolgen de wijzigingen in de politieke wetenschappen voor jouw studietraject heeft kan je de overgangsmaatregelen hier nalezen. Voor de communicatiewetenschappen gaat de vernieuwde tweede bachelor en het schakel- en voorbereidingsprogramma van start. Kom naar de GIT sessie op maandag 25 september om 13u in het PC lokaal in Paddenhoek om je curriculum hierop af te stemmen.
 
 

Niet vergeten!
 

Curriculum aanpassen? Keuzevakken? Einde van je Bachelor of Master in zicht? Dien op tijd je onderzoekspaper en masterproef in.
 

Te gast op de gemeenteraad
 

Maandelijks ontvangen 2 gemeenteraadsleden zo'n 25 personen in het stadhuis. Eén gemeenteraadslid van de meerderheid en één uit de oppositie ontvangen de gasten vanaf 17u. Je krijgt er meer uitleg over de werking, kan agendapunten inkijken en het vragenuurtje en de gemeenteraad bijwonen.
 

Buitenlandse ervaring opdoen?
 

Wil je op Erasmus? Of wil je buddy worden van een uitwisselingsstudent aan de UGent?
 

International campus @ Faculty of Political and Social Sciences
 

Welcome to students from all over the world within the new international degree Master in Global Studies and within exchange programmes.
 

KALENDER

NUTTIGE LINKS

Copyright © 2017 UGent - PSW, All rights reserved.