Copy

Januari 2020 - Nieuwsbrief Stichting Maestro

Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Aan het begin van het nieuwe jaar een speciale editie van onze Nieuwsbrief, met een oproep aan koordirigenten die werkzaam zijn in de amateurkoorsector! Lees er alles over in het bericht hieronder. Informatie over de activiteiten van Stichting Maestro in het nieuwe jaar volgt in de 'normale' Nieuwsbrief, die binnenkort wordt verzonden. Deel deze nieuwsbrief gerust met collega's of kennissen, per mail of via de social media-knoppen onderaan!

Koorleiders in een veranderende koorsector

De Nederlandse koorwereld is volop in beweging, en deze ontwikkelingen zijn van invloed op het werk van de koorleider. Welke kennis en vaardigheden heeft een koorleider anno 2020 eigenlijk nodig om de dynamiek in de sector te stimuleren en te volgen, en om het werk met inspiratie en motivatie te blijven doen? En op welke manieren kan en wil de koorleider hierin ondersteund worden?

Ramon van den Boom, coördinator bij Stichting Maestro, doet in het kader van de Fontys Master Kunsteducatie -in nauwe samenwerking met Koornetwerk Nederland en LKCA- onderzoek naar de behoefte aan inspiratie, advies en nieuwe kennis bij koorleiders die werkzaam zijn in de amateurkoorsector in Nederland.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek, door het invullen van een vragenlijst op Surveymonkey (opent in een nieuw venster). Door uw deelname draagt u bij aan een betere ondersteuning van koorleiders in de nabije toekomst. Alle koorleiders -dirigenten, artistiek leiders, vocal coaches, cantors, kortom: iedereen die groepen mensen laat zingen- werkzaam in de amateurkoorsector in Nederland kunnen deelnemen.

Het invullen neemt naar verwachting ongeveer 15 minuten in beslag. Uiteraard wordt alle informatie zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Vriendelijk verzoek om te reageren voor 15 februari 2020. Mocht de link hierboven niet werken, dan kunt u ook de QR-code hieronder gebruiken. Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw deelname! 
Share Share
+1 +1
Tweet Tweet
Share Share
Forward Forward
Copyright © 2020 Stichting Maestro, Alle rechten voorbehouden.


Uitschrijven    Gegevens bijwerken
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Maestro · Emmastraat 39 · Goirle, 5051 LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp