Copy
TurismeVallès
Consell Comarcal del Vallès Oriental 
No visualitzes bé el correu electrònic?
Mira'l en el browser

La tardor al Vallès Oriental


Benvolguts/des,
 
La tardor ha arribat a la comarca i amb ella les castanyes, els panellets, els bolets, els jerseis una mica més gruixuts, les excursions per veure el canvi de colors dels arbres i el misteri del Nen Amagat! Ja sabeu quin és? Us animem a que el descobriu a www.turismevalles.com
 
A continuació us fem arribar una breu descripció d’algunes de les accions més destacades que hem dut a terme al llarg del mes d’octubre, així com algunes de les activitats que es duran a terme en els municipis de la comarca durant el novembre.
 
Esperem que sigui del vostre interès!
 
 
Serveis de Turisme – Àrea de Desenvolupament Local
Consell Comarcal del Vallès Oriental
 

ACCIONS DEL MES D'OCTUBRE
Bigues i Riells acull la celebració del Plenari Polític i del Plenari Tècnic – Privat

El passat dimarts dia 4 d’octubre a l’Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells, es va dur a terme el tercer Plenari Polític de Turisme d’enguany, en el que van assistir prop d’una quinzena de regidors de turisme de la comarca. Durant la reunió es va parlar de l’estat de diferents projectes, així com es va entregar un exemplar de les publicacions “50 propostes de turisme gastronòmic” i el “Mapa turístic del Vallès Oriental”.
 
Es va aprofitar l’ocasió per presentar l’espot del curtmetratge Nen Amagat, realitzat per a la campanya de publicitat de tardor – hivern de TurismeVallès. 
Plenari Polític - 4 d'octubre a Bigues i Riells
Plenari Polític - 4 d'octubre a Bigues i Riells
A continuació es va celebrar el tercer Plenari Tècnic – Privat del 2016, en el que van assistir prop d’una quinzena de tècnics de turisme dels ajuntaments de la comarca i representants de les associacions del sector turístic. Durant la reunió es va traslladar als assistents la situació actual dels diferents projectes.
Plenari Tècnic - Privat - 4 d'octubre a Bigues i Riells
Plenari Tècnic - Privat - 4 d'octubre a Bigues i Riells
Content Màrqueting per diferenciar productes i destinacions

El passat dimecres dia 5 d’octubre es va dur a terme un curs de formació destinat a millorar el màrqueting de les empreses i municipis a través de la millora de la gestió del contingut. A la sessió van assistir 15 representants d’empreses de guiatge, administracions, agències de viatges, punts d’informació turística, museus, oficines de turisme i allotjaments.
Curs de Content Màrqueting
Curs de Content Màrqueting
El content màrqueting és centra en la creació i la distribució de valor a través de la creació de contingut de la nostra empresa i/o activitat, que sigui rellevant i d’interès per als nostre públic objectiu.
Dijous 15 de setembre es va dur a terme un curs de formació sobre Xarxes Socials destinat a les empreses que participen en el projecte SICTED.
Curs de Content Màrqueting
Curs de Content Màrqueting
Nen Amagat al Festival de Sitges

Divendres dia 7 d’octubre, en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges es va projectar el curtmetratge Nen Amagat. La sessió es va fer al Cinema Prado, que te més de 135 anys d’història i que va ser declarat Bé d’Interès Cultural per la Generalitat de Catalunya. A la projecció va assistir el conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; el sotsdirector del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, Mike Hostench; els dos actors protagonistes del curtmetratge, Aina Planas i Andy Turner; així com el director, Pol Rodríguez, representants de l’agència de publicitat Snoop i alguns membres del rodatge. Els assistents a la sessió van poder gaudir del curtmetratge Nen Amagat, juntament amb dos films més.
 
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2016
Nen Amagat a la Mostra de Cinema de Natura ForadCamp

El passat dissabte dia 8 d’octubre es va projectar el curtmetratge Nen Amagat a la Mostra de Cinema de Natura FordCamps de Figaró – Montmany. Aquest és el cinquè any que es porta a terme aquesta mostra de cinema, que compta amb molt bona acollida i que omple de cinema durant dos dies el municipi.
 
ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i coordinada per l’Associació de Documentalistes Independents INDOC. La Mostra vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador.
Realització del curs de formació: Trucs senzills per a fer vídeos

El passat dimecres dia 19 d’octubre es va dur a terme, a la seu del Consell Comarcal, el curs de formació “Trucs senzills per a fer vídeos”. Els assistents van poder aprendre tècniques i maneres per potenciar les seves empreses i institucions.
 
Els vídeos es converteixen en un mitjà viral que ofereix als clients un cop d’ull ràpid del producte que s’intenta vendre. En menys de 30 segons hom pot obtenir la informació que necessita sobre un producte, un servei, un recurs o una empresa. No es necessari llegir llargs textos. Avui en dia els vídeos s’han transformat en una part molt importat alhora de donar a conèixer l’oferta i els productes d’una empresa i/o destinació.
 
TV5 Monde visita el Vallès Oriental

El passat dijous dia 20 d’octubre la comarca va rebre la visita de dos periodistes de TV5 Monde, que gràcies al viatge de premsa que va organitzar la Diputació de Barcelona van descobrir que Barcelone c’est bien plus !
 
El dia va començar amb una visita guiada, organitzada per l’empresa Geotours Catalonia (http://geotourscatalonia.com), en la que van descobrir l’encant del poble de Sant Pere de Vilamajor i després van fer una caminada pel Parc Natural del Montseny. A continuació van conèixer la gastronomia de proximitat amb un dinar al restaurant Vinòmic de La Garriga (www.vinomic.cat), que és membre del col·lectiu CuinaVo. A la tarda van visitar el municipi de Caldes de Montbui (www.visiteucaldes.cat), on van fer una visita guiada al centre, al Museu Thermalia i al Safareig Termal. El sopar va ser al Cafè del Centre (www.cafedelcentre.cat), restaurant que treballen amb producte de proximitat i es van allotjar al Camping El Pasqualet (http://elpasqualet.com).
TV5 Mode al Vallès Oriental
TV5 Mode al Vallès Oriental
TV5 Monde és una cadena internacional de televisió que ofereix programació en llengua francesa. La cadena està present en més de 200 països i territoris, el grup TV5Monde compta amb 9 canals regionals i 2 canals temàtics. Compta amb una audiència mitjana general de 55 milions de telespectadors.  TV5 Monde vincula a tots els francòfons. La cadena te com a missió promoure la llengua francesa i valors com la solidaritat, la democràcia, la diversitat cultural, els drets humans, els drets de la dona, els drets dels infants, el medi ambient, la llibertat d’expressió i el dret a l’educció entre d’altres.
TV5 Mode al Vallès Oriental
Realització del curs de formació: Com millorar el posicionament a Google

Dimecres dia 26 d’octubre es va dur a terme, al municipi de Montmeló, un curs de formació per aprendre a millorar el posicionament de les pàgines webs a Google. A la sessió van assistir prop d’una quinzena d’empreses i ens públics del Vallès Oriental.
 
Avui en dia internet és una font inacabable de maneres de promocionar-se. La posició que ocupa la pagina web d’una empresa, en el rànquing de resultats que proporcionen els cercadors a Internet, pot fer que aquests sigui més consultada o menys. Les tècniques desenvolupades per millorar en aquest rànquing han esdevingut tota una tàctica comercial de gran importància. Per això cal treballar per aconseguir que la pàgina web del nostre negoci tingui el millor posicionament possible.
Els recursos turístics de la comarca a la V Nit Empresarial de la UEI

La patronal Unió Empresarial Intersectorial va celebrar el dimecres dia 26 d’octubre la cinquena Nit Empresarial, que va reunir prop de 200 assistents.

Els participants a l’acte van rebre la bossa de TurismeVallès amb el material promocional de la comarca: 50 propostes de turisme actiu i de natura; 50 propostes de turisme cultural; 50 propostes de turisme familiar; 50 propostes de turisme gastronòmic; i el nou mapa turístic del Vallès Oriental.
Inici campanya de comunicació Nen Amagat: 
Descobreix el misteri del Nen Amagat a www.turismevalles.com
 
El passat dimarts dia 4 d’octubre es va donar el tret de sortida a la campanya de comunicació turística de tardor – hivern de TurismeVallès amb la presentació al Plenari Polític i al Plenari Tècnic Privat de l’espot del Nen Amagat. Durant 20 segons l’espot convida a l’espectador a visualitzar el curtmetratge i a descobrir la llegenda del Nen Amagat, que trobaran a la plataforma web www.turismevalles.com.
 
Fins a finals d’any l’espot es projectarà en diferents mitjans de comunicació. Així doncs, podrem trobar al misteriós Nen Amagat a TV3; 8TV; La Xarxa de televisions locals; el Canal MouTV de metro i d’autobús de Barcelona; als cinemes OCine de Girona; als cinemes Cinesa Diagonal, Diagonal Mar, Heron City Barcelona, La Maquinista, Mataró Parc, Parc Vallès de Terrassa; i als cinemes Yelmo Icaria de Barcelona i Yelmo de Sant Cugat.
 
És la primera vegada que des del Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental es porta a terme una campanya amb aquestes característiques.
 
L’estrena del curtmetratge es va dur a terme el passat mes de maig al Cinema Alhambra de La Garriga. El film és una proposta de l’agència Snoop i s’emmarca en una campanya de promoció turística de TurismeVallès, que vol donar a conèixer el territori d’una altra manera, mitjançant el cinema. Així es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.
www.turismevalles.com
Fira de Mostres de Girona

El passat cap de setmana Barcelona és molt més va ser present a la Fira de Mostres de Girona, representant l’oferta turística de totes les comarques de la província de Barcelona. Des de TurismeVallès vam enviar les noves publicacions turístiques, que van tenir gran èxit entre els visitants a la fira.
 
La Fira de Mostres és el màxim exponent de l’activitat econòmica en una exhibició multidisciplinària que compren tot el ventall alimentari, industrial, tecnològic, de decoració, construcció, oci i turisme de les comarques gironines i catalanes.
Konsultra Belgium visita el Vallès Oriental

El diumenge dia 30 d’octubre va visitar el Vallès Oriental l’empresa Konsultra Belgium, consultora contractada per la Diputació de Barcelona per dur a terme la promoció de Costa Barcelona al mercat belga. Els dos responsables del projecte van visitar durant el matí l’espai natural de Sant Miquel del Fai (www.santmiqueldelfai.cat) i posteriorment van dinar al restaurant La Mama de Santa Eulàlia de Ronçana (www.restaurantlamama.cat), que és membre del col·lectiu CuinaVO.
Konsultra Belgium a Sant Miquel del Fai, Vallès Oriental
Konsultra Belgium a Sant Miquel del Fai, Vallès Oriental
INFORMACIÓ D'INTERÈS
Infografia "Turisme a l'Entorn de Barcelona 2016"
Infografia Turisme a l'entorn de Barcelona 2016

Més informació
AGENDA TURÍSTICA DE NOVEMBRE
Festes Majors al Vallès Oriental
Algunes de les propostes turístiques del mes de novembre són:
 
Del 12 al 20 de Novembre de 2016
Festes de Sant Martí
Sant Celoni
 
12 de Novembre de 2016
Visita teatralitzada pel centre de Sant Celoni - 12 de novembre
Sant Celoni
 
13 de Novembre de 2016
DIUMENGES A LA TORRASSA "contes de l'àvia Lola"
Llinars del Vallès
 
13 de Novembre de 2016
El Noucentisme a Cardedeu: el Cementeri Municipal
Cardedeu
 
13 de Novembre de 2016
Visita teatralitzada pel centre de Sant Celoni - 13 de novembre
Sant Celoni
 
27 de Novembre de 2016
MÚSICA: "Concert Beethoven" al TA de Llinars del Vallès
Llinars del Vallès
 
Per a més informació consulteu l’agenda del web www.turismevalles.com
Rebeu aquest correu electrònic perquè formeu part de la base de dades del Servei de Turisme - Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Consell Comarcal del Vallès Oriental
Carrer Miquel Ricomà, 46
Granollers, 08401 
turisme@vallesoriental.cat
www.turismevalles.com


Vull donar-me de baixa de la llista de subscripció.
Vull actualitzar les dades de la llista de subscripció.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Àrea de Desenvolupament Local Consell Comarcal del Vallès Oriental · Can Ribas-Centre de Recursos Agraris · Camí Antic de Vic, núm. 10 · Les Franqueses del Vallès (Corró d'Avall), Barcelona 08520 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp