Copy
TurismeVallès
Consell Comarcal del Vallès Oriental 
No visualitzes bé el correu electrònic?
Mira'l en el browser

Desvetllem el misteri del Nen Amagat 


Benvolguts/des,

Aquest mes de maig que acabem ha estat centrat en diferents accions a públic final, entre elles hi ha hagut l’estrena del curtmetratge de promoció turística de la comarca, Nen Amagat, que ja podeu visualitzar a la pàgina web de TurismeVallès, www.turismevalles.com 

A continuació trobareu una breu descripció d’algunes de les accions més destacades que hem dut a terme al llarg del mes, així com algunes de les activitats que es duran a terme en els municipis de la comarca el juny.

Esperem que sigui del vostre interès!

 
  
Servei de Turisme -  Àrea de Desenvolupament Local
Consell Comarcal del Vallès Oriental

ACCIONS DEL MES DE MAIG
-El Vallès Oriental a la Fira i festa de la gastronomia Alicia’t

El Vallès Oriental va ser present a la Fira Alicia’t 2016, que es va dur a terme el dia 30 d’abril i el dia 1 de maig a Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages. La comarca va se present amb una representació de productors, que van oferir els seus productes. En aquesta ocasió els visitants de la festa van poder provar i comprar els productes de Can Galderic (http://www.cangalderic.com/), empresa familiar especialitzada en fruita seca i productes agrícoles, i d’Art Cervesers (http://www.artcervesers.com/), empresa de cervesa artesana. Al mateix estand també es podia trobar informació turística d’activitats que es poden dur a terme en el territori.

Unes 5.400 persones van visitar Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, per participar en les més de 200 activitats que es van oferir, totes elles amb l’eix de la cuina sana, fàcil i divertida.
 
El Vallès Oriental a l'Alicia't
El Vallès Oriental a l'Alicia't

-Presentació curtmetratge Nen Amagat

Dimecres dia 4 de maig al vespre el Cinema Alhambra es va omplir per veure l’estrena del curtmetratge Nen Amagat, que pretén convidar a descobrir els secrets i racons de la comarca. 

El film és una proposta de l’agència Snoop i s’emmarca en una campanya de promoció turística de TurismeVallès, Consell Comarcal del Vallès Oriental, que vol donar a conèixer el territori d’una altra manera, mitjançant el cinema. Així es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.
Nen Amagat, curtmetratge de promoció turística del Vallès Oriental
Isidre Pineda, conseller de turisme del Vallès Oriental
Un moment de l'actuació d'Anímic
Estrena del curtmetratge Nen Amagat
Podeu veure el curtmetratge a la pàgina web de TurismeVallès 

Més informació
Miquel Forns, diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona
Albert Benzekry, regidor de cultura, patrimoni, turisme i participació
Nen Amagat, una idea original de Snoop dirigit per Pol Rodriguez
Estrena del curtmetratge Nen Amagat

-Plenari Polític de Turisme a La Garriga 

El passat dimecres dia 4 de maig a les 17.00h es va celebrar el Plenari Polític de Turisme a la sala de plens de l’Ajuntament de La Garriga. L’ordre del dia de la reunió va ser va ser el següent:
  1. Aprovació, si s’escau, del Pla d’Acció de Turisme.
  2. Estudi Creació de Producte elaborat per Advanced Leisure Services.


-TurismeVallès al Mercat d’Escapades

TurismeVallès, juntament amb algunes empreses del Vallès Oriental, va ser present el cap de setmana del 6 al 8 de maig, a la segona edició del Mercat d’Escapades, una fira organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, que va reunir més de 140 empreses i entitats catalanes que comercialitzen la seva oferta turística. Enguany va tenir lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’arc de Triomf). 

Les empreses, ens públics i associacions que van participar directament en el Mercat d’Escapades 2016 van ser l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny; els Habitatges Turístics de Caldes de Montbui; el Càmping El Pasqualet, de Caldes de Montbui; el Museu de Montmeló – Jaciment de Mons Observans de Montmeló – Montornès del Vallès; Aprèn Serveis Ambiental de Figaró – Montmany; l’Hotel Molí de la Torre, de Bigues i Riells; la Masia Can Canal de Llinars del Vallès; i l’ Ecogranja Salgot d’Aiguafreda.

El col·lectiu de Cuina VO va ser present a l’Àrea Gastronòmica del Mercat d’Escapades, oferint tastos de la paella d’espelta amb verdures. També van ser presents La Tavella. 

L’objectiu d’aquesta acció és incentivar entre el públic català els viatges de curta durada, de caps de setmana, ponts, etc per Catalunya. Cal destacar que el mercat domèstic és un important mercat emissor per a la destinació catalana. L’any 2015, més de 6,4 milions de catalans (+29,1%) van allotjar-se en establiments turístics (hotels, càmpings, turisme rural, apartaments i albergs), i van generar 17,5 milions de pernoctacions (+23,3%).

L’acció s’emmarca dins de la declaració del 2016 com l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme, que se celebra amb l’objectiu de promocionar el ric patrimoni enogastronòmic de Catalunya.
 
El Vallès Oriental al Mercat d'Escapades
El Vallès Oriental al Mercat d'Escapades
El Vallès Oriental al Mercat d'Escapades

-Taller de creació de producte
Més d’una vintena de persones van assistir al taller de turisme, promogut per Diputació de Barcelona, sobre “Creació de producte turístic”. Aquest taller va tenir lloc el passat dimecres dia 18 de maig a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

L’objectiu del taller era la detecció d’oportunitats per elaborar productes turístics. Per això es va dur a terme un procés introspectiu i participatiu per detectar allò singular que tenim a la comarca.
 
Creació de producte turístic
Creació de producte turístic
INFORMACIÓ D'INTERÈS
-El Ministeri d’Industria, Energia i Turisme destina 45 milions d’euros par a la financiació de projectes innovadors turístics

Ens complau fer-vos a mans la informació relativa a la nova edició de les ajudes Emprendetur, les característiques de les quals queden resumides en aquest extracte:

El Ministerio de Industria, Energía y Turismo ha lanzado la sexta edición de la línea de financiación Emprendetur, dotada con 45 millones de euros destinados a financiar proyectos de empresas que introduzcan la innovación en el sector turístico. Las empresas interesadas ya puede presentar su solicitud para esta VI Edición de Emprendetur I+D+i, que estará abierta hasta el 14 de julio.


-El Modernisme de la província de Barcelona a Lonly Planet Traveller

Diputació de Barcelona ha publicat un article sobre el Modernisme de la província de Barcelona a la revista Lonely Planet del mes de juny. Aquesta revista és una revista de gran prestigi i les seves guies una referència per a molt viatgers arreu del món.

-Jornada de debat. Clients satisfets? Com valorem l’experiència del turista

Amb la consolidació de les xarxes socials, els gestors d’empreses, serveis i destinacions turístiques se’ls hi planteja un gran repte: Com mesurar la satisfacció dels seus clients/turistes. La convivència entre el món “paper” i el món “digital” fa necessari valorar bé quines són les millors eines per conèixer el nivell d’experiència que té el turista i com poder actuar per millorar-les.

En la Jornada sobre “Clients satisfets?: com valorem l’experiència del turista”, organitzada per la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, hi trobaràs els millors experts en mètodes i eines de valoració amb els que podràs gaudir d’exposicions i taula rodona i que t’ajudaran a visualitzar quines podem ser les millors fórmules que has de seguir treballant perquè el teu client/turista estigui cada dia més satisfet dels serveis i experiències dispensades.

Dijous dia 16 de juny a Can Muntanyola, Camí del Mig 22, Granollers

Tancament inscripcions el 14 de juny. Més informació i inscripció
 
AGENDA TURÍSTICA DE JUNY
Gaudeix del Sant Joan al Vallès Oriental
Algunes de les propostes turístiques del més de juny són:
 
4 de Juny de 2016
Dia d'en Loni
Sant Celoni
 
Del 4 al 5 de Juny de 2016
Mollet és gourmet. Mollet és Fira
Mollet del Vallès
 
Del 4 al 5 de Juny de 2016
Mons Observans cap al tard
 
5 de Juny de 2016
Vermuts al Mercure Augusta
Vilanova del Vallès
 
5 de Juny de 2016
Fira d'antiguitats a Cardedeu - juny
Cardedeu
 
5 de Juny de 2016
Espectacle familiar "Clown: una paradeta particular, amb La Bleda" a l'Ateneu de Sant Celoni
Sant Celoni
 
Del 11 al 12 de Juny de 2016
Mons Observans cap al tard
Montmeló
 
12 de Juny de 2016
Teatre "The Hole & Corner Travel Agency" a Sant Celoni
Sant Celoni
 
16 de juny
Jornada de debat. Clients satisfets? Com valorem l’experiència del turista
Granollers
 
Del 17 al 19 de Juny de 2016
Benvinguts a pagès!
 
Del 18 al 19 de Juny de 2016
Mons Observans cap al tard
Montmeló
 
19 de Juny de 2016
Vermuts al Mercure Augusta
Vilanova del Vallès
 
23 de Juny de 2016
Revetlla de Sant Joan al Mercure Augusta
Vilanova del Vallès
 
23 de Juny de 2016
Revetlla de Sant Joan a diferents municipis del la comarca
Vallès Oriental
 
 Del 25 al 26 de Juny de 2016
Mons Observans cap al tard
Montmeló

Per a més informació consulteu l’agenda del web www.turismevalles.com
Rebeu aquest correu electrònic perquè formeu part de la base de dades del Servei de Turisme,
Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Consell Comarcal del Vallès Oriental
Carrer Miquel Ricomà, 46
Granollers, 08401 
turisme@vallesoriental.cat
www.turismevalles.com


Vull donar-me de baixa de la llista de subscripció.
Vull actualitzar les dades de la llista de subscripció.
 
                 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Consell Comarcal del Vallès Oriental, TurismeVallès · C/ Miquel Ricomà, 46 · Barcelona, NJ 08401 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp