Copy
TurismeVallès
Consell Comarcal del Vallès Oriental 
No visualitzes bé el correu electrònic?
Mira'l en el browser
El Montseny nevat des de Cardedeu - Gener 2017

Un inici d’any amb molta empenta!


Benvolguts/des,
 
Des de TurismeVallès hem començat l’any 2017 plens d’energia i amb molts projectes.
A continuació us fem arribar una breu descripció d’algunes de les accions més destacades que hem dut a terme al llarg del mes de gener, així com algunes de les activitats que es duran a terme en els municipis de la comarca durant el febrer.
 
Esperem que sigui del vostre interès!
 
 
Serveis de Turisme – Àrea de Desenvolupament Local
Consell Comarcal del Vallès Oriental
 

ACCIONS DEL MES DE GENER
Enviaments del mes de gener

S’ha preparat i enviat material a les fires:
El Vallès Oriental a la revista Gran Hotel Turismo

La revista Gran Hotel Turismo és una de les publicacions especialitzades sobre el sector turístic. Forma part de Curt Ediciones SA, creada l’any 1980.

S’ha preparat informació i imatges pel reportatge sobre el Circuit de Barcelona Catalunya i les activitats del seu entorn que es publicarà al mes de febrer.
 
Revista Gran Hotel Turismo
Biosphere una certificació que treballa perquè el turisme sigui sostenible

El passat divendres dia 27 de gener es va dur a terme, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, una xerrada per a les empreses SICTED en la que es va parlar de la certificació Biosphere.
 
Durant la sessió, a la que van assistir més d’una vintena d’empreses de la comarca, es va explicar l’evolució en temes de qualitat turística, que està impulsant la Diputació de Barcelona a tota la província.
 
Biosphere Responsible Tourism
Un dels reptes més importants d’avui en dia és el disseny de models de turisme sostenible que generin productes i destins sostenibles. Biosphere és un segell per empreses i destinacions que vulguin treballar en la línia de la qualitat i la sostenibilitat. Aquest 2017 la Diputació de Barcelona ha posat en marxa aquest projecte, en el que ells mateixos com a organització estan treballant per aconseguir certificar-se. Un cop certificats, automàticament, les tres marques turístiques de la província de Barcelona: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona, quedaran també certificades.
 
El treball que es farà a cada territori amb les empreses serà el d’adhesió a aquesta certificació Biosphere. La metodologia de treball serà molt similar a la que s’ha anat fent fins ara amb el SICTED, tot i que en el cas de Biosphere, s’ha pogut crear una metodologia pròpia adaptant els manuals de bones pràctiques per a cada grup d’empreses i serveis. La Diputació de Barcelona està acabant d’elaborar-los.

Més informació
Cellers, viticultors, restaurants, hotels i botigues de vins es troben en el Getting Contact DO Alella

Dilluns dia 30 de gener es va dur a terme un Getting contact DO Alella. L’acte organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella va comptar amb la presència de tots els cellers de la DO Alella: Alella Vinícola (Alella); Alta Alella / Celler de les Aus (Alella); Bouquet d’Alella (Alella); Can Roda (Santa Maria de Martorelles); Joaquim Batlle (Tiana); Raventós d’Alella (Santa Maria de Martorelles); i Roura (Alella). També va comptar amb la presència dels viticultors Oriol Artigas (Vilassar de Dalt); Masia Coll de Canyet (Badalona), i Tal Com Raja (Arenys de Munt).
 
L’acció va tenir lloc a Vilassar de Dalt i va comptar amb 62 participants, dels quals 16 van ser empreses del Vallès Oriental. Aquesta trobada va ser una bona oportunitat perquè els restaurants, els hotels i les botigues de vins del Maresme i del Vallès Oriental puguin conèixer de primera mà els vins dels cellers i els viticultors de la DO Alella.


El passat divendres dia 27 de gener es va dur a terme, a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, una xerrada per a les empreses SICTED en la que es va parlar de la certificació Biosphere.
 
Durant la sessió, a la que van assistir més d’una vintena d’empreses de la comarca, es va explicar l’evolució en temes de qualitat turística, que està impulsant la Diputació de Barcelona a tota la província.

Més informació
Descobrir Catalunya dedica el número de febrer al Vallès natural

Les comarques del Vallès Oriental i Vallès Occidental són el territori amb més parcs naturals de Catalunya
 
Dimarts 31 de gener es va presentar a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni el número de febrer de la revista Descobrir Catalunya, Vallès Natural. En aquest número la revista es centra en la natura de les comarques del Vallès Oriental i del Vallès Occidental.
 
L’acte va ser presidit per l’alcalde de Sant Celoni, el sr. Francesc Deulofeu; el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el sr. Ignasi Valls; el director de la revista Descobrir Catalunya, el sr. Joan Morales; i la periodista i cap de redacció de la revista Sàpiens, la sra. Sònia Casas.
 
Descobrir Catalunya és la revista de viatges líder que connecta amb els apassionats del turisme de proximitat, donant especial rellevància als territoris de parla catalana, oferint propostes de proximitat per tal que els lectors coneguin millor el territori que els envolta.
 
Descobrir Catalunya, Vallès natural
Descobrir Catalunya, Vallès natural
INFORMACIÓ D'INTERÈS
E-turisme: les tendències a l’horitzó del 2020 a França

A França, la meitat de vendes de viatges passen per Internet. Com evolucionarà l’e-turisme fins l’any 2020? Quins són els actors amb un pes més important?

Més informació 
El calendari esportiu 2017 del Circuit comptarà amb 17 esdeveniments

El calendari esportiu 2017 del Circuit de Barcelona-Catalunya tindrà un total de 17 curses. Les més destacades tornaran a ser les tres proves Mundials amb la Fórmula 1, el MotoGP i el Rallycross.

Més informació 
L’evolució dels viatgers alhora d’escollir allotjament?

Internet, Lodging, Leisure and Hotels. Who Will Airbnb Hurt More - Hotels or OTAs?
Un estudi fet per Morgan Stanley mostra que el 12% del viatgers han fet servir Airbnb.

Més informació 
 
AGENDA TURÍSTICA DE FEBRER
Ball de gitanes de Sant Celoni
Algunes de les propostes turístiques del mes de febrer són:
 
11 de Febrer de 2017
Acostem el camp
Granollers
 
12 de Febrer de 2017
45a Travessa Viladrau-La Garriga
La Garriga
 
12 de Febrer de 2017
Ruta guiada: De campanar a Campanar. Els tresors medievals de Malanyanes
La Roca del Vallès
 
17 de Febrer de 2017
6è Cicle de Música Clàssica
Santa Eulàlia de Ronçana
 
18 de Febrer de 2017
9a prova Circuit Català 3*de badminton
Vilanova del Vallès
 
18 de Febrer de 2017
Carbonera 2017
Cànoves i Samalús
 
25 de Febrer de 2017
Gitanes i ball de disfresses
L'Ametlla del Vallès
 
26 de Febrer de 2017
XXVI Ballada de gitanes a Llinars del Vallès
Llinars del Vallès
 
26 de Febrer de 2017
Volta La Vall del Tenes: Memorial Pere Vilardebó
Santa Eulàlia de Ronçana
 
26 de Febrer de 2017
Febrer Musical
Cardedeu
 
Del 27 de Febrer al 2 de Març de 2017
F-1, Formula One Test Days al Circuit de Barcelona-Catalunya
Montmeló
 
Trobareu l'agenda completa a www.turismevalles.com
Rebeu aquest correu electrònic perquè formeu part de la base de dades del Servei de Turisme - Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Consell Comarcal del Vallès Oriental
Carrer Miquel Ricomà, 46
Granollers, 08401 
turisme@vallesoriental.cat
www.turismevalles.com


Vull donar-me de baixa de la llista de subscripció.
Vull actualitzar les dades de la llista de subscripció.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Àrea de Desenvolupament Local Consell Comarcal del Vallès Oriental · Can Ribas-Centre de Recursos Agraris · Camí Antic de Vic, núm. 10 · Les Franqueses del Vallès (Corró d'Avall), Barcelona 08520 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp