Copy
TurismeVallès
Consell Comarcal del Vallès Oriental 
No visualitzes bé el correu electrònic?
Mira'l en el browser
Novembre al Vallès Oriental

Novembre al Vallès Oriental


Benvolguts/des,
 
A continuació us fem arribar una breu descripció d’algunes de les accions més destacades que hem dut a terme al llarg del mes de novembre, així com algunes de les activitats que es duran a terme en els municipis de la comarca durant el desembre.
 
Esperem que sigui del vostre interès!

 
 
Serveis de Turisme – Àrea de Desenvolupament Local
Consell Comarcal del Vallès Oriental

ACCIONS DEL MES DE NOVEMBRE
Caldes de Montbui rep els participants a la descoberta de l’entorn SICTED 2016

Dimarts dia 8 de novembre es va dur a terme la Descoberta de l’entorn SICTED 2016. Enguany les empreses SICTED van descobrir els recursos turístics de Caldes de Montbui. 
Descoberta de l'entorn SICTED 2016 - Caldes de Montbui
Descoberta de l'entorn SICTED 2016 - Caldes de Montbui
El matí va començar amb una visita guiada al Circuit Termal de Caldes de Montbui a través del qual els participants van conèixer les antigues Termes Romanes de finals del segle II aC, la Font del Lleó, que dóna aigua a 74º de temperatura, el menjador modernista de l’antic balneari de Can Rius, el safareig termal de la Portalera, el safareig termal dels malalts i el Molí de l’Esclop. També es va visitar l’empresa familiar Pastes Sanmartí (www.pastes-sanmarti.com), que elaboren pastes amb aigua termal i el Museu Thermalia, on van gaudir de les obres de Pablo Picasso i Manolo Hugué entre altres (www.visiteucaldes.cat). La jornada va finalitzar amb un tast de productes al restaurant Robert de Nola (www.robertdenola.cat).
Descoberta de l'entorn SICTED 2016 - Caldes de Montbui
Descoberta de l'entorn SICTED 2016 - Caldes de Montbui
Es celebra la Taula de Qualitat SICTED 2016

El passat dilluns dia 14 de novembre es va dur a terme la Taula de Qualitat SICTED 2016, en la que es va valorar la feina feta per les empreses de la comarca que han treballat durant tot l’any en la millora de la qualitat continua. La taula, que va estar presidida pel conseller comarcal de turisme, Isidre Pineda, va estar composta per representants d’ajuntaments de la comarca; de la Diputació de Barcelona; de l’Associació de Turisme Rural; de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny; del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental; de l’Associació d’Hotels Vallès Oriental i del Consell Comarcal del Vallès Oriental.
Taula de Qualitat SICTED 2016
Taula de Qualitat SICTED 2016
Una delegació de GOA visita el Vallès Oriental
 
El passat dimarts dia 15 de novembre, una delegació del govern de Goa, Índia, va visitar el Vallès Oriental dins del marc d’un viatge de prospecció a Catalunya per conèixer bones pràctiques en turisme.
Visita delegació govern de GOA
Els representants del Govern de Goa es van reunir amb el Gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ignasi Valls; el Regidor de Cultura, Comunicació i Innovació de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Sergi Solé; i els tècnics de turisme de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per tal de conèixer la manera de treballar el turisme, tant a nivell comarcal com municipal, i intercanviar inquietuds i bones pràctiques.
Visita delegació govern de GOA
Després de la reunió van visitar el centre de Santa Maria de Palautordera i la casa de turisme rural Can Pinell de Pagès (www.canpinell.com).
Visita delegació govern de GOA
Goa és un dels estats més petits de l’Índia i un dels més diversos i multiculturals. Compta amb un ampli ventall d’atractius com el patrimoni, que reflecteix un passat colonial portuguès, l’exuberant natura i les seves espectaculars platges, passant per la gastronomia i les tradicions (http://goa-tourism.com/).
Descoberta de l’entorn del programa Punts d’Informació Turística

Dilluns dia 28 de novembre es va celebrar la Descoberta de l’entorn del programa dels Punts d’Informació Turística, promogut per la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquest té com objectiu principal la millora de la qualitat, la satisfacció i l´atenció als visitants i turistes del Vallès Oriental a través del coneixement dels recursos i atractius turístics de la comarca.
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
La jornada va consistir en una visita a diferents recursos turístics de La Garriga (www.visitalagarriga.cat) . Els participants es van trobar en el centre de visitants, on es va donar la benvinguda i es va visualitzar un vídeo. Seguidament es va fer un tros de la ruta del modernisme d’estiueig, que va permetre descobrir el passat modernista del municipi i conèixer algunes de les grans torres d’estiueig. Després es va visitar el Balneari Termes La Garriga (www.hoteltermeslagarriga.com), on es va fer un petit esmorzar, que va permetre agafar forces per seguir amb la visita al refugi antiaeri de l’estació. El recorregut va finalitzar a la biblioteca Núria Albó (http://bibliotecalagarriga.blogspot.com.es/)on es va fer la valoració d’enguany del projecte per part de tots els participants.
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental
Darrer Plenari Tècnic Privat del 2016

El passat dimecres dia 30 de novembre es va dur a terme, a la seu del Consell Comarcal, el darrer Plenari Tècnic Privat del 2016 en el que van assistir prop d’una quinzena de tècnics de turisme i representants de les associacions de la comarca. Durant la reunió es va explicar les accions realitzades al llarg de l’any i es va parlar de l’estat de diferents projectes.
INFORMACIÓ D'INTERÈS
Us presentem Tot d’Una

Tot d’Una és un obrador de la comarca que es dedica exclusivament des de l'any 2010 a elaborar, de forma artesanal, productes de qualitat:
 
  • sense al·lèrgens: sense gluten, sense ou, sense llet, sense fruits secs i lliures de traces per garantir que són segurs per persones amb al·lèrgies.
  • 100% vegetals, aptes per a vegetarians i vegans.
 
Han tingut una forta expansió en els últims anys estant presents arreu de Catalunya, Espanya i Andorra. Alguns dels seus clients són Fira de Barcelona, càterings, botigues especialitzades, hotels i restaurants. 

Si els voleu conèixer trobareu més informació a la web www.totduna.com
El Brexit per la indústria del viatge a UK
 
L’Associació Britànics ABTA presenta un anàlisi econòmic elaborat per la firma Deloitte que avalua l’impacte potencial del Brexit en la relació actual que hi ha entre el Regne Unit i els Estats Units, pel que fa als viatgers i la indústria turística britànica.
Més informació: http://comunitatturisme.diba.cat/sites/comunitatturisme.diba.cat/files/abta_brexit_online.pdf
 
XIII edició Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic

El Concurs de Projectes Emprenedors és una iniciativa impulsada i organitzada per la Fundació Gaspar-Espuña-CETT (FGE-CETT) amb l’objectiu d’incentivar als joves emprenedors del sector turístic a desenvolupar les seves idees i els seus projectes.
Poden presentar-se al concurs les persones físiques i les empreses que hagin estat constituïdes a partir de gener del 2014.
 
El Concurs té com a premi un guardó econòmic i un procés de mentoring de 6 mesos. La dotació econòmica no serà lliurada fins a acabar aquest període de mentoring.
 
El concurs tindrà tres guanyadors/es que rebran les següents dotacions econòmiques:
•Primer Premi: 3.600€
•Segon Premi: 2.400€
•Tercer Premi: 1.800€
 
En relació al mentoring, la FGE-CETT adjudicarà un mentor a cada un dels projectes guanyadors i a més, a mode de co-mentoring, un membre del CETT realitzarà un seguiment del procés.
 
El jurat seleccionarà els projectes guanyadors segons la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l’emprenedor.
 
Per presentar una candidatura els participants hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació entre l’1 de juny de 2016 i el 5 de gener de 2017. Per més informació podeu consultar les bases del concurs.

Més informació: http://www.cett.es/html/cat/premiempre_elconcu.html
El Consorci per a la Gestió de Residus participa a la Setmana del Turisme Industrial

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental es va afegir, el passat 12 de novembre, a la jornada de portes obertes de la I Setmana del Turisme Industrial que organitzava la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) amb la visita a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.
 
Més informació: http://www.aravalles.cat/noticia/191565/el-consorci-per-a-la-gestio-de-residus-participa-a-la-setmana-del-turisme-industrial
AGENDA TURÍSTICA DE DESEMBRE
Festes Majors al Vallès Oriental
Algunes de les propostes turístiques del mes de desembre són:
 
Fires de Nadal
Municipis del Vallès Oriental
 
10 de Desembre de 2016
Visita al Refugi antiaeri de La Garriga i Ruta Raspall
La Garriga
 
11 de Desembre de 2016
DIUMENGES A LA TORRASSA "Jocs Gegants"
Llinars del Vallès
 
11 de Desembre de 2016
3a Caminada solidària, Festes de Nadal a Corró d'Amunt
Les Franqueses del Vallès
 
11 de Desembre de 2016
3a Cursa d'Orientació d'Aiguafreda
Aiguafreda
 
11 de Desembre de 2016
Marxa de La Roca per la Marató de TV3
La Roca del Vallès
 
11 de Desembre de 2016
Sortida de Natura: El Turó de Galzeran. Identificació de bolets
Sant Fost de Campsentelles
 
16 de Desembre de 2016
Caldo de Nadal de Granollers
Granollers
 
Del 16 de Desembre de 2016 al 8 de Gener de 2017
28è Pessebre Monumental del barri de Poble Sec de Cardedeu
Cardedeu
 
25 de Desembre de 2016
Quina de Nadal d'Aiguafreda
Aiguafreda
 
Del 25 al 26 de Desembre de 2016
Pastorets a Sant Feliu de Codines
Sant Feliu de Codines
 
25 de Desembre de 2016
Festa del Caga Tió
Vilalba Sasserra
 
Del 27 al 29 de Desembre de 2016
Parc Infantil de Nadal - Pingra
Granollers
 
31 de Desembre de 2016
VII edició Cursa de Sant Silvestre
La Garriga
 
Per a més informació consulteu l’agenda del web www.turismevalles.com
Rebeu aquest correu electrònic perquè formeu part de la base de dades del Servei de Turisme - Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Consell Comarcal del Vallès Oriental
Carrer Miquel Ricomà, 46
Granollers, 08401 
turisme@vallesoriental.cat
www.turismevalles.com


Vull donar-me de baixa de la llista de subscripció.
Vull actualitzar les dades de la llista de subscripció.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Àrea de Desenvolupament Local Consell Comarcal del Vallès Oriental · Can Ribas-Centre de Recursos Agraris · Camí Antic de Vic, núm. 10 · Les Franqueses del Vallès (Corró d'Avall), Barcelona 08520 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp