Copy
Bekijk deze email in de browser

Nieuws

Anne-marie Barkhuis gestart als opvolger van René Nogarede.

Na een prettige kennismaking met en overdracht van René, heb ik zijn functie vanaf 1 juli in het netwerk overgenomen.
Na de afronding van mijn  HBO verpleegkunde in 1991, heb ik diverse ervaringen opgedaan in zorg en onderwijs in diverse functies. De interesse en passie voor palliatieve zorg is er altijd geweest en om die reden heb ik me de laatste jaren gericht op het specialisme palliatieve zorg. De impact  die een levensbedreigende aandoening heeft op het gehele leven van een cliënt en zijn/haar naaste is groot. Hierin mogen ondersteunen op zowel fysiek, geestelijk, sociaal en existentieel  gebied is bijzonder en waardevol in samenwerking met andere disciplines.

Mijn insteek is in eerste plaats, wie ontmoet ik als mens en waar kan en mag en kan ik als wijkverpleegkundige aansluiten, wat zijn waarden, wensen en behoeften van een cliënt en zijn naaste. In die ontmoeting mijzelf kwetsbaar opstellen en laten zien als mens  en professional vind ik belangrijk. De regie en autonomie bij de cliënt laten en samen optrekken om dit te ondersteunen is uitgangspunt.

In de functie als netwerkcoördinator kan ik al  mijn levens- en werkervaring tot nu toe combineren in het Netwerk palliatieve zorg Zuid-Gelderland.
Het samen optrekken met regionale netwerkpartners en landelijke organisaties die zich sterk maken voor palliatieve zorg en kwaliteit ervan in het belang van de cliënt en zijn/haar naaste, ieder met en vanuit eigen know-how is een mooie uitdaging.

Naast mijn werk als netwerkcoördinator blijf ik 2 dagen werken als gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve zorg in de wijkverpleegkundige zorg.

Na mijn werk kom ik graag thuis. Ik woon sinds 2010 met veel plezier in Oosterbeek.  Ik woon alleen, tenminste als ik mijn 4 katten en andere huisdieren niet meereken. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, tijd doorbrengen in de natuur, erop uit met vrienden, familie, maar ook alleen. Naast de natuur ben ik op allerlei vlakken ook graag creatief bezig, onder andere met beeldhouwen, genieten van kunst en cultuur en een goed boek op zijn tijd.

Ik maak graag de komende tijd kennis en ga op pad, samen met regionale netwerkpartners en landelijke organisaties op het gebied van palliatieve zorg.

Met vriendelijke groet,

Anne-marie Barkhuis

Netwerkcoördinator Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland
06-23709196 / Anne-Marie.Barkhuis@radboudumc.nl
dinsdag, woensdag en vrijdag

 

Volg ons op Instagram - Facebook - LinkedIn

Facebook
LinkedIn
Website
Instagram

Voor vragen of contact: Anne-Marie.Barkhuis@radboudumc.nl
Of lees meer op: https://palliaweb.nl/netwerk-zuidgelderlandThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NPZZG · Postbus 9101 · Nijmegen, 6500 HB · Netherlands