Copy
Strik Ingredients Portfolio | Gekarameliseerde Suikers
U bent op zoek naar de ideale smaakafronding. Naar die prachtige goudbruine kleur. Dan is het de moeite waard om u te verdiepen in de eigenschappen van gekarameliseerde suikers.
De gekarameliseerde suikers van onze FoodPartner, sinds 25 jaar, Felix Koch Offenbach Couleur und Karamel GmbH zijn pure natuurlijke producten die wij in groeiende hoeveelheden aan de voedingsindustrie leveren. Omdat producenten steeds vaker zoeken naar natuurlijke ingrediënten. 
Gekarameliseerde suiker is er in vloeibare vorm, als poeder en als granulaat. Is uiterst veelzijdig toepasbaar in bakkerijproducten, zoetwaren, ijsdranken, soepen/sauzen en vleesproducten. Eenvoudig en betrouwbaar! Geef ons uw productie-eisen en Strik adviseert u bij de overstap van (bijvoorbeeld) E-150 naar gekarameliseerde suiker.
Neem contact met ons op voor uw toepassing ►
NIEUWE VARIANTEN! 
GEKARAMELISEERD MELKPOEDER

Felix Koch Offenbach heeft haar assortiment gekarameliseerde melkpoeders uitgebreid met diverse nieuwe varianten. Verkrijgbaar in verschillende karamelisatie gradaties en ook mogelijk in combinatie met andere natuurlijke ingrediënten. Bijzonder geschikt voor toepassingen in; bakery, chocolate, confectionary, cereals, culinary en frozen desserts. De gekarameliseerde melkpoeders geven een enorm warme- en volle crème achtige smaak.
Copyright © 2016 Strik bv / Strik Ingredients, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list