Copy
De Van Eijk nieuwsbrief valt met regelmaat in je mailbox. In de brief zijn rubrieken opgenomen met informatie over de actualiteit  in de wereld van de sportieve fietser.
Realisatie en ontwerp van de nieuwsbrief:
Claus Ouwerkerk & Jan Bocxe
Bekijk de pagina in je browser
Een nieuwe website                                                                          
 
Eindelijk! De nieuwe website van Van Eijk de Fietsspecialist is een feit. Steeds meer klanten doen vooronderzoek en shoppen op het World Wide Web. Om goed vindbaar te zijn op het Web, ontkomen wij er niet aan om met enige regelmaat de website van www.fietsspecialist.nl te vernieuwen. Dit jaar hebben we gekozen voor een totaal nieuw concept en treffen jullie op het Web een geheel nieuwe website van ons aan. Duidelijk, snel, informatief en gebruiksvriendelijk. Dit zijn onze uitgangspunten. Het is wel zo dat wij jullie ook graag in onze mooie winkel blijven ontmoeten want communiceren terwijl je in elkaars ogen kijkt blijft het prettigst. Een fiets vasthouden, wegen en strelen brengt meer emotie met zich mee dan een beeldscherm- of een papieren fiets. En,
 niet geheel onbelangrijk, ons advies is afgestemd op jullie vragen en behoeftes én is helemaal gratis! Hierbij zijn jullie uitgenodigd.
 
Wij hebben nog een verrassing! Afgelopen november zijn wij wederverkoper van het mooie Italiaanse merk Bianchi geworden. In het verlengde van onze topmerken Colnago, Eddy Merckx en Ridley, is deze Italiaan een merk dat sinds de periode van Fausto Coppi voor in het peloton is te vinden. Het Nederlandse Pro Team Lotto Jumbo, het Zweedse Continentale Team Treberg Bianchi en het Bianchi Factory Team hebben de afgelopen seizoenen vele palmares binnengehaald op deze snelle fietsen . In onze showroom worden momenteel de modellen Infinito, Oltre en Intenso gepresenteerd en er zullen weldra meer modellen volgen.
 
Voor fietsers die de racefiets ‘s winters binnen laten staan, bieden wij weer de winterbeurt aan. Lees hierover verder in deze brief. Nu het weer guurder en natter wordt en je tóch wilt doorrijden, vragen wij jullie aandacht voor essentiële kledingstukken uit ons winkelassortiment. De Fiandre Norain-serie van Sportful geeft je voldoende ‘goesting’ om erop uit te trekken.
 
Voor de snelle beslisser hebben wij momenteel in onze winkel een grote sortering gegarandeerde occasions staan. Doordat deze fietsen  aantrekkelijk geprijsd zijn, hopen wij dat ze, bij voorkeur nog deze winterperiode, van eigenaar gaan wisselen. Op onze nieuwe website vind je uitgebreide informatie over deze occasions.
 
Het Servicecentrum is deze maand van een splinternieuwe werkvloer voorzien. Hierdoor kunnen onze specialisten Arie, Martijn, André en Melle nóg efficiënter aan jullie fietsen werken. Kom langs, kijk en laat je fiets door deze mannen verwennen!
 
De populaire fietsclinics 'hands on the bike 1 en 2’ van oktober en november j.l. waren een groot succes. Vanaf januari 2017 wordt er een nieuwe planning gemaakt om deze clinics te prolongeren bij voldoende deelnemers. Heb je interesse? Meld je dan aan via e-mail of onze website. Indien je met een eigen groep aan deze clinics wenst deel te nemen, neem dan telefonisch contact met ons op. Als voorbeeld gaat hierbij een stukje over de clinic die wij hebben verzorgd voor tien dames van Stichting De Sportvrouw uit Alphen aan den Rijn.
 
Het Team van Van Eijk de Fietsspecialist wenst alle klanten en lezers van deze nieuwsbrief

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017 toe!
Je racefiets weer zo goed als een nieuwe!

Het is er weer tijd voor!  We vragen  jullie aandacht voor deze scherpgeprijsde actie die ieder winterseizoen vanaf 1 november tot 1 maart door onze medewerkers van het Servicecenter vakkundig wordt uitgevoerd.  Voor slechts € 129,00 demonteren wij je racefiets tot op het kale frame. Na inspectie van frame, wielen en drivetrain, bouwen wij het geheel, voorzien van nieuw vet en eventueel vervanging van kabels en slijtdelen(tegen meerprijs), weer op. Misschien wil je de  racefiets  ‘pimpen’ met bijvoorbeeld een nieuwe wielset, banden, andere pedalen of stuur? De montagekosten vallen dan binnen de prijs van deze winterbeurt!  Je bent dan weer helemaal  klaar voor de start van 2017.
 
Het geheim van Bianchi

“Bianchi is één van de belangrijkste handelsmerken op de internationale markt van de rijwielbranche en kan trots zijn op 130 jaar geschiedenis die startte in 1885”.
Bianchi’s uitvinding om vibraties te minimaliseren
Bianchi werkte samen met Materials Sciences Corporation voor de ontwikkeling van Bianchi’s  innovatieve en exclusieve gepatenteerde vibratie-annuleringsysteem van Countervail®. Wetenschappelijke studies bewijzen dat langetermijnblootstelling aan vibratie, zoals die typisch geabsorbeerd wordt door de fietser, spiervermoeidheid en ongemak kan veroorzaken, wat resulteert in gereduceerde prestatie.
 
Geïntegreerd systeem getest door NASA Aerospace
Traditionele passieve demping van het frame met behulp van rubberen inzetstukken en isolators zijn slechts marginaal effectief vergeleken bij het geïntegreerde koolstof Countervail® systeem, ontworpen door Bianchi en getest onder extreme omstandigheden tijdens NASA aerospace-operaties. Met zijn gepatenteerde koolstofvezel-architectuur en visco-elastisch materiaal, annuleert Countervail® koolstofmateriaal, binnenin Bianchi’s unieke framesets, directe vibratie terwijl de stijfheid en de sterkte van de hele frame vergroot wordt.
 
Enkele voordelen
• Geoptimaliseerde fietscontrole en handelbaarheid onder normale tot extreme vibraties
• Gereduceerde spiervermoeidheid en grotere energiebeparing tijdens afstandsritten
• Grotere stijfheid en pieksterkte-output over lange afstanden
 
Fietsen die met de Countervail®  technologie zijn uitgevoerd zijn: Specialissima; Oltre XR4; Infinito CV; Infinito CV DAMA BIANCA; Aquila CV
 
In onze showroom kunnen wij de modellen Intenso Ultegra(€ 2.699),
Oltre XR1 Ultegra(€ 3.699) en de Infinito CV Ultegra(€ 3.899) aan jullie presenteren.


Travelmaster 3+

Een wéreldfiets, ook voor thuis

De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.
De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel van de ontwerpers. Santos evolueerde de bekende  Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en heeft  hem de Travelmaster 3+ genoemd. Sterk en stabiel zoals je van alle Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.
Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.
Bij thuiskomst plaats je de 28 inch wielen terug en verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.
In onze showroom hebben wij twee stuks van deze unieke fiets opgesteld.
"Eén van de beste allrounders op de markt."
- Bike & Trekking, oktober 2016 -
Wederom bij Van Eijk een begerenswaardige testfiets van Santos
 
Voor de hybride fietsers “onder ons”, staat er een rijk uitgevoerde Santos Trekking Lite-E in de winkel. Deze Santos koppelt woon en -werkverkeer naadloos aan een snelle toertocht of aan een bergachtige fietsvakantie! Ondersteund door de krachtige GO SWISS motor in combinatie met een 30V Shimano-XT derailleursysteem waan je jezelf op een racefiets. Het gamma E-bikes van Santos groeit hard onder invloed van de toenemende vraag naar dit soort fietsen.
Nieuwe werkvloer in het Servicecenter

Iedere dag worden er, sinds de opening van ons pand in 1999, op deze werkvloer de mooiste fietsen opgebouwd, afgemonteerd en onderhouden. In het hoogseizoen zijn alle vijf de serviceplaatsen bezet door onze specialisten. “Waar gewerkt wordt vallen spaanders!” En dat is hier het geval. Inmiddels ligt er een duurzame vloer van gerecycled (rubber)materiaal.
 
Copyright © 2016/2017 Van Eijk de Fietsspecialist All rights reserved.

U kunt ons mailen via info@fietsspecialist.nl

Zijn uw gegevens niet meer actueel? U kunt hier zelf eenvoudig uw gegevens updaten. Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.
Facebook
Email
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van Eijk de fietsspecialist · 107 Westkanaalweg · Ter Aar, 2461EK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp