Copy
De Van Eijk nieuwsbrief valt met regelmaat in je mailbox. In de brief zijn rubrieken opgenomen met informatie over de actualiteit  in de wereld van de sportieve fietser.
Realisatie en ontwerp van de nieuwsbrief:
Claus Ouwerkerk & Jan Bocxe
Bekijk de pagina in je browser
Winter 
De herfst is in volle gang en tot het moment dat het écht ging regenen hebben we fietsers met blote benen op de racer gezien. Hogere temperaturen dan normaal betekent dat het wegseizoen verlengd wordt. We blikken terug op een inspirerende Bike Motion beurs die zoals ieder jaar medio oktober door al onze medewerkers is bezocht. Een must to be there! De plannen die wij voor 2016 in petto hebben werden bevestigd door al het moois op deze beurs.
Nieuwe en vernieuwde modellen racefietsen van onze ‘huismerken’ Ridley, Colnago, Merckx en Cube. Cube met name heeft zijn complete racelijn voorzien van nieuwe competitieve frames waarmee dit Duitse topmerk hoge ogen gaat gooien. Ridley wint nu al prijzen als het gaat om design en prijsstelling van de nieuwe Fenix SL. Een endurance racer met een lichter frame, slanke looks waarmee de profploegen in de Vlaanderen-klassiekers ten strijde zullen trekken! Colnago pakt uit met een serie bijzondere, gelimiteerde modellen van de populaire C60 en de V1-r. Tricolor Color Choise in verschillende uitvoeringen. Ook is de CLX weer terug! Een volledig nieuw ontworpen racer in de populaire prijsklasse. Eddy Merckx is een klasse apart Deze Belg met duidelijke Italiaanse genen vindt zijn weg naar de ware liefhebber. Voor de ‘senioren onder ons’ herleeft de historie met (moderne) stalen racers als de ‘Liege 75’ en de ‘Roubaix 70’.Santos versterkt haar positie op de groeiende markt van de vakantiefietsers door enkele modellen te voorzien van hoogwaardige elektrische ondersteuning.
Voor de doorfietsers in deze periode hangt er bij ons de nieuwe wintercollectie van Sportful en Castelli in de winkel. Ook accessoires om koude handen en voeten te voorkomen zijn ruim gepresenteerd. Lazer is toegevoegd aan onze collectie helmen en de etalage is gevuld met ‘goodies’ voor Sinterklaas en Kerst. Reden genoeg om onze winkel met een bezoek te vereren in de donkere dagen voor kerst. De koffie staat klaar!

Wij stellen jullie twee nieuwe collega’s voor die recent ons team hebben versterkt.
Tom Stakenburg(links) is werkzaam in onze winkel en heeft, naast zijn advies- en verkoopfunctie, de verantwoording voor de garantie-afhandelingen tussen klant en leverancier. 
André Zandstra(rechts) werkt in ons service-center en zorgt er voor dat uw fiets perfect op de weg wordt gezet en blijft rijden. 

 

Nieuw in de collectie: Lazer helmen
 
Lazer, één van de grootste helmfabrikanten sinds 1919. Uitmuntende pasvorm door Rollsys sluitsysteem dat bovenop de helmschaal is gemonteerd. Standaard met een coolmax, individueel instelbaar interieur en vele opties die deze helm tot een topper maken. Momenteel loopt er een actie waarbij de Lazer O2 met alle accessoires, bestaande uit een regenschelp, slot, binnenpet en slipband wordt geleverd voor €120,00 i.p.v. €169,00. Lazerhelmen zijn al te koop vanaf €95,00 (model Blade) Wist je dat . . .
  • Één van onze specialisten 5 uur volle aandacht heeft voor jouw racefiets*?
  • Je voor € 129,00 maar drie uur betaalt i.p.v. vijf uur werk?
  • Je racefiets* tot op het kale frame gedemonteerd wordt?
  • Wij dan exact weten hoe het onderhoudsplan eruit komt te zien?
  • Je precies weet wat er moet gebeuren en wat dit je gaat kosten?
  • Wij  je racefiets* weer ‘als nieuw’ opbouwen en testen, klaar voor het nieuwe seizoen?
  • Je racefiets* door ons kan worden gehaald en gebracht?
  • Dat de actie stopt op 1 maart 2016 en je op tijd moet reserveren?
  • Je ons overdag kunt bellen op 0172-602317 of mailen naar service@fietsspecialist.nl ?
 
*) deze actie geldt ook voor je mountainbike
Sinterklaas en de Kerstman
 
Wat is er leuker om van de Sint of Kerstman een surprise te ontvangen voor je hobby? Vanaf een led lamp setje voor  € 5,00 tot een nuttige vloerpomp met drukmeter voor € 39,95 of zelfs een actieset van Shimano, bestaande uit ATB schoenen, pedalen en overschoenen voor maar € 139,95. Ongevraagd cadeau? Denk aan sportvoeding, sokken, handschoenen, fietscomputer, stuurlint, zadeltasje, bidonrekje, pompje, etcetera. Allemaal leuke presentjes van de Sint of de Kerstman bij Van Eijk de Fietsspecialist!

 
Winterfietsen

Kou, buien, winterse neerslag, nachtvorst en dan gebeurt het: de strooiwagens gaan rijden! De afgelopen week zag ik mijn fietsmaatje op zijn mooie Pina door de plassen en modder rijden omdat hij tot de steeds groter wordende groep ‘doorrijders’ behoort. Zonde van je Pina, denk ik dan. Waarom kopen deze doorgewinterde fietsers geen ‘winterfiets’, een goede occasion, een ATB of lichte fiets met spatborden? Voor vijfhonderd euro’s koop je al een knappe, gegarandeerde occasion bij Van Eijk! Kom langs en overtuig jezelf van de perfecte occasion racefietsen, fitness-bikes, mountainbikes en sportfietsen.
http://www.fietsspecialist.nl/productcategorie/gebruikte-fietsen 

 
Facebook
Email
Website