Copy
View this email in your browser

We zijn gestart!
Voortgangsbericht Stichting Evenementenhandboek

Vanaf deze maand verschijnt er een periodieke update over de voortgang in de ontwikkeling van het Evenementenhandboek Veiligheid. 

Meer weten? Kijk op de website van het Evenementenhandboek Veiligheid.

Extra informatiebijeenkomst 15-9

Eerder kondigde de stichting een landelijke informatiebijeenkomst aan, die plaatsvindt op 15 september van 13.00 uur tot 15.00 uur in het Auditorium van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (Turfmarkt 147, Den Haag). Inmiddels ontvingen wij hiervoor een groot aantal inschrijvingen. Daarom organiseert de stichting een extra informatiebijeenkomst op 15 september van 10.00 uur tot 12.00 uur. Hier kunt u zich nog voor inschrijven.

Samenwerking krijgt vorm

In de afgelopen weken is er met verschillende organisaties contact ontstaan over samenwerking en afstemming. De projectorganisatie is onder meer in gesprek met de VVEM, de VPT, het Instituut Fysieke Veiligheid, het LCHV (RIVM), het COBc (Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland), de NEN, het Trimbos-instituut en diverse brancheorganisaties. Er wordt onder meer gesproken over het op elkaar afstemmen van nieuwe initiatieven en over het verwijzen naar bestaande richtlijnen vanuit het Evenementenhandboek veiligheid. 

Heeft u een suggestie voor samenwerking en afstemming? Neem contact op.

Experts gevraagd!

Vanaf nu kunnen praktijkexperts en andere deskundigen zich aanmelden om deel te nemen aan de ontwikkeling van het Evenementenhandboek Veiligheid. Iedereen met relevante expertise kan zich aanmelden. De aanmeldingstermijn loopt tot 15 september. Lees verder

15 september: twee landelijke informatie-bijeenkomsten bij V&J in Den Haag: aanmelden
Evenenementenhandboek Veiligheid - een greep uit de thema's:
 
Site design - Constructies - Crowd management - Mobiliteit - Beveiliging - Drugs en alcohol - Inzet medische diensten - Brandveiligheid - Geluid - Attracties - Vuurwerk - Kampeerterreinen - Projectmanagement - Veilig Werken - Vergunningen - Incident- en crisismanagement
Deze week interviewde de NOS stichtingsvoorzitter Laura Bouwmeester. Zaterdag 1 augustus is het item te zien in het journaal.
Copyright © 2015 Stichting Evenementenhandboek, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp