Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Wij van Le Brocope wensen u een geweldig en gelukkig nieuw jaar, een niet te evenaren 2019.

Op za 5 januari vieren we dat met een spetterend optreden van Michael Varekamp en zijn band, die met het prachtige lied van Fats Waller  Ain’t misbehavin ons nieuwe jaar gaat inluiden. En dan maar hopen dat het ons lukt ons niet te misdragen.

Dit jaar minder de auto te nemen, minder vlees te eten, minder energie te verbruiken, minder eendags plastic aan te nemen, minder onnodige dingen te kopen, meer begrip op te brengen, meer samen te werken, aardiger te zijn, ons beter te gedragen. Want als we dat nu niet doen wat gaan onze kinderen ons dan met recht binnenkort verwijten.

Op donderdag 3 januari starten wij met ons Welkomstcafé. Elke eerste donderdag van de maand van 17 tot 20 uur ontvangen wij iedereen, die hier nieuw is. Mensen, die de randstad ontvluchten, vluchtelingen van Ver en statushouders. Mensen, die nieuwe vrienden zoeken omdat ze hun oude vrienden achter moesten laten. We bakken hartige taarten en degene, die graag een eigen taart mee brengt, misschien een heel nieuw recept uit Eritrea of uit Syrie, is welkom. 

Een high tea met taartenbakkers van verschillende culturele achtergronden.

Vrijwilligers hebben zich inmiddels ook gemeld om nieuwkomers bij te staan met raad en daad, mocht dat nodig of gewenst zijn. Mocht u een “bijzonder specialist” zijn en u denkt een nieuwkomer te kunnen bijstaan, meldt u dan bij ons aan. We kunnen veel handen en raad gebruiken. 

Ons nieuwe programma kunt u vanaf 7 januari op onze website www.lebrocope.nl/programma vinden.

Maar voor nu wensen wij u allereerst een succesvol en geweldig 2019!!

Mara en het team van le Brocope

Aanvang diner 18.00 uur (driegangen diner 27,50)
Aanvang concert 20,15 u Entree € 13,50
reserveren via info@lebrocope.nl 
 

Naast Ain't misbehavin van Fats Waller spelen  Michael en zijn band veel prachtige muziek van Louis Armstrong
Tweet
Doorsturen
Deel
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp