Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Op za 5 januari vieren wij de start  van het achtste theaterseizoen in Le Brocope met trompettist en zanger Michael Varekamp en zijn band. Een concert dat het enthousiasme, de passie en de aanstekelijkheid van Varekamps positieve muziek verbindt aan onze wensen voor een geweldig nieuw jaar voor alle mensen wereldwijd! “A Wonderful World” van Satchmo gaat bij ons op za 5 januari, vertolkt door Varekamp, een fantastisch nieuw jaar inluiden. 

Tegelijk vieren wij uw aanwezigheid en steun de afgelopen jaren aan ons theater. We zijn maar klein en ons dorp is niet veel groter maar mede dank zij u, hooggeëerd publiek, zijn we in staat de allerbeste muzikanten naar ons toe te trekken. Ons nieuwe programma van 2019 ligt op za 5 januari bij ons voor u klaar.

Het gaat bij ons, zoals u weet, sinds afgelopen jaar  niet meer alleen om muziek. Le Brocope heeft in 2018 de steun gekregen van Stichting Doen om meer mooie en verbindende projecten te organiseren.  En dat DOEN we. Er zijn om ons heen al diverse projecten gestart door mensen uit Oldeberkoop en omstreken, waarbij wij en ons mooie nieuwe café ontmoetingsplaats mogen zijn.

Een ontmoetingsplaats, zoals we vanaf het begin wilden zijn, voor vrijdenkers, burgers en buitenlui, aanhangers van de begrippen Vrijheid Gelijkheid en Broederschap. Begrippen waarover voorafgaand aan de tijd van de Franse Revolutie gedebatteerd werd in café Le Procope in Parijs. Het café waarnaar wij onze ontmoetingsplaats vernoemden niet alleen omdat Oldeberkoop nou eenmaal Brocope genoemd werd in het jaar 1200 maar omdat we die verbinding ook werkelijk willen maken. 

We hopen weer veel van onze vrienden en vrienden van vrienden te mogen begroeten in het nieuwe jaar maar voor nu wensen wij u allen een geweldig kerstfeest en een prachtig nieuw jaar toe. Een jaar waarin we dichter bij een een wereld raken, waarin samenwerking centraal staat. Een wereld, die voor iedereen werkt! 

"Make of our hands one hand

Make of our hearts one  heart

Make of our vows one vow" .      Leonard Bernstein

Mara en het team van Le Brocope
Concert: Michael Varekamp za 5 januari entree € 13,50
Nieuwjaars diner € 27,50
Reserveren via info@lebrocope.nl

Wij wensen u  "One Wonderful World" toe.
Tweet
Doorsturen
Deel
En Michael gaat het voor u zingen!
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp