Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

"Jullie hoogmoed zal jullie nekken, bromde mijn hondje Lou vanochtend vanuit haar mand. Na de val de  beschaving zullen jullie je aanpassen, zoals jullie mensen dat altijd hebben gedaan" 

Nou..antwoordde ik bits, en legde even mijn  boek terzijde... als het aan Jelmer Mommers, schrijver van het boek "Hoe gaan we het uitleggen" ligt dan komen we eerder tot bezinning.  Dan gaan we vooral voor de winst, die we kunnen behalen bij een ommekeer. 

Ommekeer, ommekeer bromde Lou verder, het zal me verbazen. En wij dieren gaan we daar ook van profiteren.?

Iedereen gaat daarvan profiteren, antwoordde ik. De lucht wordt schoner, de energie goedkoper, de wereld rechtvaardiger en iedereen werkt samen aan een kleurrijker land.
Wij van Le Brocope zijn daar blij mee en wij  dragen graag ons steentje bij aan een positieve verandering. En de mensen,die ons daarbij helpen zijn onze kunstenaars en muzikanten.

Wat nou kunstenaars, grapte Lou. Die hebben nauwelijks meer ruimte in jullie maatschappij. Als je het mij vraagt is het voornamelijk nog de economie die de wet voorschrijft; het geldelijk gewin, zoals jullie dat noemen. Mijn vriend, de uil van Minerva zei laatst nog.....

Ho eens, ho eens Lou....Er zijn talloze kunstenaars, die tegen wil en dank opkomen voor "Het Leven" en dat met enorm succes doen. Kijk nou naar onze gasten van het komende weekend.

Zeven fantastische Klezmer bandleden van L'Chaim, die op "Het Leven" toasten en 2 geweldige levenskunstenaars, Han Bennink en Mike Schuijt, die ons laten zien hoe "Het Leven" eigenlijk hoort te zijn. Vol levenslust en creativiteit. Dit keer heb jij het aan het verkeerde eind. Wij gaan voor "Het Leven" en dat blijven we doen.

Welkom zaterdagavond als wij het begin van de "Open Stal" vieren met L'Chaim, die zijn wereldreis even stopt om Le Brocope aan te doen en zondagmiddag bij de opening van de tentoonstelling van kunstwerken van Han Bennink en Mike Schuijt, die geopend wordt door dichter K. Schippers. Wat wil je nog meer Lou?

Ik zou het leuk vinden als de hond van de buren er ook bij mocht zijn, mompelde Lou, die wel begreep dat ze er nog steeds een beetje bekaaid vanaf komt.

Wij hopen in iedere geval dat u er allemaal bij bent!
Mara en het team van Le Brocope

Aanvang concert 20,15 u
Entree € 15,00
Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan de table d'hôtes € 27,50 
Voor ons programma zie www.lebrocope.nl/programma 

Op Het Leven: L'chaim !!
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp