Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

De maanden juli en augustus gaan wij van Le Brocope u tracteren op een prachtig programma;

Op za 6 juli as speelt bij ons het Tim Kliphuis trio met muziek van Stefan Grapelli tot Duke Ellington.

Op donderdag 11 juli houden wij ons 5e welkomst café, dit keer met een mediterrane markt. (dus niet zoals eerder aangekondigd op do 5 juli as)

Op za 20 juli is bij ons te gast de  klezmerband L'Chaim die met ons op het leven drinkt en we dansen met elkaar de Open Stal periode binnen. We laten u in een kleine tentoonstelling zien over hoe wij ons het Friesland van 2025 voorstellen. L'chaim!!

Op zondag 21 juli openen wij de tentoonstelling met werk van kunstenaar en drummer Han Bennink en van kunstenaar Mike Schuyt. 

Op za 3 augustus ontvangen wij de Moldavische bandeon speler Oleg Fateev en de Braziliaanse percussioniste Simone Sou. Een muzikale reis door het balkan gebied.

Op za 17 augustus eindigen wij de Open Stal periode met een concert van Bertus Borgers, die na jaren opnieuw Le Brocope aandoet op verzoek van veel van onze vaste gasten.
 
We hopen u in grote getale te mogen ontvangen. Dineren kunt u, zoals u weet, altijd voorafgaand aan het concert en tijdens de gehele Open stal periode is onze tuin geopend voor lunch, diner en heerlijkheden tussendoor.  

Tijdens de Open Stal zijn we elke dag geopend van 11 tot wanneer de laatste bezoeker besluit op te stappen. 

En aan elke 100e bezoeker geven wij het boek van "Correspondent" journalist Jelmer Mommers cadeau. Een positief boek over hoe wij allemaal een bijdrage kunnen leveren aan een groenere, schonere, diervriendelijker, meer rechtvaardige,  en steeds warmer wordende wereld. Want wij van Le Brocope laten niet los en blijven focused. 

Hartelijk welkom en za 6 juli en verder.

Programma zie: www.lebrocope.nl/programma

Toch maar liever heel goed voor onze prachtige planeet zorgen; we need to keep focused!!
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp