Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Zaterdag a.s. zijn hier op uitnodiging van jubilaris Han Bennink 3 meester paianisten aanwezig, die u en mij gaan verassen. We hebben nl. maar een vleugel. Hoe moet dat dan vroeg een nieuwsgierige gast mij vorige week. 

Naast de vleugel bezit Le Brocope een pianola, zoals u weet en een mooie jazz piano maar die staan in verschillende ruimten en ik heb nog niet gehoord dat u
uw stoel van ruimte naar ruimte moet slepen. 

Omdat ik ervan overtuigd  ben dat Han wel zal weten wat hij doet ging ik gisteren met een gerust hart slapen. De drie pianisten, Timothy Banchet, 
Oscar Jan Hoogland en Gideon van Gelder,
die tot de beste van de Nederlandse jazz scene behoren,  hebben mij niet gebeld en ik ga ervan uit dat ze net als ik op Han vertrouwen.

Maar toch...toen ik gisteren bijna in slaap was en in die fase van de slaap raakte, waarbij je je nog bewust bent van de onzin die zich plotseling en ongecontroleerd van je brein meester maakt, toen waande ik mijzelf ineens in een van de mooiste filmscenes uit de filmgechiedenis; het pianoduel uit de film "The legend of 1900". Ik zat tussen het publiek en Han stond achter de bar en de meesterpianisten pianeerden er op los. 

Het wordt vast weer een avontuur zaterdag as. in Le Brocope en wat er ook gebeurt, drie pianisten en een vleugel en Han aan het stuur. Dat moet je zien!!

Tot zaterdag,
Mara en het team van Le Brocope

Entree: festival prijs 15 euro pp
Reserveren via info@lebrocope.nl

Drie pianisten en een vleugel. Dat wordt vuurwerk!
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp