Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Veel mensen gebruikten vroeger de zondag voor bezinning en de kerk. In de kerk hoorde je wat goed en kwaad was. Tegenwoordig hebben we daar Netflix voor. Netflix maakt het er echter niet eenovudiger op. De helden van Netflix zijn allemaal even goed als kwaad. Even hard als zacht en even zeer op het geld uit als op de liefde. We kunnen tegenwoordig zelf uitmaken wat voor ons goed en kwaad is. En toch.......

Een aantal bezoekers van Le Brocope organiseerden een zondagscafé waar je met elkaar van gedachten kunt wisselen over belangrijke zaken als goed en kwaad. Over wat onze verantwoordelijkheden zijn en onze rechten...over wat mooi is en lelijk....over wat we van de democratie kunnen verwachten en wat we er aan kunnen bijdragen....over de nieuwste aanwinsten in de litaratuur.....over het weer en en het klimaat, over koetjes en kalfjes of de toekomst van de landbouw in Europa.

Vanaf zondag 20 januari as kunt u vanaf 13.30 in Le Brocope luisteren naar mooie, spannende, belangrijke, leuke, interessante verhalen van bekende en minder bekende gast sprekers. En als u na de lezing door wil praten kan dat want we zijn voortaan open op de zondagmiddag voor een drankje en een hapje. 

Wilt u weten wat de zondag de komende maanden bij ons biedt kijk op onze website onder zondagmiddagcafé, download de flyer, print hem en plak hem op een plek waar u hem goed ziet want u wil ze vast niet missen, de zondagmiddag cafés in Le Brocope.

Tot zondag 20 januari as wanneer Singer-songwriter Mirjam Pattiwael geïnspireerd door Joni Mitchel, samen met de virtuoze gitarist Pieter Nanuru de spits af bijt. 

Het team van Le Brocope
www.lebrocope.nl/programma

En wie weet herinnert zich iemand van u nog dat onze zaal in de tijd van Appie Tjalma eenmaal in de week de plek was om te dansen. Wat let u.....niets is ons te gek op de zondagmiddag.
Tweet
Doorsturen
Deel
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp