Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.
Lieve vrienden van Le Brocope,

Honderd mensen moesten we teleurstellen toen het Rosenberg Trio bij ons te gast was. We konden niet nog meer mensen bij elkaar op schoot duwen maar wat was het een prachtige avond. Naast de 2 broers Rosenberg zat de wonderboy van de gypsy jazz Paulus Schäfer, momenteel de beste gypsy gitarist van Nederland en men beweert zelfs van de wereld.

We beloofden de achterblijvers een reprise maar sommige dingen moet je niet exact willen herhalen. Reden waarom we besloten aan de nieuwe generatie gypsy muzikanten onder aanvoering van dezelfde Paulus Schäfer, te vragen een avond te vullen met odes aan de oude generatie. Een vertrek vanuit de geliefde Gypsy repertoires met een nieuwe invulling, zoals Paulus vindt dat dat zou moeten.

Met trots en groot plezier kondigen wij dan ook aan op zaterdag 2 februari as bij ons in Le Brocope Het "Paulus Schäfer en Joost Zoetman Kwartet" Dat belooft wat op zaterdag 2 februari as. Zorg dat u dit keer nog op tijd bent voor een plaats want het gaat weer snel.

En......u weet toch dat we tegenwoordig elke zondag middag open zijn voor een gesprek met een litaraire of andere leuke gast. Aanstaande zondag 27 januari ontvangen we  schrijfster en winnares van diverse literaire prijzen Nina Polak. Omdat ze toevallig ook mijn dochter is zal ik verder niet over haar opscheppen. Voor het programma van de litaraire zondagen kunt u overigens op onze website onder het kopje programma de flyer downloaden, printen  en op uw ijskast of elders plakken.

Na de lezing kunt u wat drinken, napraten en als u talent hebt voor schaken dan kunt u vanaf zondag middag as deelnemen aan het schaakcafé. En als er genoeg mensen zijn dan houden we een schaaktournooi de aanstaande zomer in onze prachtige tuin. Ter inspiratie tracteren we u alvast op een filmische vooruitblik.

Van harte welkom,
Mara en het team van Le Brocope

Entree literaire cafés € 5,--
Aanvang 13.30 u
Entree concert Paulus Schäfer 13,50 pp
Aanvang concert 20.15 u
Table d'hôtes 3 gangen € 25,00
reserveren via info@lebrocope.nl
of sms naar mob. 0646216952 
Hoe fantastisch dat de nieuwe generatie de passie en de virtuositeit van de oude cultiveert en doorgeeft en daar een geheel nieuwe kijk aan toevoegt.
Als u aanleg voor schaken hebt dan is Le Brocope de plaats om te zijn de komende zondagen.
Tweet
Forward
Share
Tweet
Forward
Oosterwoldseweg 5 | 8421 PA Oldeberkoop T 06-46216952


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Le Brocope · Oosterwoldeseweg 5 · Oldeberkoop, FR 8421PA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp