Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Op za 9 maart hebben wij te gast pianist van wereld formaat Peter Beets. 

Leonardo DiCaprio nodigde hem vorig jaar uit om naar Los Angeles te komen en ook in New York is hij een graag geziene gast.  Maar tussen de bedrijven door kiest Peter Beets er  voor om ook in Nederland zijn vaste schare trouwe fans met een wervelende muziekshow in extase te brengen. En natuurlijk slaat hij dan Le Brocope niet over. 

Met zijn nieuwste programma, dat de tijdloze melodieën viert van een van de grootste componisten van Amerika en van de wereld, grijpt hij de kans om het ons allemaal te laten zien - klassiek, blues, jazz, latin en volksmuziek!

De erfenis van George Gershwin die muzikanten blijft inspireren van elke overtuiging en instrument. Geen enkele andere componist brengt zulke uiteenlopende culturen en muzikale vormen samen, waarbij kunst en entertainment worden gecombineerd, terwijl artiesten en luisteraars worden verbonden op manieren die generatieverschillen en perspectieven moeiteloos overstijgen. 

Wij, van le Brocope, verheugen ons enorm op de komst van Peter Beets, die zich laat begeleiden in dit programma door Tom Baldwin(bas) en Eric Kennedy (drums).  We gunnen het u allen mee te  genieten van deze grote artiest op de piano. 

Mara en het team van Le Brocope

Aanvang concert 20,15 u
Entree € 16,50
Voorafgaand aan het concert kunt u  deelnemen aan de table d'hôtes (drie gangen  € 25,-- pp)
reserveren via info@lebrocope.nl
voor meer informatie:    www.lebrocope.nl/programma

 

Beets "reimagined" al eerder Chopin en Oscar Peterson. Het plezier en de eigenzinnigheid waarmee hij deze grootheden in zijn composities eert en een plek geeft is uniek en wij gaan dat zaterdag 9 maart as zeker weer meemaken in zijn nieuwste programma over Gershwin.
New York, Gershwin en Woody Allen in het voorprogramma van Peter Beets
Tweet
Doorsturen
Deel
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp