Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Het is iets meer dan een jaar geleden dat wij u aankondigden dat gitaristen Mozes Rozenberg en Anton Goudsmit Le Brocope  zouden aan doen. Het was nog allemaal zeer pril na de Corona lockdown en er mocht nog niet gegeten worden maar we konden niet wachten. We schreven: "dit zijn de muziek momenten die je niet wil missen en waar je bij wil zijn". Maar het mocht niet zo zijn. We moesten onze deuren weer sluiten. Voor de derde keer.

Maar die tijd is nu voorbij en gek genoeg weer bijna vergeten. Op zaterdag 3 december a.s. is het zover. Ze komen er aan.!!

Mozes Rosenberg, wereldster en gitarist uit de beroemde Rosenberg familie en Anton Goudsmit, wereldster en thuis op bijna elk gebied van de gitaar verheugen zich op een ontmoeting bij ons in Oldeberkoop.

De eigenzinnige  Rosenberg is een van de grote virtuozen in de Europese gypsy jazz traditie en de energieke Goudsmit bespeelt alle wereldpodia met zijn creatieve en uitbundige gitaarspel. 

Het voelt voor beide musici alsof ze altijd al samen hebben gespeeld. Eigen werk, gypsy- en jazz standards, de blues, prachtige ballades en zo’n beetje alle muziekstijlen die zij beiden leuk vinden, smelten op deze avond samen tot een gewaagd, afwisselend spannend en bijtijds frivool geheel.

U bent allen van harte welkom. Wij verheugen ons!

Mara en het team van Le Brocope

Aanvang concert 20,15 uur
Entree 20 euro pp
Diner voorafgaand aan het concert 30 euro pp
Reserveren via info@lebrocope.nl

Eindelijk is het zover!!!
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp