Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Op zaterdag 1 december as. ontvangen wij 3 wel heel bijzondere muzikanten, drummer Han Bennink, gitarist Anton Goudsmit en bassist Wilbert de Joode en als u het mij vraagt dan wil iedereen daar wel bij zijn want deze muzikanten behoren tot de grootste van Nederland en op deze speciale avond gaan ze een muzikale discussie met elkaar aan waarbij ze alle registers open trekken.

Han Bennink is een fenomeen in de Nederlandse jazz en daarbuiten. Gedurende zijn opzienbarende carriere ontwikkelde hij een mix van improvisatie met jazz en absurdistische humor, waarbij hij muziek maakt uit alles wat voorhanden is: een stoel, een pizzadoos, de planken van het podium, of een perfect gestemde snaredrum. Zijn optredens zjjn bijna een vorm van fysiek totaaltheater, met een arsenaal aan ongewone slag-, tokkel- en blaasinstrumenten. Bennink is naast muzikant ook beeldend kunstenaar Hij heeft voor circa vijftig ICP-platen de hoesontwerpen gemaakt en exposeert zijn assemblages, waarin hij ook versleten drumsticks en trommelvellen verwerkt, in binnen- en buitenland.

Wilbert de Joode is momenteel een van de meest actieve jazz improvisators in de internationale jazz scene  en Anton Goudsmit kent u van eerdere optredens bij ons waarbij hij de luisteraars ophitste met zijn enthousiasme en zijn virtuositeit. 

Dit belooft een prachtige avond te worden voor mensen die van avontuur, improvisatie, en spannende jazz houden. Tot za 1 december as.

Het team van Le Brocope

Aanvang concert 20,15 u
Entree € 13,50
Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan de table d'hôtes. (3 gangen € 25,-- 
Reserveren via info@lebrocope.nl

Eind december wordt ons nieuwe theater programma bekend gemaakt. Hou de website in de gaten.
www.lebrocope.nl
 

Tweet
Doorsturen
Deel
Even kwam Walt Disney om de hoek kijken. Als het aan Han Bennink ligt houdt hij je de hele avond op de punt van je stoel. 
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp