Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

Na een geweldige aftrap door zangeres Izaline Calisgter en haar band vorige week zaterdag ontvangt Le Brocope op zaterdag 4 december a.s. twee gitaar grootheden, die elkaar vanuit verschillende achtergronden uitdagen. 

Mozes Rosenberg, een wereldster uit de beroemde Rosenberg familie en Anton Goudsmit, wereldster en thuis op bijna elk gebied van de gitaar verheugen zich op een ontmoeting bij ons in Oldeberkoop.

De eigenzinnige gitarist Mozes Rosenberg is een van de grote virtuozen in de Europese gypsy jazz traditie en de energieke Anton Goudsmit bespeelt alle wereldpodia met zijn creatieve en uitbundige gitaarspel. 

Het voelt voor beide musici alsof ze altijd al samen hebben gespeeld. Eigen werk, gypsy- en jazz standards, de blues, prachtige ballades en zo’n beetje alle muziekstijlen die zij beiden leuk vinden, smelten op deze avond samen tot een gewaagd, afwisselend spannend en bijtijds frivool geheel.

Dit zijn de muziek momenten, die je niet wil missen en  waar je bij wil zijn!
 
Door de Corona maatregelen zullen we deze avond geen diner serveren maar het theater is vanaf zeven  uur open en we stellen u in staat om van te voren een mandje met heerlijkheden en drankjes te bestellen voordat we u naar uw vaste plaatsen begeleiden. Na 20.00 uur is de bar niet meer open.

Op onze website zijn onze corona regels te lezen. Denkt u er aan deze even te lezen.

We verheugen ons op uw komst.
Mara en het team van Le Brocope
 
Entree: 25 euro pp
Aanvang concert 20.00 uur
Reserveren via info@lebrocope.nl

Vriend worden van Le Brocope kan al vanaf 25 euro. Kijk op onze website www.lebrocope.nl/vrienden
Wij van Le Brocope verheugen ons enorm op de komst van deze twee gitaargiganten!
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp