Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.

 

Lieve vrienden van Le Brocope,

De ene crisis is nog nog niet voorbij of we zitten alweer in een andere nog grotere crisis. Een crisis waar tegen geen vaccin bestand is. En hoewel het fijn en goed is dat iedereen geld inzamelt hebben we het gevoel machteloos te staan tegenover het enorme geweld.

Wij van Le Brocope dachten: Een mens moet toch iets doen in deze tijd. En daarom schreven we een brief naar Poetin. 

Meneer Poetin,

U zult het met mij eens zijn. Whats the next best thing to be....To be Free as a bird!! Wat meer kan je een mede aardbewoner wensen.

En zonder gevaar van politiek engagement , want wij van le Brocope zijn eigenlijk vooral in Kunst en Muziek geïnteresseerd, wensen wij u, meneer Poetin Vogel Vrij.

Wij wensen u een leven zonder frustraties, zonder ego, zonder wraakgevoelens, zonder gekte, zonder hebzucht, zonder jaloezie, zonder nepnieuws, zonder oligarchen, zonder kanonnenvlees, zonder onderdrukking, zonder wapens, zonder de bom, zonder haat en nijd en zonder oorlog Wij wensen u Vogel Vrij.

Meneer Poetin wij wensen u verlost van  rare bokkensprongen omdat de permafrost met een rotvaart smelt en uw gas en oliewinning in gevaar komt. U bent immers degene, die ons aanspoort tot klimaatrealisme. Hartelijk dank! We wensen u Vogel Vrij.

Meneer Poetin wij wensen u en uw inner cirkel Vogel Vrij. Want u zorgt voor een verenigd Europa waarin iedere bewoner zich ineens realiseert dat Vrijheid geen “Normale zaak” is. Waarin wij een grotere eenheid zijn dan ooit tevoren.

We wensen u Vogel Vrij omdat u Oekraïne de kracht geeft om op te komen voor Vrijheid. Omdat u uw eigen volk uiteindelijk de kracht zult bieden om op te staan tegen elke vorm van tirannie.

We wensen u Vogel Vrij omdat u de wereld meer dan ooit doet inzien dat oorlogsmisdaden niet meer van deze wereld zijn. Dat wij, willen wij als mensheid overleven, geen andere keuze hebben dan samenwerken en elkaar als individu en als staat te respecteren.

Wij wensen u Vogel Vrij omdat u een voorbeeld bent voor de hele wereld. U gaat de geschiedenis in als degene, die ons toonde hoe we vooral niet moeten handelen. Dank daarvoor.

Wij van Le Brocope zijn meer van de muziek dan van de politiek.

Wij zullen straks weer open gaan en onze muzikanten kunnen niet wachten. Maar eerst wensen wij u nog Vogel Vrij. 

En mocht u het idee hebben dat we u onaardig bejegenen; beschouw deze boodschap om met Thierry Baudet te spreken als “een grap” en denk vooral; die van Le Brocope zijn vooral geïnteresseerd in muziek en “The freedom of birds” en wellicht hebben ze van "vertalen" al helemaal niets begrepen. 

Lieve vrienden van le Brocope. Hou uw mailbox in de gaten want er komen mooie optredens aan. Dingen, die ons herinneren aan de kwetsbaarheid en de schoonheid van onze planeet. 

Mara en het team van Le Brocope,

 

Vogel Vrij of zoals de Beatles het zo mooi uitdrukken "Free as a bird" 
Tweet Tweet
Doorsturen Doorsturen
Deel Deel
Facebook
Le Brocope
Oosterwoldseweg 5
8421 PA Oldeberkoop
T 06-46216952
Email Marketing Powered by Mailchimp