View this email in your browser 

                                                 NIEUWSBRIEF
Blijf up-to-date
 
Het boekproject 10 voor de overheid is na het succesvolle event Night to 5 van start gegaan. Night to 5 stond in het teken van het doorbreken van routines binnen de overheid en verbinden van mensen die van mening zijn dat de overheid anders kan werken. We hebben al mooie bijdragen binnen gekregen, dank iedereen daarvoor. Bij alleen bijdragen binnenhalen blijft het niet. Er staat ons als projectteam nog veel te wachten. Om je mee te nemen in ons proces en te laten zien waar wij mee bezig zijn, schrijven wij een keer in de paar weken een nieuwsbrief. Heb je opmerkingen, tips of vragen? Stuur ons dan een e-mail via info@10voordeoverheid.nl.
 
Aangeleverde bijdragen
 
We hebben al  veel aanmeldingen gehad van 
enthousiastelingen die mee willen werken aan het boek. Op dit moment hebben we al meer dan 10 bijdragen ontvangen zowel geschreven als op een andere creatieve manier vorm gegeven. Het is nog even afwachten welke stukken er in het boek verschijnen, maar op de website 
www.10voordeoverheid.nl kun je onder inspiratie een korte omschrijving lezen van de potentiĆ«le deelnemers en hun bijdragen. Op deze manier krijg je een beeld van hoe het boek invulling gaat krijgen en wie er nog meer meewerken aan het boek.
 
Inzet op sectoren buiten de overheid

De bijdragen die wij hebben binnen gekregen zijn voornamelijk geschreven of ontworpen door mensen die werkzaam zijn binnen de overheid. We zijn ook erg benieuwd naar de visie van mensen die werkzaam zijn buiten de overheid bijvoorbeeld vanuit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de cultuursector. Bovendien zijn wij nog op zoek naar bijdragen van de jongste en de oudste generatie. Op basisscholen starten wij daarom een project over de overheid en in bejaardentehuizen willen wij ouderen interviewen.

Hoe geven we het boek uit?
 
Het uitgeefproces is voor ons als projectteam een nieuwe ervaring. We zijn daarom de verschillende manieren van uitgeven aan het onderzoeken en maken 
binnenkort een beslissing. Alle kennis over het uitgeven van een boek is welkom, dus neem gerust contact met ons op.

We denken aan:
- Uitgeven in eigen beheer      (wel of geen e-book)
- Uitgeven via een uitgeverij

 
DENK MEE
 
We zijn op zoek naar

1. Mensen met ervaring en kennis over het uitgeven van een boek in eigen beheer.

2. Mensen van buiten de overheid met een inspirerende visie over de ideale overheid.

 
 
Kun je ons helpen? Laat het dan weten!
Nieuw: word lid van de LinkedIn groep 10 voor de overheid en discussieer
mee over de ideale overheid
.
    

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list