Copy
Christmas is Coming, Sit Back & Relax!
Ook zo'n druk jaar achter de rug? 

Caribbean Innovation heeft in 2017 mogen werken aan een aantal erg uitdagende maar bovenal mooie projecten. Zo hebben wij onlangs nog een verdieping van het Ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) voorzien van kwalitatief meubilair. Eveneens is een gedeelte renovatie en herinrichting van Dammers afgerond en het HNO project (aanbrengen Tarkett vloeren) verloopt gestaag. 

Tijd om even lekker te ontspannen tijdens de feestdagen!
Sit Back & Relax!

ERGONOMIE IN UW KERST KEUKEN

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar de keuken is een echte werkplek. Je snijdt er groenten, kneedt deeg, braadt vlees en doet de afwas. Allemaal handelingen waarbij een goede werkhouding en een efficiënte indeling van belang zijn. 
Een aantal tips!
Voor allerlei soorten keukenapparatuur en -benodigdheden voor uw professionele keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Van een eenvoudig fornuis tot een compleet afzuigsysteem en van professionele kook- en braadpannen tot al uw keukenmateriaal.

Meer info of een brochure ontvangen?
Mail naar
info@caribbean-innovation.com

EEN RELAXT BEGIN VAN HET NIEUWE JAAR

TIP! Breng in januari eens geheel vrijblijvend een bezoekje aan onze showroom. Wij kijken dan samen met u hoe u het hele jaar door lekker ontspannen kunt werken. Met ergonomisch advies, instellingen op maat en altijd passend bij de look & feel van uw werkplek kan 2018 alleen maar een super ontspannen jaar worden.
Tot snel!

EEN VOORPROEFJE VOOR 2018...
Eind januari ontvangen wij weer een volle container met kwalitatieve tweedehandse schoolmeubelen! Wilt u alvast  meer info ontvangen? Stuur ons dan een e-mail: info@caribbean-innovation.com
Stuur ons een e-mail
Like ons op Facebook
Bezoek onze website
Copyright © 2017 Caribbean Innovation, Branding & Design NV, All rights reserved.


Wil je onze e-mails niet meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp