Copy


2016-11-09

Unika visningar av (im)perfekta koreografier 

Den 8-11 december visas utdrag ur (im)perfekta koreografier med tillhörande installation på coff/ccap. Föreställningen är ett av flera utfall av ett konst- och forskningsprojekt, som utmanar normativa föreställningar om förmågor, kroppar, rörelser och språk. (im)perfekta koreografier är framarbetat av Cristina Caprioli, tillsammans med konstnärliga medarbetare från ccap och den dagliga verksamheten VIDA.
 
Arbetet med (im)perfekta koreografier, som har pågått i ett och ett halvt år, berättar om verkliga och uppdiktade rumsligheter där olika röster dansar ett flerstämmigt samtal.
 
– Det är något otroligt vackert och djupt emotionellt som uppstår när språket öppnas upp i dessa rumsligheter. Vi har känt så i arbetsprocessen och hoppas att publiken upplever detsamma, säger Cristina Caprioli, konstnärlig medarbetare i (im)perfekta koreografier och medarbetare i det konstnärliga forskningsprojektet KROPPSFUNKTION.
 
Visningarna omfattar del 2 och 3 ur (im)perfekta koreografier. Före och efter visningarna ges en unik chans att ta del av arbetet bakom föreställningen, genom en platsspecifik tvodd- och filminstallation.  Hela föreställningen har urpremiär i februari 2017.
 
När?
8 december kl. 14.00
9 december kl 14.00 och 17.00
10 december kl. 17.00
11 december kl 17.00

Var?
c.off/ccaps lokaler på Körsbärsvägen 9, nedre bottenplan, i Stockholm
 
Av och med Cristina Caprioli Anja Arnquist Philip Berlin Carin Elander Pavle Heidler Madeleine Lindh och David Pervaz Specialskriven musik Yoann Durant
 

För mer information och pressmaterial, kontakta:

Elin Grelsson Almestad, pressansvarig
press@coff.se
08-545 200 55

www.kroppsfunktion.com

För fler pressbilder, se www.kroppsfunktion.se/press

(im)perfekta koreografier är en del av KROPPSFUNKTION, ett konst- och forskningsprojekt som utmanar hierarkier och normer om förmågor, kroppar, rörelser och språk. Genom att betrakta och tillvarata så kallade intellektuella och kognitiva "funktionsnedsättningar" som specifika och högt utvecklade förmågor skapar KROPPSFUNKTION ny koreografi där normbrytande förmågor tar plats på sina egna villkor. Vid sidan av (im)perfekta koreografier omfattar projektet även det sceniska verket Mina egna kroppar, den populärvetenskapliga publikationen KROPPSFUNKTION – en antologi och en koreografisk verktygslåda.

KROPPSFUNKTION stöds av Arvsfonden
                   
                            
Projektet KROPPSFUNKTION drivs av föreningen c.off. För mer information, se www.coff.se


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
C.off · Körsbärsvägen 9 NB · Stockholm 11423 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp