Copy
Svaki tjedan popust jedan!

www.parametar.hr

Nauči! Znanje vrijedi! Znanjem uvijek pobjeđuješ!
 
I ove godine možete dodatno učiti hrvatski jezik, francuski jezik, matematiku, fiziku, elektrotehniku i informatiku u tvrtki Parametar doo po vrlo pristupačnim cijenama i uz fleksibilne termine. Radimo radnim danom i vikendom. Nauči! Znanje vrijedi! Znanjem uvijek pobjeđuješ!
Parametar doo
Na ovaj način individualni sat za studente stoji nevjerovatnih 56,25 kn. Iskoristite ovu izvrsnu priliku!
Imamo izvrsnu vijest!

Naša Android aplikacija TGM for Split Dalmatia Croatia je dostupna na Google Play. Besplatno je preuzmite putem poveznice i istražite Split. Preporučite je gostima, rodbini i prijateljima. Hvala! 
Aplikacija je vrlo detaljan vodič kroz grad Split. Sadrži web-stranicu s detaljnim tekstovima te prekrasnim slikama Splita (1. dugme), mapu (2. dugme) i on-line mapu (3.dugme) na čijim su markerima slike i video materijal o  Splitu.

Dodirnite li odabrani objekt, pojavit će se natpis o čemu se radi, a dodirnete li Google dugme dolje desno moguće je dobiti rutu od Vaše trenutne lokacije ili pak neke druge lokacije do odabranog objekta. 

Navodimo i direktne poveznice na: web-stranicu o Splitu i on-line mapu Splita. U nastavku pogledajte video koji je napravljen da bi se korisnicima olakšalo služenje aplikacijom.
http://www.youtube.com/watch?v=wQymXOmTiSo
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/f17v-split-ima-najdetaljniju-mapu-na-mobilnoj-aplikaciji#/clanak/f17v-split-ima-najdetaljniju-mapu-na-mobilnoj-aplikaciji

O aplikaciji je pohvalno pisao internetski portal DalmacijaNews.hr
Riječ sezona može se ukinuti. Gosti mogu dolaziti cijelu godinu. Rim i Paris ne poznaju riječ sezona. Mapom smo pokazali da Split ima što pokazati. Oglasite se na web-stranici po pristupačnim cijenama. Tako ćete 24 sata dnevno biti dostupni na tri mjesta 1) web-stranici (direktno) 2) mobilnoj aplikaciji (putem weba) 3) putem online mape dolazi se i do web-stranice, stavili smo dovoljan broj linkova na nju.

Cijene

Oglas nabrajanja (kao hoteli, vidi services) stoji samo 50,00 kn godišnje. Veći na naslovnici weba 500,00 kn godišnje, najveći na naslovnici 1000,00 kn godišnje.


Način objave oglasa

Javite nam se na parametar@parametar.hr i napišite nam:
1) Naziv
2) Adresu 
3) Telefon i mobitel
4) Web stranicu (ako je imate)
5) Ime vlasnika i kontakt osobe
6) OIB
7) riječ: mali (za oglas nabrajanja od 50,00 kn), riječ: srednji (za oglas na naslovnici od 500,00 kn), riječ: veliki (za oglas na naslovnici od 1000,00 kn)

Možete nas i nazvati na mob 091 511 3250 ili poslati sms tako da znamo da ste e-mail poslali.

Šaljemo Vam predračun, uplatite nam 50,00 kn, 500,00 kn ili 1000,00 kn i očekujte oglas; uz normalnu gužvu u našem uredu trebao bi ići dan nakon uplate, a ako se gužva poveća, najkasnije sedam dana nakon uplate.
Zatim šaljemo račun za knjiženje. Nismo u sustavu PDVa!

Slika

Ako imate skroz dobru sliku, pošaljite je, pa ćemo vidjeti uklapa li se, a ako nemate, slikat ćemo besplatno objekt i staviti našu sliku. Hotele smo dobro prezentirali, zar ne?
Prihvatimo se  posla, neka i Vaša djelatnost bude oglašena. 

Ne zaboravite, web i app su cijelom svijetu dostupni 24 sata dnevno. Online mapa ima više od 20 000 posjeta. Stranica već postiže izvrstan rejting na Google tražilici, a aplikacija svakim danom ima sve više korisnika. 

Za nas rade inženjeri i profesori jezika; možemo riješiti i web-stranicu za Vašu djelatnost ako je nemate, odnosno ako želite novu i/ili prijevode. U 12 godina rada u tvrtki Parametar doo se prevelo na tisuće kartica teksta. Cijene izrade web-stranice ovise o složenosti stranice, pristupačne su, javite se, pa ćemo organizirati razgovor i dostaviti ponudu i za to. Cjenik za prijevode je pak dostupan na našem webu.

Između ostalog, 12 godina podučavamo djecu i studente, mladima se ovo svidjelo dok je bilo u testnoj fazi. Ako Vašoj djelatnosti baš ništa ne treba, recite gostima za app, pomoći ćete im u snalaženju, a nama da nešto zaradimo od Google oglasa. Ovaj projekt je isključivo financirao Parametar doo

U slučaju potrebe, možemo bez problema doći do Vas.

Aplikacija na društvenim mrežama uz slike i video Splita:
Blog aplikacije:   http://tgmsplit.blogspot.hr/

Pratite nas, hvala!

I na kraju još jedno ugodno iznenađenje

Častimo s 20% popusta na jednu kupnju po izboru

nema kodova ni uvjetovanih kupnji 
samo nam pokažite ovaj e-mail.


Ova pogodnost se NE ZBRAJA s ostalim pogodnostima!

20% OFF
vrijedi do 01.11.2016.
Sve naše ostale akcije i popuste koji još traju pronađite u katalogu akcija i popusta.
 
 
Ovaj e-mail ste dobili jer ste naša stranka, poslovni partner, naš kontakt, prijatelj ili zato što ste se upisali u našu newsletter listu. Ako ne želite više primati naše obavijesti, možete se odjaviti s newsletter liste klikom na link unsubscribe. Hvala na pažnji!
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Copyright © 2016 Parametar doo, All rights reserved.

Our mailing address is:
parametar@parametar.hr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<E-mail adresa *>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Parametar doo · Mazuranicevo setaliste 8C · Split 21000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp