Copy
Promijenili smo uvjete korištenja (za uslugu poduka) i cjenik
pa ljubazno molimo da iste pažljivo proučite. Hvala!
RAD U UREDU 
Preporuke HZJZ na osnovi kojih se odvija nastava u uredu dostupne su putem poveznice: 
https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuka_za_rad_skola_stranih_jezika_i_dr-1.pdf
 
Virtualna učionica - za sve koji nisu u mogućnosti doći u ured podučavamo online.


TERMINI - RAD U UREDU
U uredu se održavaju maksimalno dva termina dnevno i to prvi u vremenu od 8:00 do 9:30h te drugi u vremenu od 10:30 do 12:00 h.  Na poduke je potrebno doći na vrijeme jer je od 9:30  do 10:30 pauza i vrijeme za dezinfekciju. Radi se samo u jutarnjim terminima zbog covid 19 i vrućina. Ured je na zapadu, poslijepodne je prevruće, a česta uporaba klima uređaja nije preporučljiva (vidi preporuke HZJZ na gornjoj poveznici). Termini u virtualnoj učionici mogu se održavati i u drugo vrijeme, ali nikako ne može biti više od tri termina u jednom danu. Termine je potrebno rezervirati na vrijeme.

PRIBOR
Na poduke je potrebno donijeti svoj pribor za pisanje, veliku praznu bilježnicu za poduke, bilježnice s vježbi i predavanja, skripte, kalkulator, šestar, trokute, kutomjer,  papirnate maramice te vodu. Ako se rade informatički predmeti, poželjno je donijeti svoj laptop.

DEZINFEKCIJA prije poduka
Polaznici su obvezni dobro obrisati cipele na krpi namočenoj u dezinfekcijskom sredstvo u koju je omotan otirač jer nismo u mogućnosti svaki dan prati uredski tepih. Obvezna je dezinfekcija ruku u za to predviđenom sredstvu koje se nalazi na ulazu u ured. Ako polaznik ide u wc, dužan je ruke temeljito oprati u toploj vodi tekućim sapunom i obrisati papirnatim ručnikom koji se baca u kantu s poklopcem.

ODVIJANJE NASTAVE U UREDU
Polaznici prepisuju gradivo u bilježnicu s nastavne ploče koja je od stola udaljena više od 2m i slušaju usmena objašnjenja nastavnika..

BROJ POLAZNIKA
U uredu se do daljnjega održava isključivo nastava 1-1, a u virtualnoj učionici je moguće raditi s 25 polaznika, no radimo s maksimalno 5 zbog kvalitete nastave. Ukoliko se odlučite za rad u grupi, grupu formirate sami (prijatelji, rođaci, susjedi).

KIHANJE I KAŠLJANJE
Kiše se i kašlje u svoju papirnatu maramicu koju se poslije baca u kantu s poklopcem.

TEMPERATURA
Prije dolaska na poduke potrebno je izmjeriti temperaturu. Ako imate temperaturu, potrebno nam je  javiti i obratiti se svom liječniku. Tada se ne dolazi na poduke.

MASKA
maska - u skladu s odredbama HZJZ.
VIRTUALNA UČIONICA
Od  24.03.2020.  intezivno podučavamo (live) u virtualnoj učionici. Održao se veći broj sati za učenike i studente. Nakon svakog termina  održanog online polaznici dobiju  sve materijale. Nastava se može pratiti  preko mobitela, tableta, laptopa, PC.
#znanje_vrijedi

www.parametar.hr
www.vedamo.com

👨‍💻👩‍💻👩‍🏫📚
U ponudi su i online poduke iz informatike/programiranja te poduke iz francuskog jezika.

Za ljetnu školu informatike možete se dogovarati za osnove rada na računalu te programiranje (Python, C, C++). Ljetna škola ide u uredu (1-1) i u virtualnoj učionici (moguće grupe do 5 polaznika). Isto vrijedi i za ljetnu školu francuskog jezika. Grupni rad donosi popuste. Kontaktirajte nas putem broja 091 511 3250 ili pogledajte u naš cjenik (dostupno na www.parametar.hr)
Pokrenuli smo i BESPLATNE online radionice u virtualnoj učionici.  Radionice su na teme iz mikro poduzetništva, obrazovanja, inženjerstva.
Učesnici mogu aktivno učestvovati i postavljati pitanja.
Do sada su održane online radionice 
Rad (k)od kuće
Oslobodimo se papirnatih okova - digitalizacija života i rada
Pametna upotreba pametnog telefona


Materijale s ovih radionica možete besplatno preuzeti na mojoj web-stranici, odjeljak broj 5.
http://nada4.wix.com/nada-magazin
Tvoj telefon može biti tvoj najbolji i najpovoljniji asistent
RADNO VRIJEME
Na državne praznike 5. i 15. kolovoza ne radimo.

NOVI POLAZNICI
Nove polaznike za školske poduke za ovu školsku godinu , kako je propisano u Uvjetima korištenja dostupnim na www.parametar.hr i www.poduke-split.com , više ne primamo.


INŽENJERSTVO, PRIJEVODI I LEKTURA
Inicijalni dogovori odvijaju se pozivom na broj mobitela 091 511 3250, a daljnja suradnja do realizacije radnog zadatka putem telefona, mobitela, interneta (možemo aktivirati bilo koju aplikaciju koja odgovara korisniku) te u uredu uz OBAVEZNU prethodnu najavu dolaska.

GDPR - za polaznike virtualnih učionica i online radionica - VAŽNO!
Molimo da na dnu ovog e-maila kliknete na poveznicu i ažurirate Vaše podatke ako koristite virtualnu učionicu ili želite biti učesnik online radionica na način da označite kvačicu virtualna učionica i podatke snimite. Hvala!
Website
Facebook
Twitter
Instagram
Email
Ovaj e-mail ste dobili jer ste naša stranka, potencijalna stranka, poslovni partner, naš kontakt, prijatelj ili zato što ste se upisali u našu newsletter listu. Dali ste nam pisanu privolu za primanje newslettera u skladu s GDPR uredbom EU.

Ako ne želite više primati naše obavijesti, možete se odjaviti s newsletter liste klikom na link za ispis niže. 

Želite nešto promijeniti oko primanja našeg e-maila?
Možete  ažurirati Vaše podatke ili se odjaviti s liste primatelja.

Hvala na pažnji!

Copyright © 2020, Parametar doo, Sva prava pridržana.


Naša e-mail adresa je:
parametar@parametar.hr


This email was sent to <<E-mail adresa *>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Parametar doo · Mazuranicevo setaliste 8C · Split 21000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp