Copy
Centar za mladež Zaprešić
Matije Gupca 4
Zaprešić
 
Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića
Newsletter br.3
01/2017

View this email in your browser

Provedba projektnih aktivnosti na projektu
"Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića"


Projekt Lokalni info-centar za mlade grada Zaprešića novi je projekt i servis Centra za mladež Zaprešić koji mladima s područja grada Zaprešića i okolnih jedinica samouprave pruža mogućnost informiranja o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici po pitanju obrazovanja, zapošljavanja, volontiranja, mobilnosti, putovanja, stipendiranja, zdravlja, aktivnog sudjelovanja u društvu i sl.
 

Izrađen logo projekta
Tijekom prosinca 2016. i siječnja 2017. godine sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izradili smo logo projekta. 

Vizualni identitet projekta poveznica je mladih, Centra za mladež Zaprešić, informiranja. Kao što se može vidjeti, u logu su prisutne i naše karakteristične boje: zelena, plava i narančasta. 
Svoj primjerak informativnog letka možete preuzetu svakog radnog dana u Centru za mladež Zaprešić ili na našoj web stranici. 
Vizualni identitet projekta spoj je ciljeva i aktivnosti te ga se lako može povezati i sa Centrom za mladež Zaprešić
Izdana informativni letak
Tijekom prosinca 2016. i siječnja 2017. godine sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izdali smo i informativni letak o projektu.

U njemu možete naći informacije o samom projektu - ciljevima, aktivnostima, partnerima i suradnicima, informacije o kontaktima.

Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Centra za mladež Zaprešić i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Održane Orijentacijske tribine za maturante

Srednje škole Ban Josip Jelačić


U četvrtak, 19., i petak, 20. siječnja 2017. godine u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić održane su dvodnevne Orijentacijske tribine “Koji fakultet upisati?” za učenike i učenice četverogodišnjih usmjerenja.

Temeljem rezultata ankete koju je provela Udruga studenata grada Zaprešića, naš projektni partner, najviše je interesa bilo za sljedeće programe koje su maturantima predstavili studenti Fakulteta elektrotehnike i računalstva, Tehničkog veleučilišta Zagreb (smjer: Računalstvo), Ekonomski fakultet (smjer: Poslovna ekonomija), Filozofski fakultet (smjer: Psihologija) i Učiteljski fakultet (smjer: Predškolski odgoj).

Na tribine se odazvalo tridesetak učenika.

U slučaju da Orijentacijskim tribinama nisu pokriveni fakulteti koji i tebe zanimaju, obrati nam se za pomoć i podršku. Radno vrijeme Lokalnog info-centra za mlade grada Zaprešića je od ponedjeljka do petka od 08.00 do 16.00 sati. Kontaktirat nas možeš putem telefona (01/3311-711), maila: anamarija@czmz.hr, Facebook stranice projekta (https://www.facebook.com/infozapresic/) te osobnim kontaktom.

Usluge Lokalnog info-centra za mlade grada Zaprešića možete koristiti od ponedjeljka do petka, od 08.00 do 16.00 sati u prostorijama Centra za mladež Zaprešić, Matije Gupca 4, pozivom na broj 01/3311-711, slanjem maila na kontakt voditeljice projekta, Anamarije Juroš: anamarija@czmz.hr ili kontaktiranjem preko Facebook stranice projekta.
Copyright © 2017 Centar za mladež Zaprešić, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp