Copy

Juli 2020

Hoe nu verder?

Allereerst een hartelijke groet!!

Hopelijk gaat het u toch goed in deze ingewikkelde tijd en is er voldoende balsem voor de ziel zoals; muziek, boeken, contacten met vrienden en geliefden en is ook de nabijheid van de Eeuwige te voelen. Helaas konden de Laatdiensten na maart niet meer doorgaan. In de nieuwsbrieven deden we suggesties voor digitale kerkdiensten die qua sfeer aansluiten bij de Laatdiensten. Wat mist zijn de contacten, de koorrepetities, het samen zingen en bidden.

Hoe nu verder? Die vraag houdt de coördinatiegroep bezig en u als bezoeker waarschijnlijk ook. Er mogen weer meer mensen in een ruimte mits op 1,5 meter afstand. Kan dat in de Lutherse kerk? Deze periode hebben kerken in Nederland allerlei creatieve mogelijkheden bedacht, ook wij hebben een aantal ideeën, maar voor we die gaan uitwerken willen we peilen wat uw behoeftes en ideeën zijn. We horen graag uw mening. Dan kan door het digitale vragenlijstje in te vullen (voor 1 augustus).

Alvast dank, nogmaals een hartelijke groet, Heleen de Boer, Ineke Bruning, Arianne Hartenberg, Magda van Keulen, Gonny Loman (coördinatiegroep Laatdiensten)

U komt bij de digitale vragenlijst via deze link.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
download de programmafolder      lees oude nieuwsbrieven
wijzig uw e-mailadres     schrijf u uit voor onze nieuwsbrief
 
LAATDIENSTEN ALKMAAR
eerste zondag van de maand - 11:00 uur - Lutherse kerk - Oudegracht 187

Email Marketing Powered by Mailchimp