Copy
Website gelanceerd, neem een kijkje!
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Update juni 2016
Autisme emotie anticipatie digi training


Hallo <<Voornaam>>,
 

Ons project heeft weer mooie stappen gemaakt de afgelopen periode. Bekijk hieronder wat we allemaal gedaan hebben.
 

Wat is het project?

Ons project richt zich op het beter leren om wederzijds prettige sociale interacties te hebben. Hierbij richten we ons specifiek op het beter kunnen herkennen van emoties van anderen en het kunnen anticiperen hierop.
Wij gaan samenwerkingsverbanden aan, om bestaande (digitale) hulpmiddelen en games geschikt te maken voor het leren van emotie-anticipatie vaardigheden. Daarnaast bieden we een portaal aan waarin alle betrokkenen kennis en ervaring kunnen uitwisselen. 
Lees hier meer over het project.

Update

De nieuwe website is online! De website bevat informatie over achtergronden, ervaringen, tips & trucs en informatie over het project. Het is een portaal waarin alle betrokkenen kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

Bekijk hier de website!

Onze blogs op de website:
Website emotie anticipatie
Verder hebben een aantal mensen enthousiast gereageerd op de vraag of zij een blogpost over hun ervaringen en tips & trucs willen schrijven. Ook zijn er een aantal die de blogs en teksten op de website reviewen. Erg fijn en al vast dank dat jullie je ervaringen willen delen! Deze blogs komen de komende tijd op de website.
Heb je zelf ervaringen of tips & trucs, laat het ons weten via dit formulier.


Ken je nog anderen waar ons portaal interessant voor is, stuur deze nieuwsbrief door of deel hem via facebook of twitter.

Zomerse groeten,


Guido (game ontwikkelaar en programmeur)
Joost (spel en grafisch ontwerp) 

Ruud (projectleider)
Twitter
Website