Copy
Edessäsi on Luottissanomat, Lounais-Suomen Partiopiirin sähköinen uutiskirje kaikille piiriluottiksille.
View this email in your browser

Marraskuu 2016

1.11.2016


 

AJANKOHTAISIA ASIOITA

Luottiseminaari 28.1.2017 Kakolassa

Lähde mukaan Luottisseminaariin! Seminaari piiriluottiksille järjestetään tällä kertaa lauantaina 28.1.2017 Kakolanmäellä Turussa klo 10.00 alkaen.
Ohjelmassa on luento, Lauri Luoto: vahvuudet ja niiden hyödyntäminen, ajankohtaisia koulutuksia ja kierros entisessä vankilassa. Tapahtuma on luottiksille maksuton. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat ohjeet tammikuussa ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu Kuksan kautta 15.12.2016 mennessä.
Lisätietoja: Heidi Luoto, p. 0407683707, luotohe@gmail.com


Partiotoimiston ovet kiinni

Kun kokoustatte Turun partiotoimistossa, on tosi tärkeää, että huolehditte käytävän oven kiinni. Ovea voi pitää sen hetken auki kun odottelee kokousosallistujat saapuneeksi, mutta kokouksen ajaksi ovi pitää muistaa laittaa lukkooon.
Illan viimeisen kokoustajan pitää laittaa käytävän ovesta myös turvalukko kiinni. Lähistöllä ja rappukäytävässä liikuskelee kaikennäköisiä hiippareita.


Webex loppui, tilalle Skype for Business

Etäyhteyden jaostojen ja ryhmien kokouksiin saa jatkossa tekemällä kokoskutsun Skype for Business -ohjelman kautta. Ennen käytössä ollut Webex loppui lokakuun lopussa, ja jatkossa käytössä on Skype for Business. Kokouskutsut Skype for Business -ohjelmaan voi tehdä vain työntekijä. Ohjeita Skypen ja muihin uusiin Office-ohjelmiin löydät kirjautumalla PartioID:n kanssa Officeen (katso linkistä ohjeet käyttäjätunnuksen luomiseen luottikselle)


Yhteiseen partioon -hanke

Yhteiseen partioon -ryhmä toimii piirissä Anna Engblomin johdolla työstäen vauhtiin piirin yhteisvastuuhanketta 2017-2018.

Piirihanke koostuu kuudesta eri osa-alueesta:
  1. Asennekasvatuksesta Yhteiseen partioon -toimintamerkin avulla
  2. Vähävaraisten perheitten lasten partioharrastuksen varmistustuesta lippukunnille
  3. Erityistä huomiota vaativien lasten partioharrastuksen varmistustuesta lippukunnille
  4. Sisupartiotoiminnan aloittamisen ja vahvistamisen tuesta
  5. Lippukuntien rohkaisemisesta maahanmuuttajaperheiden kanssa yhteistoimintaan vaikka lisäkäsien toivossa
  6. Yksinäisten harrastamattomien lasten ja nuorten tavoittamiseksi partioyhteisöön.
Hankkeen on toive näkyä vahvasti piirin toiminnassa 2017-2018. Kiertelemme esittäytymässä ja esittelemässä suunnitelmiamme piiriluottiksille. Tarvitsemme teitä kaikkia mukaan vaikuttamaan lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn partion keinoin.

Lisätietoja: Anna Engblom, anna.engblom3@gmail.com, p. 0400895431
Leena Hongell, leena.hongell@partio.fi, p. 0503129427
 

Vuoden 2017 viestinnän aikataulut

Repolaisen, Re-postin, lippukuntapostin ja Luottissanomien aikataulut löytyvät nyt piirin nettisivuilta. Toimittamalla aineiston aina aineiston jättöpäivään mennessä varmistat viestisi menevän perille! Aikatauluista ja muissa viestinnän ongelmissa auttaa piiritoimistolla Maarit, ota yhteyttä: maarit.salminen@partio. tai p. 050 312 9428. 


Luottis, hae itsellesi seinäkalenteri

Piirin luottiksille on jaossa L-SP:n seinäkalenteri vuodelle 2017. Kalenteri sisältää piirin tapahtumat. Hae omasi Porin tai Turun toimistolta ma–ke, pe klo 10–16 ja to 11–18. 


 

KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIALuottisten pikkujoulut 9.12.

Luottisten pikkujouluja vietetään tänä vuonna kaikenlaisten joulutonttujen joukossa. Korvatunturin tonttujoukko kalpenisi nähdessään mahtavaan lounaissuomalaiseen Joulumaahan pestatut kaikenkirjavat työntekijät: kiltit, ylikiltit, ei niin kiltit, suorittaja-, seikkailija-, rohkeat ja soluttautuneet tontut.

Pikkujoulut eivät jätä tänäkään vuonna ketään kylmäksi. Ilmoittaudu mukaan ja varaa pestisi joulumaasta! Lippunsa lunastaneet saavat salaisen Joulumaan osoitteen suoraan s-postiinsa! Ilmoittaudu 5.12. mennessä Kuksan kautta 


Partiolaisten Kauneimmat joululaulut

Keskellä adventtiaikaa tiistaina 13.12.2016 alkaen klo 18.00 Turun Mikaelinkirkossa (Puistokatu 16, Turku).

Kaikille avoin tilaisuus on suunnattu aivan kaikenikäisille partiolaisille ystävineen ja perheineen. Äänessä jouluisesti kaikkien osallistujien lisäksi Maarian Kämmeköiden partiokuoro Satakielet ja Turun Metsänkävijäin Soittokunta sekä tilaisuuden johdattelijana partiopastori Laura Kajala.

Perinteinen Betlehemin rauhantuli tuodaan juhlavasti mukaan Partiolaisten Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen.

Kaikkien Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tapaan kirkkotilaisuuden kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran avustustyöhön. Kirkkotilaisuuteen on vapaa pääsy. Partiolaisilla partiohuivi! Järjestäjänä Turun Partiolaiset ry.
 

Toimiston jouluglögit 

Tule moikkaamaan partiokavereita toimiston jouluglögeille torstaina 15.12. klo 15-18. Turun ja Porin partiotoimistoilla tarjoillaan jouluisia herkkuja ja mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! 


Copyright © 2016, Lounais-Suomen Partiopiiri, All rights reserved.

Tämä viesti lähetetään kaikille Lounais-Suomen Partiopiirin luottamushenkilöille ja piiritoimiston henkilökunnalle. Osoitteet: Jäsenrekisteri Kuksa

Our mailing address is:
Lounais-Suomen Partiopiiri
Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku
Finland

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Forward


This email was sent to riitta.suomi@partio.fi
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lounais-Suomen Partiopiiri · Läntinen Pitkäkatu 13 · Turku 20100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp