Copy
Edessäsi on Luottissanomat, Lounais-Suomen Partiopiirin sähköinen uutiskirje kaikille piiriluottiksille.
View this email in your browser

Syyskuu 2016

7.9.2016


 

AJANKOHTAISIA ASIOITA


Partiotoimiston ovet kiinni

Kun kokoustatte Turun partiotoimistossa, on tosi tärkeää, että huolehditte käytävän oven kiinni. Ovea voi pitää sen hetken auki kun odottelee kokousosallistujat saapuneeksi, mutta kokouksen ajaksi ovi pitää muistaa laittaa lukkooon.
Illan viimeisen kokoustajan pitää laittaa käytävän ovesta myös turvalukko kiinni. Lähistöllä ja rappukäytävässä liikuskelee kaikennäköisiä hiippareita.
 

Suunnittele L-SP-tekstiili

L-SP:n luottikset haaveilevat omista vaatteista. Tuotteiden toimittajaksi olemme valinneet Spreadshirtin ja kuvituksen haemme kaikille avoimella kilpailulla. Palkinnoksi tarjoamme uusia L-SP-tuotteita 50 eurolla!
Suunnittele kuvitus ja lataa se osoitteessa bit.ly/lsp-tekstiili. Raapusta kuvaan nimesi ja yhteystietosi. Viimeinen päivä jättää suunnitelmasi on 23.9. Voittaja valitaan Lippukuntapäivässä 25.9.
Lisätietoja: Eeva Kivilä, eeva.kivila@partio.fi, 0400 013 334.
 

Avautuvia näköalapaikkoja Suomen parhaassa ja suurimmassa partiopiirissä kaksivuotiskaudelle 2017–2018

Asetu ehdolle!
Mikä? L-SP:n henkilövaalit 2016
Missä? Piirin syyskokouksessa su 30.10.2016
Avoinna olevat piirihallituspestit? Erovuorossa ovat piirinjohtaja, varajohtaja, viestintäministeri, markkinointi- ja jäsenhankintaministeri. Huomioi myös piirin ylimääräisen kokouksen päätösten myötä ehkä ilmaantuvat mahdollisuudet! Ilmoittaudu itse tai ilmianna partiokaverisi.

Lisätietoja piirihallitusvaalista: L-SP:n nettisivuilta sekä vaalitoimikunnalta.
Mikaela ”Piisku” Savolainen 040 537 0152
mikaela.savolainen@gmail.com
Aleksi ”Omppu” Ojanperä 050 558 8644
Jyri-Petteri ”Zeippi” Paloposki 050 378 0711
 

Piirin Ylimääräinen syyskokous 25.9. Salossa

Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ylimääräinen kokous pidetään sunnuntaina 25.9.2016 klo 10.15. Salossa, lippukuntapäivän yhteydessä. Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistus aloitetaan klo 9.30 ja päättyy 10.00

Kokousasiat:
Kokouksessa päätetään piirihallituksen esityksestä Lounais-Suomen Parrtiopiiri ry:n sääntömuutoksesta
Piirihallitus on päätynyt esittämään sääntömuutosta, sillä tämän hetkiset säännöt ovat hyvin sitovat piirihallituksen jäsenten pestien suhteen. Säännöissä mm. määrätään, että ministerin on toimittava myös ryhmän puheenjohtajana ja todellisuudessa tämä on monella toiminnanalalla ihan valtavan suuri pesti. Lisäksi säännöt määräävät tällä hetkellä hyvin tarkasti, millaisia ministereitä kokous voi valita, eikä tarve aina vastaa sääntöjä.
Muutosehdotus ja kokousmateriaalit löytyvät täältä.
Mikäli Sinulla on mitään kysyttävää sääntömuutoksesta, ole rohkeasti yhteydessä piirinjohtaja, Mari Kousa-Kuusistoon, mari.kousa@partio.fi tai 045 630 7532.
 

Suomen Partiolaisten jäsenkokousdelegaation haku

Avataan Lippukuntapäivässä 25.9. ilmoittelua myös piirin nettisivuilla Lippukuntapäivän jälkeen, seuraa viestimiä ja hae mukaan!


Kurssi- ja leirikeskuksia

Kevään aikana on koottu tietoja piirin alueella olevista kurssi- ja leirikeskuksista tapahtumajärjestäjille. Taulukko löytyy piirin nettisivuilta. Hyödynnä listausta tapahtumapaikkoja etsiessäsi. Lisäinfoa ja ohjeita löydät kunkin paikan nettisivuilta. Varaukset jokainen hoitaa itse kurssikeskuksen kanssa.

 

KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIA


Syksyn partiokouluttajakurssilla 11.–13.11. on vielä tilaa

Tämä on hieno mahdollisuus kehittää itseäsi, olitpa sitten kokenut tai tulevaisuuden kouluttaja. Kurssi sisältää kokeilemista, harjoittelua ja palautetta sopivassa paketissa, tehtäviä verkossa sekä viikonlopun mittaisen myllytyksen. Tämä spektaakkeli tukee toimintaasi piiripestissä, ROKilla kouluttamisessa ja ihan arkisessa ryhmän johtamisessa. Kurssi on piiriluottiksille ilmainen.
Lisätiedot piirin nettisivuilta.
 

Uusien piiriluottisten koulutus

Huomio uusi piiriluottis! Syksyn luottiskoulutus järjestetään Turun Partiotoimistolla 17.9.2016 klo 10–16. Ilmoittautua voi 9.9. asti!
Luottiskoulutus on tarkoitettu partiopiirin luottamustehtävissä aloittaville ja noin vuoden luottiksena toimineille aikuisille ja vaeltajille. Koulutus sisältää tietoa piirin organisaatiosta, ryhmistä, toimiston palveluista luottamushenkilöille sekä ajankohtaisia asioita tapahtumista, projekteista ja suunnitelmista.
Koulutus sisältää koulutuskokonaisuuden Tervetuloa piiriin, joka koostuu moduuleista Pesti ja aikuisen ohjaaminen sekä Partio ®.
Tapahtuma on maksuton piiripestissä toimivalle. Lisätietoja: Ida Michelsson, 040 570 5093, ida.michelsson@gmail.com
 

Luottisten pikkujoulut 9.12.

Luottisten pikkujoulut ovat taas pian täällä! Varaa perjantai-ilta 9.12. allakkaasi. Lisätietoja seuraa syksyn aikana lähempänä tapahtumaa.
Lisätietoja: Stefan Stjärnstedt, 040 775 4669, stefan.stjarnstedt@gmail.com.
 

Lippukuntapäivä 25.9 Salossa

Syksyn huipputapahtuma on jo kulman takana! Muistakaa viimeinen ilmoittautumispäivä joka on jo nyt perjantaina 9. syyskuuta. Samalla kannattaa muistuttaa ja kannustaa myös oman lippukunnan johtajia ilmoittautumaan.
Tapahtumassa on tänäkin vuonna messut lounaan yhteydessä. Piiriluottikset esittelevät omaa toimintaansa ja projekteja muille osallistujille. Kannattaa lukea tarkemmat ohjeet toiminnanjohtajalta 2. syyskuuta tulleesta sähköpostista. Nähdään Salossa!
Lisätietoja: Mika Kuusisto, mika.kuusisto@partio.fi, 050 480 2584
 

Ansiomerkkikoulutusta Turussa ja Porissa

Piirin Ansiomerkkitoimikunta järjestää kaksi samansisältöistä ansiomerkkien koulutusiltaa:
Porissa ti 11.10.2016 klo 18-20 ja
Turussa to 13.10.2016 klo 18-21.
Illoissa käsitellään partiopiirin ja Suomen Partiolaisten ansiomerkkeihin liittyviä sääntöjä, ohjeita ja menettelytapoja. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuudessa myös jaetaan SP:n ja piirin ansiomerkkiohjeet. Ilmoittautumisen linkit löytyvät partiopiirin nettikalenterin (www.l-sp.fi) kautta. Ilmoittautuminen Kuksaan viimeistään ti 4.10.2016.
Tiedustelut: Jyrki Tuominen, scout@iki.fi, 040 594 3466.
 

Luottis lähde viettämään rentoa iltaa

Opintokeskus Siviksen viime vuonna järjestämälle jazz-konsertille seuraa nyt jatkoa. Tänä vuonna Liikemiehet nousevat lavalle. Koko perheelle sopivan esityksen teema on leikki. Pääkohderyhmänä ovat kuitenkin aikuiset tavoitteenaan herättää kaikki leikkimään töissä sekä vapaa-ajalla. Niin tekevät soittajatkin ilman pelkoa itsensä nolaamisesta ja virheistä.
Liikemiehet ovat tunnetusti ryppyotsaisten soittajien asiallisesti pukeutuva ja ennennäkemätön kokoonpano, jonka jäsenille Hanna Brotherus on tehnyt koreografian soittamisen oheen. Miten näiden taiteenlajien yhdistäminen onnistuu ja minkälaisia tanssitaitureita ammattisoittajista (Jukka Perko, Felix Zenger, Esko Järvelä, ja Jouko Kyhälä) paljastuu, selviää ti 20.9. klo 19. Konsertti järjestetään Manillan tehtaalla osoitteessa Itäinen Rantakatu 64. Ilmaisliput tuntia ennen ovelta. Lähde rentoutumaan yksin tai koko jaostosi porukalla!


Copyright © 2016, Lounais-Suomen Partiopiiri, All rights reserved.

Tämä viesti lähetetään kaikille Lounais-Suomen Partiopiirin luottamushenkilöille ja piiritoimiston henkilökunnalle. Osoitteet: Jäsenrekisteri Kuksa

Our mailing address is:
Lounais-Suomen Partiopiiri
Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku
Finland

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Forward


This email was sent to satu-maija.kaunisto@scout.fi
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lounais-Suomen Partiopiiri · Läntinen Pitkäkatu 13 · Turku 20100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp