Copy
Edessäsi on Luottissanomat, Lounais-Suomen Partiopiirin sähköinen uutiskirje kaikille piiriluottiksille.
View this email in your browser

Toukokuu 2016

4.5.2016


 

AJANKOHTAISIA ASIOITA

 

Toukokuu on toiminnansuunnittelun aikaa

Toukokuussa piirin luottikset laativat suunnitelmat vuosille 2017–2018. Tarkemmat ohjeet on toimitettu jaostojen, ryhmien ja toimikuntien puheenjohtajille. Löydät ne myös Ketunkolosta. Suunnitelmat tulee palauttaa kuun loppuun mennessä. 
Sama suunta ja yhdessä tehdyt suunnitelmat takaavat sen, että tähtäämme samaan maaliin.


TSYKLI-stoppi – toiminnansuunnittelun päätös

TSYKLI-stoppi järjestetään maanantaina 29.8. klo 18:00 alkaen Turun Partiotoimistolla. Merkkaathan päivän jo nyt ylös kalenteriisi. Tilaisuudessa käydään läpi yhdessä tehtyä piirin toimintasuunnitelmaa ja talousarviota piiriluottisten näkökulmasta. Samalla on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa ILMO:n sisältöön. Eli tapahtumassa otetaan yhteinen suunta kohti vuosia 2017–2018 ja osallistuja saa hyvän käsityksen siitä mitä muut toiminnanalat ovat suunnitelleet.

 

Vastaa kyselyyn luottistoiminnasta

Aikuis- ja luottisryhmä tekee uutta toimintasuunnitelmaa, ja sinulla on nyt luottiksena mahdollisuus vaikuttaa tarjottaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Vastaa kyselyyn pe 13.5. mennessä!

 

Roihu kaipaa Home Hospitality -isäntäperheitä

Roihulle kaivataan vielä kipeästi Home Hospitality -isäntäperheitä 16.-20.7. järjestettävälle perhevierailulle! Perheeksi voi ilmoittautua muutkin kuin leirille lähtijät, joten haastakaa alueenne lippukunnat, naapurit ja omat sukulaiset mukaan talkoisiin. HH-vierailu on mahtava tapa päästä kokemaan kansainvälistä partiotunnelmaa ja tutustuttaa iloisia ulkomaalaisia Suomen suveen. Perheitä jaetaan parhaillaan, joten viimeinen tilaisuus ilmoittautua mukaan on nyt.
Lue lisää aiheesta Roihun nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

 

TULEVIA TAPAHTUMIA


Tule mukaan tekemään Pop up -koloa

Etsimme innokkaita tekijöitä Turun Pop up -kololle. Tarvitsemme porukkaa itse kololle 22.–28.8.2016 Turun kauppatorille sekä myös suunnittelemaan ja ideoimaan ennen Popparia. Pienikin apu on tarpeen!
Pidämme avoimen kokouksen 30.5.2016 klo 18 alkaen Turun partiotoimistolla (B-P-sali), jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ilmoittaudu Popparin tekijäksi.

 

Luottiskoulutus tulee taas

Luottiskoulutus 17.9. on tarkoitettu kaikille uusille ja tuleville luottiksille ja on piiriluottiksena toimimisen edellytys. Ilmoittautumiset Kuksaan!
Lisätietoja: Marikki Pappila, marikki.pappila@gmail.com, Aikuis- ja luottisryhmä

 

Luottispurjehdus tiistaina 17.5.

Luottispurjehdus on tarkoitettu kaikille piiriluottiksille. Illan aikana on tarkoitus purjehtia ja rentoutua Airiston aalloilla. Kaikki halukkaat voivat osallistua purjehtimiseen ja veneen ajamiseen, mutta pakko ei oo! Lähtö klo 18.00 Heinänokan partiovenesatamasta (osoite Heinänokantie 16, Turku) ja paluu klo 20.30 samaan paikkaan.

Mukaan kannattaa ottaa lämpimästi vaatetta, sillä merellä on aina kylmä sekä mielellään vaaleapohjaiset kengät. Aiempaa kokemusta purjehduksesta et tarvitse, joten kaikki luottikset ovat lämpimästi tervetulleita. Mikäli omistat omat pelastusliivit, kannattaa ne ottaa mukaan. Keskustasta pääsee Heinänokkaan esimerkiksi bussilla Ilmoittautumiset 15.5. mennessä Kuksaan.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta!
Lisätietoja: Ville Sahlström, ville.sahlström@gmail.com, 040 363 5090

 

Tammileiri XVI Lieska

Sauvon Ahtelan valtaa 9.–12.6. lähemmäs kolmetuhatta sudenpentua ja seikkailijaa. Jotta leiriläiset pääsevät nauttimaan Lieskasta tarvitaan leirin työtehtäviin vielä innokkaita tekijöitä. Esimerkiksi ohjelman pesteistä tai alaleirinjohtajuudesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä  tammileirirekry@lounaissuomenpartiopiiri.fi
Leiriläisen kirja postitetaan toukokuun aikana kaikille leirille ilmoittautuneille. Leiriläisen kirjasta voit lukea lisää mm. tarvittavista varusteista ja vierailupäivästä. Lippukuntiin lähetetään lisäohjeita myös sähköpostilla.

 

Lippukuntapäivä on taas tulossa

Lippukuntapäivä järjestetään sunnuntaina 25.9. Salossa Moision koululla. Lippukuntapäivä on perinteiseen tapaan tarkoitettu kaikille lippukuntien johtajaikäisille. Tavoitteena on tarjota osallistujille ajankohtaista tietoa ja tukea lippukunnan toiminnan kehittämiseen ja omaan kouluttautumiseen.
Lippukunnat ilmoittautuvat tapahtumaan vasta syksyllä, mutta meidän on jo nyt ennen kesää sitouduttava tarjottavaan sisältöön. Tulette kahden viikon sisällä saamaan sähköpostia, jossa kerrotaan perustietoja ja kysytään teiltä mitä koututuksia tai vastaavia voisitte tarjota osallistujille. Kannattaa pohtia mikä aiemmin meni hyvin ja mitä voisi kehittää.
Lisätietoja: Mika Kuusisto, mika.kuusisto@partio.fi, 050 480 2584


Copyright © 2016, Lounais-Suomen Partiopiiri, All rights reserved.

Tämä viesti lähetetään kaikille Lounais-Suomen Partiopiirin luottamushenkilöille ja piiritoimiston henkilökunnalle. Osoitteet: Jäsenrekisteri Kuksa

Our mailing address is:
Lounais-Suomen Partiopiiri
Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku
Finland

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Share
Tweet
Forward


This email was sent to satu-maija.kaunisto@scout.fi
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lounais-Suomen Partiopiiri · Läntinen Pitkäkatu 13 · Turku 20100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp