Copy
Nieuwsbrief #5 T.V. Yerseke
View this email in your browser

Beste leden,

Het open toernooi is achter de rug, de clubkampioenschappen gelopen en de voorjaars- en mixcompetities met wisselend succes afgerond. In de (weekend) najaar competitie starten slechts een heren-, mix- en een meisjesteam. Alleen de geluiden van de wekelijkse tosavond doorbreken de ingedaalde stilte op ons mooie tennispark. We proberen daar verandering in te brengen en hebben jullie daar voor nodig! Hoe dat vorm gegeven gaat worden lees je verder op in deze nieuwsbrief. We wensen jullie veel leesplezier.

 

Rico Moda Open Toernooi
 

Voor de eerste keer in de geschiedenis werd het Rico Moda open toernooi gespeeld met een poule-indeling. Anders dan in een afvalsysteem kunnen de deelnemers dan meer partijen tennissen. Tijdens het toernooi waren de weergoden ons gunstig gestemd met uitzondering van de zaterdag in het finaleweekend. Daar liepen we steeds achter de feiten aan. Gelukkig konden we opnieuw het voordeel van de all weatherbanen ervaren.

Zowel de toernooicommissie als het bestuur zijn tevreden met deze opzet. Het was een gezellig toernooi met twee leuke weekenden en opnieuw een prima feestavond!

Jeugd 12 t/m 17 jaar

Op 15 juli jongstleden werd een jeugdtoernooi georganiseerd op de tennisbanen in Kruiningen. Het deelnemersveld bestond uit meisjes en jongens van de verschillende Reimerswaalse verenigingen. Ze werden in verschillende samenstellingen ingedeeld. De voorafgaande ‘friet met snack’ was nog een heeeeeeeel stille aangelegenheid, maar gaandeweg werd het een gezellige, sportieve en levendige avond. Dit jaar wordt hieraan naar verwachting een vervolg gegeven. We zullen jullie hierover tijdig informeren via mail, website en facebook.

Diploma-uitreiking tennisles jeugdleden

Voor de jeugdleden die deze zomer tennisles hebben gevolgd organiseren we een diploma-uitreiking met een feestelijke afsluiting. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 23 september van 16.45-18.30 uur op de tennisbanen van TV Yerseke.

Tijdens de middag kun je laten zien wat je hebt geleerd door mee te doen aan deze speciale tennisles. Na de les volgt een officieel moment met uitreiking van de diploma’s.

Om de middag feestelijk af te sluiten mogen alle jeugdleden frietjes blijven eten. Je kunt je opgeven voor deze middag door een mail te sturen naar jc.tvyerseke@hotmail.com

Je kunt je opgeven tot 21 september.

Toegang tot accommodatie 
De aanleg van de toegangsbeveiliging door middel van de KNLTB-pas is in de afrondende fase. Binnenkort zal toegang slechts mogelijk zijn als iemand van je team een pasje mee neemt. Ook is het dan niet meer mogelijk om zonder pas in de kleedaccommodatie te komen. We informeren jullie via de mail als het zover is.

Mensen gezocht voor ons kantineproject......!!
In de vorige nieuwsbrief zijn jullie geïnformeerd over de renovatie van de kleedaccommodatie in het najaar 2017. Voor ons ook het moment om de kantine een opfrisbeurt te geven. Hoe fris opfrissen is of wordt weten we zelf ook niet zo goed. In de voorgaande nieuwsbrief hadden wij het over een ideeënboek en een nieuwe inrichting of een nieuwe look. We denken dat er onder de leden best wel mensen zijn die daar een verstandige mening over kunnen hebben. Die mensen vragen wij zich te melden, zodat we ons als bestuur ook kunnen richten op de faciliteiten om de wensen financieel te kunnen realiseren. Je kunt je aanmelden bij Sylvia Lindenberg of Ad van Strien.

Najaarsactiviteiten

In het voorwoord is aangegeven dat de commissies plannen ontwikkelen om jullie als leden naast de najaar tosavonden ook een alternatieve activiteit te bieden. We hebben overwogen om in het najaar opnieuw clubkampioenschappen te houden, maar spelen met de gedachte om alle leden van 15 jaar en ouder uit te nodigen voor een ‘gekoppeld ratingtoernooi’. Hierin worden alle spelers met hogere speelsterkte gekoppeld aan spelers met lagere speelsterkte, worden leeftijden gewogen en de koppels samengesteld. Het toernooi wordt met dit koppel gespeeld. Voorlopig richten we ons op de eerste twee weken van november. De finaledag willen we feestelijk afsluiten. We houden jullie via de website, mail en facebook op de hoogte!

Lief en leed

Op 8 september was de uitvaart van Miranda Izeboud. Het was een emotioneel afscheid. In korte tijd zagen we haar de dappere, maar ongelijke strijd van haar ziekte verliezen. Het was fijn dat zoveel mensen van onze vereniging hun medeleden hebben betuigd. We wensen Paul, Iris en Donna veel sterkte in de verwerking van dit verlies.

Onze vereniging heeft veel leden en niet in alle gevallen weten we wat er op gezondheidsgebied speelt. Wij voelen ons als bestuur betrokken bij onze leden en willen graag worden geïnformeerd als er iets speelt. Aarzel dus niet en spreek een van ons aan!

Vereniging Competitie Leider (VCL)...GEZOCHT.....!

De organisatie van de seniorencompetities en clubkampioenschappen is al jaren in handen van Adrina de Koeijer. Zij heeft te kennen gegeven het stokje over te willen dragen en ons verzocht om dit bij jullie kenbaar te maken. We vinden het fijn dat Adrina dit nu al aankondigt, want het geeft de mogelijkheid voor een goede overdracht. We roepen belangstellenden op zich te melden bij Adrina of één van de bestuursleden.

Wintertraining

Ook dit najaar/winter organiseert TOZ tennislessen op ons tenniscomplex. Lekker buiten lessen kan door aanmelding via jermo@tozzeeland.nl of via de website van TOZ www.TOZzeeland.nl

Ook organiseert TOZ op 18 september een Regio Tennis Event.
Doelstellingen voor het Event zijn:
• Kinderen met veel plezier “tennis laten spelen”
• Samen met de trainers over de kinderen en het vak overleggen
• Een beeld te krijgen van de kinderen binnen de verenigingen
• Het scouten van kinderen die in aanmerking komen voor de regionale training
• Event is voor kinderen uit heel Zeeland.

Aanvangstijden;
• Jeugd tm 9 jaar 10.00 uur tot 11.30 uur
• Jeugd ouder dan 9 jaar 13.00 uur tot 14.30 uur
Waar; Racketcentrum Kapelle
Betaling; bij binnenkomst (€5,-).

Inschrijf je hier in voor de wintertraining!
Tenues

De vereniging heeft nog enkele nieuwe tenniskledingstukken die we graag weg willen doen. We vragen een bijdrage van € 5-, per shirt. Broekjes gratis. Het betreft:

* twee witte Dunlop broekjes, maat 38 en maat 128
* drie blauwe Dunlop tennispolo’s met logo van de TV Yerseke, maten 140, 152 en 164 (ze vallen wat klein uit)
* één wit/rood Dunlop tennisshirt met logo van TV Yerseke, maat 40

Interesse: bel Theo Elzinga, 06-38931332.

Adverteerders:
Totaal sponsoren T.V. Yerseke:
Sponsoren van een reclamebord bij  T.V. Yerseke:
Vital Timmermans
Installatiebedrijf Van de Velde
Rico Moda 
d` Oude Smidse
Koninklijke Prins & Dingemanse
Mosselhandel A.M. Verschuure
Verschuure Mosselkwekerij

Zeilmakerij Zoetewey
De Oesterij
Schildersbedrijf J.W. Laban
Stobbelaar Nolet
Van Kruiningen Reclame
Roem van Yerseke
Scheepswerf Van Os
Tankstation Steketee
Transportbedrijf De Koeijer
In & Out Reclame
Drukkerij Zoetewey
Tennis Opleiding Zeeland
RSE Elektro
Jaap Koster Tuinonderhoud
Café - Brasserie Sportvisser
EK Electronics
Barbé Mosselen B.V. 
J. Bol
Scelta Products B.V.
Taste Culinair
Verhuur Service Yerseke
Addict
Ook sponsor worden?
Mail: 
tennisyerseke@zeelandnet.nl
of neem contact op met de sponsorcommissie 

David Bakker
tel: 06-30871781

Theo Elzinga
tel: 06-38931332
Copyright © T.V. Yerseke 2016 All rights reserved.

Our mailing address is:
info@tvyerseke.nl

update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to maxine_poley@hotmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ABC · Hogeweg 13 · Yerseke, ME 4401 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp