Copy
UITVERKOCHT in Parijs: Portrait of myself as my father | Afrovibes in Rotterdam | Uitgelicht: Fractured Memory | Expert meetings 
Bekijk deze email in je browser
Nog maar 1 week!
Het aftellen is nu echt begonnen: over 1 week trappen we het festival af met een avond vol afrovibes! Kun je niet wachten? Aankomend weekend hebben we een speciaal programma in de Kunsthal in Rotterdam waarover hieronder meer. Of kom 4 oktober naar de boeklaunch van het nieuwe boek van Conny Braam. Kortom: wij zijn er klaar voor!
Compleet uitverkocht in Parijs!
Eindelijk weer terug in Nederland; de Zimbabwaanse choreografe en rock-ster van de dance scene in New York, Nora Chipaumire met Portrait of myself as my father. Een explosieve pas-de-deux, een ode aan het boksen. De Europese première is deze week in Parijs en alle voorstellingen daar zijn reeds uitverkoch! Rechtstreeks vanuit Parijs komt Nora naar Afrovibes. Wij hebben gelukkig nog wel kaarten beschikbaar!

DATA
do 6 & vr 7 okt Compagnietheater, Amsterdam, €15,- koop hier je tickets of kies voor een combiticket vanaf €20,-
zo 9 okt Maaspodium, Rotterdam, vanaf €10,- koop hier je tickets
Uitgelicht: Fractured Memory (KE / NL)
Hoe gaan we om met onze complexe geschiedenis, in Nederland en in Afrika? Kunnen we onze gedeelde geschiedenis erkennen en met ongemakkelijke waarheden omgaan?
In Fractured Memory belicht Ogutu Muraya onze geschiedenis vanuit verschillende perspectieven, met historische archieven, beeldmateriaal, persoonlijke ervaringen en teksten van James Baldwin. Ogutu onderzoekt de grenzen tussen mondelinge en visuele verhalen en onze gefragmenteerde herinneringen in een multidimensionale voorstelling met projecties en beelden uit de jaren ’50 en ’60. MEER INFO 

DATA
do 6, vr 7 & za 8 okt Compagnietheater, Amsterdam €10,- koop hier je tickets of kies voor een combiticket vanaf €20,- 
Afrovibes in Rotterdam    
Afrovibes is dit jaar 2 keer in Rotterdam! In de Kunsthal brengt Afrovibes op 2 oktober als onderdeel van de opening van de tentoonstelling Making Africa een programma als voorproef op het festival. Op 9 oktober zijn we als vanouds in het Maaspodium met een middag vol dans en muziek.

Kunsthal 2 oktober
Om 12.30 en 14.00 uur presenteert Ogutu Muraya fragmenten uit zijn voorstelling Fractured Memory. Daarna is het om 15.00 uur tijd voor een fashion show van Lady Africa. De fashion show toont trendsetting Afrikaanse mode van diverse Afrikaanse (geinspireerde) merken uit verschillende Afrikaanse landen. Tussendoor verzorgt Amartey om 13.00 en 15.30 uur fijne afrobeats!
Koop hier je tickets voor de tentoonstelling (hiermee heb je ook toegang tot het Afrovibes programma).

Maaspodium 9 oktober
Op deze zondag zijn we weer bij het Maaspodium met een goed gevuld programma; Portrait of myself as my father van choreograaf Nora Chipaumire, DOX  ATELIERS met Giovani Vreede en de Zuid-Afrikaanse choreograaf Elvis Sibeko en Amartey met een akoestische intieme sessie voor een echte zondagse sfeer. MEER INFO & TICKETS
Expert meetings
Dit jaar zijn er twee expert meetings:
Do 6 okt 16:00 – 18:00 uur Stadsschouwburg Utrecht, gratis op vertoon van een avondkaart. Keynote speaker is Marlene LeRoux, CEO van Artscape Theater in Kaapstad en specialist in audience development.
Vr 7 okt 13:30 – 17:30 uur Compagnietheater Amsterdam, €5,- Keynote speaker is Jay Pather, artistiek leider van Afrovibes en curator van Infecting the City Festival.
Beide middagen staan in het teken van uitwisseling van ervaringen tussen (aankomende) professionals in de (podium)kunsten in Afrika en Nederland. De makers van de Afrovibes voorstellingen worden bij de meetings betrokken. Lees hier meer over de inhoud van de meetings.
Afro-Yoga-Live 
Yoga is hot! Azië, Afrika en Europa ontmoeten elkaar In Afro-Yoga-Live. Een combinatie van Afrikaanse moderne dans, yoga, zang en een live concert. Voel de vibes van Afrikaanse muziek en werk aan je ademhaling, stem, kracht en flexibiliteit. De workshop is toegankelijk voor iedereen, bekend of onbekend met yoga. Een nieuwe ervaring voor je zintuigen!
Deze bijzondere vorm van yoga is ontwikkeld door Alice Neuteboom (docent Yin Yoga en Vinyasa Flow Yoga), Neco Novellas (muziekpedagoog) en Simone Heijloo (danseres).

DATUM
za 8 okt 11.00 uur Companietheater, Amsterdam, €17,50 koop hier je tickets duur 120 min
TRAILER AFROVIBES 2016
Trailer Afrovibes 2016
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Forward
Copyright © 2016 Afrovibes, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list