Copy
Geef jezelf of de ander een engel cadeau/ nieuw aanbod
View this email in your browser
TextielFem: Colour you live!
welkom in mijn wondere wereld, Leef je dromen!
Ga je mee op reis met de spirit dolls/ engelen/ godinnen workshop?

Geef jezelf deze bijzondere workshop cadeau of aan een ander.. een mooi cadeau om zachtheid, creativiteit en steun te ervaren. De engelen hebben mij heel veel steun gegeven bij het moeilijke proces van het plotseling overlijden van mijn vader. hier vind je meer informatieEr zijn nog plekjes vrij voor deze digitale workshop op 2e pinksterdag (maandag 24 mei). Opgeven kan t/m aanstaande woensdag 19 mei. 
AGENDANIEUW een digitale les
Engelen/godinnen vilten! 
maandag 24 mei
12:30 tot 16:30

Bijdrage 45,- inclusief 15 euro aan materialen
Aanmelden t/m 19 mei

Maak je eigen ocean drum met wol
zaterdag 12 juni

Workshop "droogvilten met bijzondere materialen"
of vrije les
Zondag 13 juni
Start: zaterdag 25 september

Lieve allemaal, 

Hoe gaat met jullie? Ik hoop dat het goed gaat en dat je een beetje kan omgaan met deze onzekere en onbekende tijd. Ik vond best uitdaging om zo lang geen live lessen te geven en de onzekerheid ervan. Vandaag eindelijk een beetje goed nieuws: ik mag weer wat live lessen gaan geven onder bepaalde voorwaarden. Op 12 juni staat weer ocean drum workshop in de planning en op 13 juni een vrije les! Er zijn wat minder plekken dan "normaal"  dus geef je snel op. Wat heb ik het gemist, en dat is een goed teken. Het betekend dat ik iets doe dat ik belangrijk vind. Welke dingen mis jij of heb je gemist?

Engelen, godinnen en spirit dolls helpen me door deze periode heen. Ik heb mezelf toe gestaan om nog dieper in te duiken.. zo magisch. Dit wil ik graag doorgeven een begin is de online engelen/godinnen les. Ze helpen me door open te kijken wat er wil ontstaan en verrassen me met magie en de creativiteit. Dit is vooral los laten. Hoe meer je los laat,  hoe meer de engel/ spirit doll gewoon mag zijn. En dat geeft ruimte. Je energie werkt dan samen. Als je alle energie brengt naar hoe hoort heb je maar een kleine box om in te zijn. Het is een mooie oefening voor innerlijke vrijheid,

Het creëren van deze engelen geef ik graag door. Het had wel wat aanloop nodig om hiervoor digitale manieren te vinden, gelukkige merkte ik dat mijn roep groot is om te delen en bij te dragen. Accepteren en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Zo schrijf ik dit vanuit mijn nieuwe “filmstudio”. In deze prachtige ruimte, met zicht op de natuur, heb ik een digitale engelen workshop ontwikkeld en opgenomen. Het is bijzonder om te zien wat er ontstaan is tijdens de eerste 2 digitale workshops. JAA IK HEB GEFILMD EEN HELE NIEUWE STAP!


Voel jij ook de roep om een engel te maken, voor jezelf of voor een ander? Er zijn nog plekjes vrij voor 2e pinksterdag. Ik maak voor de workshop een materiaal pakketje op maat, en je krijgt 2 weken toegang tot 15 filmpjes waar alle informatie staat om een engel of godin te maken. Je kan er zo ook meerdere maken. Opgeven kan tot aanstaande woensdag.

Nieuwe inspirerende besloten facebook groep! Ik hoop je daar te zien....
Daarnaast ben ik aan het kijken hoe er laagdrempelig meer werk van mezelf, en anderen, te delen is. Daarom ben ik een besloten Facebook-groep begonnen voor mensen die meer vanuit hun creativiteit willen leven. Hierop deel ik mijn proces met mijn kunst en workshops. Ik deel hier ook mijn filmavonturen voor mijn digitale lessen. Dit is ook een mooie plek om het werk van cursisten te delen om elkaar zo te inspireren. Kortom van alles over textielkunst, vilten, ocean drums, spirit dolls, engelen, labyrint, tie dye, textiel druktechnieken, artwear maken en persoonlijke  ontwikkeling. Wil je ook lid worden? Aanmelden kan op https://www.facebook.com/groups/166974058566133
Hier vind je ook als eerste informatie over nieuwe workshops!

Voor nou ga ik weer verder met mijn volgende Spirit Doll. Ik hoop je snel weer eens digitaal of in het echt te ontmoeten. Want wat is het lang geleden. Hoe is voor jou? Wat heb jij verandert in je dagelijks leven en wat helpt jou er doorheen?

Bedankt voor je aandacht en ik hoor graag je van je en hoop je te ontmoeten in het nieuwe seizoen. 


ps. Ik hou natuurlijk rekening met richtlijnen rondom corona maatregelingen.

Een paar foto's van de engelen/godinnen die tijdens de digitale engelen workshop zijn gemaakt.  Wil je er ook een engel of godin maken
Dit kan op  maandag 24 mei meer info
Dit jasje wou ik nog graag delen. Deze heb ik verder bewerkt nadat er wat mot gaatjes in waren gekomen..  Je kan steeds aan een jasje doorwerken. Dit kan jij ook doen in de vrije les op 13 juni.
Droogvilten met bijzondere materialen of vrije les.

Bijvoorbeeld sloffen vilten of verven met planten of of wat jij wilt! Erg fijne les om kennis te maken of juist voor een specifieke wens.

In deze veelzijdige workshop kan je “schilderen” met textiel. Je maakt op een intuïtieve manier je eigen textielschilderij, sierkussen of je geeft je kleding een persoonlijke sfeer. Hierbij kan je de waarden, normen en kleuren die jou in het dagelijkse leven ondersteunen gebruiken. Je kan je inschrijven voor een dagdeel of voor een hele dag. Geef je dus snel op als je bij deze workshop wilt zijn! Lees hier meer over het droogvilten met bijzondere materialen.

Beide workshops zijn een hele dag of een dagdeel te volgen op:
Zondag 13 juni

65 euro voor een hele dag (10:00 tot 16:30)
39 euro voor een dagdeel (10:00 tot 13:00)
Maak je eigen Ocean Drum met wol! 

Op zaterdag 12 juni 
Inmiddels zijn er al zoveel bijzondere ocean drum gemaakt! Zo mooi dit proces, dankbaar voor!  

Een oceandrum is een instrument dat het geluid van de zee geeft. Heerlijk ontspannend en fijn om mee te spelen. Je waant je als het ware bij de zee. Je kan hem ook gebruiken bij visualisaties en meditaties. 

In deze workshop begeleid ik jou bij het maken van je eigen oceandrum met textiel. Jouw drum heeft zijn eigen geluid. Dit ga je creëren in het eerste gedeelte van de workshop door middel van verschillende zaden. Het geluid kan variëren van een zacht zandstrandgeluid tot het geluid van de zee in de branding... Wat past bij jou? 

Daarna volgt er een visualisatie om zo met dat beeld als inspiratie jouw oceandrum te kunnen beschilderen met wol (met punchen/droogvilten.)
Heerlijk om te laten ontstaan...

Klik hier om je ook op te geven
Afgelopen tijd is dit vurige schilderij afgekomen. Wat zien jullie erin? Prachtig proces en zo heerlijk om te creëeren. Lang geleden aan begonnen en deze week haar echt laten leven oa. met heel veel geel. Het is stuk tapijt dat zich vrij maakt en gaat dansen. Haar passie laten stromen. Langzaam uit haar touwen breekt. I want to break free 😉
Onder de grond gebeurt ook veel heerlijk al die die details en texturen. Ze hangt nu in mijn woonkamer... Titel: vurige dans
Creatieve textiel jaargroep!


Afgelopen jaar heb ik 2 jaargroepen begeleid en zo bijzonder wat er ontstaat.. Ik nodig je graag uit mee te doen met de nieuwe creatieve textiel jaargroep en zo zaadje te planten en zo jouw creatieve stroom te volgen.
 

Kom een jaar lang experimenteren, inspiratie opdoen, nieuwe technieken leren, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Werken aan jouw droomproject! Een bijzonder kledingstuk, een schilderij een supergroot schilderij of juist heel klein, alles kan. Je mag gebruik maken van al mijn kennis, materiaal, faciliteiten (spinnewiel, kaardenbak, naaimachine, punchmachine, textielboeken, textielverf etc.) en inspiratie! Dit allemaal in mijn ruime atelier van 50 m2

Je kan veel bijleren! Keywords: punchen, textiele sieraden, artyarn spinnen met kralen, soluvlies, angelina, stempels maken, zijde verven, betekenis van kleuren, batikken, textiel schilderijen, met sneeuw verven, à la Hundertwasser schilderen, theater, lachend tekenen, spelen, kunstwerken lezen, 3d textielverf, borduren, textiel krijtjes, haken, breien, hoe kleuren je kunnen helpen, wol mengen met de kaardenbak. En nog veel meer!

Jaargroep 2: Start op zaterdag 25 september 2021. Volgende datums in overleg.

Je kunt je hier aanmelden... 
Bedankt voor je aandacht! 
 
Enne krijg je ook zin om wat te maken en jouw dromen te volgen? Kijk vooral af en toe op mijn website of op mijn Facebook! Er komen steeds nieuwe datums. Heb je zelf ook een idee over iets dat je altijd al hebt willen doen, geef het vooral door! Ik ben benieuwd naar wat jullie willen! En als je nog mensen kent, voor wie deze nieuwsbrief interessant is, stuur de brief dan vooral door. Bedankt,

Creatieve groetjes,
Femke Kloppenburg
www.TextielFem.nl
facebook.com/femke.kloppenburg
tel: 0626966604
update je gegevens en/of schrijf je uit van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp