Copy
Nog de beste wensen en nieuw aanbod!
View this email in your browser
Welkom in mijn wondere wereld!
Leef je dromen!
Nieuw beschermengelen vilten (wegens succes herhaalt) nog 3 plekken vrij op zondag 16 februari.  
"Man bijt hond" was nog bij me op bezoek. Hebben jullie de aflevering nog gezien? hoe vond je het? Een hele ervaring om gefilmd worden, waar je van alles tegenkomt. Hieronder kan je de aflevering bekijken. Ik ben te zien vanaf ongeveer 6,5 min
Zondag 15 maart 
Zondag 5 april (vol)
Zondag 7 juni


Engelen/godinnen vilten! 
Zondag 16 februari of
Zondag 10 mei
 
Zondag 22 maart
zondag 3 mei

Lachyoga
Donderdagavond op 6 februari en 20 februari
 
Start: september 2020
geef je al op dan bepalen we de data in overleg

 
 
Lieve allemaal,

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik wens jullie veel creativiteit, zachtheid en overgave toe dit jaar en alles waar je hart van gaat zingen. Heel erg bedankt als je een workshop bij me hebt gevolgd. Ik geniet er zo van ♥️ dankbaar dat ik dit werk mag doen. Hoop jullie dit jaar weer te ontmoeten. En heel fijn als jullie mijn workshops doorgeven aan de mensen voor wie het wat is . Of als met een groepje komen naar een workshop. Zo kan ik blijven doen, wat ik het allerliefste doe. Ik schrijf niet zo vaak nieuwsbrieven, omdat ik het allerliefste creëer met textiel. Ik hoor van sommige dat je mijn nieuwsbrief mist. Ik ben benieuwd wat jullie fijn vinden kwa informatie in de nieuwsbrief? Ik ben van plan dit jaar wat vaker de workshopkalender door te sturen.

Met deze nieuwsbrief wil ook graag mijn nieuwste workshop onder de aandacht brengen. Deze kwam een jaar geleden op mijn pad. Bescherm engelen/ godinnen vilten. Deze workshop heb ik nu 3 keer gegeven en raakt me diep. ♥️ Het maken van mijn godin of beschermengel in wol steunt mij erg, vandaar dat ik dit graag doorgeef en jouw dit ook wil laten ervaren...
De workshop is ontstaan uit iets heftigs pijnlijk wat mij overkwam. En nog steeds een uitdaging is om mee om te gaan. Deze energie maakt dit voor mij iets dragelijker. 
Mijn vader is in 2018 plotseling overleden.  Een hele verandering en hoe je met het leven omgaat. Met oud nieuw was ik heel bewust dat er een nieuw jaar aan zat te komen zonder mijn vader. Met dit verdriet heb ik getekend, want als ik iets weet dan is het dat creativiteit helend werkt. Door de gevoelens in kleur uit te drukken werden de gevoelens na tijdje zachter en ervaarde ik ineens een engel. Een Liefdevolle zachte energie. Ze sloeg zijn vleugels om me heen. Ik voelde me gekoesterd. Deze liefdevolle koesterde energie tekende ik op de achterkant van het papier dwars door het verdriet heen. later heb ik deze Engel op de tekening in wol gemaakt. Krachtig ze ziet niet uit als een "klassieke engelen afbeelding". Daar gaat het ook niet om. Het gaat over de energie en wat daaruit wil ontstaan. Ik voel me gesteund door deze krachtige zachte liefdevolle energie.Ik hoef niet alles te weten. Overgave en zachtheid. De engel in wol herinnert me hieraan ♥️ (Zie afbeelding hieronder dit blok voor de engel) 

Deels op thema voortbordurend heb ik oa. een jasje gemaakt. 
Het jasje gaat voor mij over om met en in zachtheid tot bloei te komen en zo in je troon te gaan staan. Om zo alle perfecties en imperfecties te omarmen en tot je kracht en eigenheid te maken..

Bedankt voor je aandacht en hopelijk tot binnenkort.  

                   Nieuw engelen/godinnen vilten

Zondag 16 februari (nog 3 plekken vrij)
In deze workshop leer je eigen beschermengel/godin vilten. We beginnen met een meditatie en daarna gaan we heerlijk creëren. je leert oa. in deze workshop wol verven, naaldvilten, kaarden en eventueel natvilten. (zie foto’s hierboven). Het is 10:00 tot 16:30, bijdrage 59,-


Klik hier om je ook op te geven
Maak je eigen Ocean Drum met wol! 

Op 15 maart (nog plekken vrij), zondag 5 april (vol) en 7 juni


Inmiddels zijn er al zoveel bijzondere ocean drum gemaakt! Zo mooi dit proces, dankbaar voor!  

Een oceandrum is een instrument dat het geluid van de zee geeft. Heerlijk ontspannend en fijn om mee te spelen. Je waant je als het ware bij de zee. Je kan hem ook gebruiken bij visualisaties en meditaties. 

In deze workshop begeleid ik jou bij het maken van je eigen oceandrum met textiel. Jouw drum heeft zijn eigen geluid. Dit ga je creëren in het eerste gedeelte van de workshop door middel van verschillende zaden. Het geluid kan variëren van een zacht zandstrandgeluid tot het geluid van de zee in de branding... Wat past bij jou? 

Daarna volgt er een visualisatie om zo met dat beeld als inspiratie jouw oceandrum te kunnen beschilderen met wol (met punchen/droogvilten.)
Heerlijk om te laten ontstaan...

Klik hier om je ook op te geven
Droogvilten met bijzondere materialen of vrije les.

Bijvoorbeeld sloffen vilten of verven met planten of of wat jij wilt! Erg fijne les om kennis te maken of juist voor een specifieke wens.

In deze veelzijdige workshop kan je “schilderen” met textiel. Je maakt op een intuïtieve manier je eigen textielschilderij, sierkussen of je geeft je kleding een persoonlijke sfeer. Hierbij kan je de waarden, normen en kleuren die jou in het dagelijkse leven ondersteunen gebruiken. Je kan je inschrijven voor een dagdeel of voor een hele dag. Geef je dus snel op als je bij deze workshop wilt zijn! Lees hier meer over het droogvilten met bijzondere materialen.

Beide workshops zijn een hele dag of een dagdeel te volgen op:
Zondag 22 maart of zondag 3 mei

59 euro voor een hele dag (10:00 tot 16:30)
35 euro voor een dagdeel (10:00 tot 13:00)
Creatieve textiel jaargroep!


Afgelopen jaar heb ik 2 jaargroepen begeleid en zo bijzonder wat er ontstaat.. Ik nodig je graag uit mee te doen met de nieuwe creatieve textiel jaargroep en zo zaadje te planten en zo jouw creatieve stroom te volgen.
 

Kom een jaar lang experimenteren, inspiratie opdoen, nieuwe technieken leren, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Werken aan jouw droomproject! Een bijzonder kledingstuk, een schilderij een supergroot schilderij of juist heel klein, alles kan. Je mag gebruik maken van al mijn kennis, materiaal, faciliteiten (spinnewiel, kaardenbak, naaimachine, punchmachine, textielboeken, textielverf etc.) en inspiratie! Dit allemaal in mijn ruime atelier van 50 m2

Je kan veel bijleren! Keywords: punchen, textiele sieraden, artyarn spinnen met kralen, soluvlies, angelina, stempels maken, zijde verven, betekenis van kleuren, batikken, textiel schilderijen, met sneeuw verven, à la Hundertwasser schilderen, theater, lachend tekenen, spelen, kunstwerken lezen, 3d textielverf, borduren, textiel krijtjes, haken, breien, hoe kleuren je kunnen helpen, wol mengen met de kaardenbak. En nog veel meer!

Deze groepen starten weer in september 2020
Wil je je opgeven of meer informatie? Stuur me even een berichtje.
Bedankt voor je aandacht! 
 
Enne krijg je ook zin om wat te maken en jouw dromen te volgen? Kijk vooral af en toe op mijn website of op mijn Facebook! Er komen steeds nieuwe datums. Heb je zelf ook een idee over iets dat je altijd al hebt willen doen, geef het vooral door! Ik ben benieuwd naar wat jullie willen! En als je nog mensen kent, voor wie deze nieuwsbrief interessant is, stuur de brief dan vooral door. Bedankt,

Creatieve groetjes,
Femke Kloppenburg
www.TextielFem.nl
facebook.com/femke.kloppenburg
tel: 0626966604
update je gegevens en/of schrijf je uit van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp