Copy
Ik ga iets leuks en spannends doen! Wat is jouw verlangen en durf je hier naar te leven?
View this email in your browser
Welkom in mijn wondere wereld!
Leef je dromen!


Jeeeh fijn spannend groots nieuws 
AGENDA

Open Workshopdag Zessprong
1 september
12:00 tot 17:00

Open les Lachyoga
Donderdagavond 6 en 20 september
19:30 tot 21:15

Workshop: Droogvilten
15 september

Maak je eigen ocean drum met wol! 
29 september

Creatieve Textiel jaargroep 2!
Start 6 oktober
Nog 2 plekken vrij

Lieve Allemaal,

Hoe gaat het met iedereen? Hebben jullie een fijne zomer gehad? Ik merk dat ik steeds meer durf te vertrouwen op de stroom van het leven, zonder dat ik weet waar het heen gaat of dat ik de controle heb. Mijn liefdesroep volgen. Ik merk dat het veel gaat over jezelf toestaan. Vaak hou ik mezelf kleiner dan ik ben, lekker makkelijk. 
Ik sta mezelf toe om een volgende stap te zetten. 

In september start ik met Lachyoga/ lachmeditatie geven op de donderdagavond. Ik nodig je van harte uit om dit samen met mij op 6 en/of 20 september te ervaren in Enschede. Meer info

Zes jaar geleden stak Iris van Deutekom mij met dit heerlijke virus aan. Dank 
Ik voel me hierdoor meer aanwezig op deze wereld. Het niet zichtbare meisje, had een manier gevonden om zichzelf zichtbaar te maken.
Ik heb een weg gevonden om meer contact te ervaren met anderen en met mezelf. Vanaf kinds af en worstel ik met blokkades, onzekerheid, gevoeligheid, zwaarte en verlegenheid. Met creativiteit kon ik hier gelukkig voor een deel mee omgaan. Een enorme drive om te creëren, wat ik niet in woorden kon uitten. Met Lachyoga kan ik weer contact maken met mijn spontane flow, wat ik ook uit de creativiteit ken. Ik kan lachen met alles wat er voorbij komt. Ik hoef er niet meer mee te worstelen, juist ermee lachen helpt om het laten te stromen. Mijn gevoeligheid wil alleen maar gezien en gevoeld worden.

Heerlijk spelen en lachen met alle stemmentjes. Voelen of ook het tegenovergestelde van het stemmentje waar kan zijn. "Ik ben hopeloos" ik ben krachtig! Als het stemmetje bevrijdend voelt, dan klopt het. Het leven en jezelf niet zo serieus te nemen en tegelijkertijd ook weer wel. Ik kan zo meer contact met mijn diepe kern ervaren.

Afgelopen jaar heb ik al wat lessen gegeven en ik weet dat het klopt en toch blijft het ook nog erg spannend. Ik kom hier alle stemmetjes erin tegen. Ik geef mezelf toestemming om hier heerlijk mee te gaan experimenteren komend jaar. Voel je een roep om mee te experimenteren of herken je hier iets van? Je bent harte welkom met al je gevoelens en gedachten! En wil je me helpen dit te verspreiden, zodat ik deze roep kan leven! 

En jaaaah we gaan het ook combineren met creativiteit, Jaaa intuitief tekenenen en we gaan zingen en muziek maken, dansen en verkleden en ballonnen en en en

En verder heb ik voor het komende jaar nog meer tijd gecreëerd om meer kledingstukken te kunnen maken, ook in combinatie met de lockmachine. Ik heb besloten dat ik niet meer dan één workshop in de week geef en één dag erbij werk in de zorg. HEERLIJK die tijd en ruimte. Ook een verlangen van mij, welke meer ruimte mag ontvangen. En als er dan iets "mis" gaat in het maakproces, maak ik hier een hartje/kunstwerkje op. Liefdevolle aandacht naar de imperfecties. Hier vertel ik in latere nieuwsbrief meer over... Hieronder al wat voorbeelden van kledingstukken! En er zitten al mooie kleine kunstwerken op, zoals de foto hiernaast. 
 
Open Workshopdag Zessprong

Op zaterdag 1 september zetten de kunstenaars van ateliergebouw '6sprong aan de Roombeek' de deuren van hun ateliers voor u open. Van 12.00 tot 15.00 uur kunt u binnenlopen en rondkijken op hun werkplek. Zij geven daar uitleg over hun werkwijze, activiteiten en plannen voor het komende seizoen.

Vanaf 15.00 uur kunt u een workshop naar keus te volgen tegen een kleine vergoeding. Er worden o.a. workshops gegeven in ukelele, zang, tekenen, grafiek, kunstgeschiedenis, textiel, lachyoga, keramiek, creatief schrijven, verf maken, modeltekenen en klokontwerp!

Creatieve textiel jaargroep!


Ik nodig je graag uit mee te doen met de creatieve textiel jaargroep en zo jouw creatieve stroom te volgen.
 

Kom een jaar lang experimenteren, inspiratie opdoen, nieuwe technieken leren, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. 
Werken aan jouw droomproject! Een bijzonder kledingstuk, een schilderij een supergroot schilderij of juist heel klein, alles kan. Je mag gebruik maken van al mijn kennis, materiaal, faciliteiten (spinnewiel, kaardenbak, naaimachine, punchmachine, textielboeken, textielverf etc.) en inspiratie! Dit allemaal in mijn ruime atelier van 50 m2


Je kan veel bijleren! Keywords: punchen, textiele sieraden, artyarn spinnen met kralen, soluvlies, angelina, stempels maken, zijde verven, betekenis van kleuren, batikken, textiel schilderijen, met sneeuw verven, à la Hundertwasser schilderen, theater, lachend tekenen, spelen, kunstwerken lezen, 3d textielverf, borduren, textiel krijtjes, haken, breien, hoe kleuren je kunnen helpen, wol mengen met de kaardenbak. En nog veel meer!

De eerste jaargroep is vol en in jaargroep 2 is nog plek. 
jaargroep 2: Start op zaterdag 6 oktober

Datums: 6 oktober, 3 november, 1 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni
Max 5 personen


Voel je een roep, er zijn 2 plekken!
 
klik hierboven voor een ocean drum concert!

Maak je eigen Ocean Drum met wol! 
Op 29 september of 25 november


Inmiddels zijn er al zoveel bijzondere ocean drum gemaakt! Zo mooi dit proces, Zo dankbaar voor!  

Een oceandrum is een instrument dat het geluid van de zee geeft. Heerlijk ontspannend en fijn om mee te spelen. Je waant je als het ware bij de zee. Je kan hem ook gebruiken bij visualisaties en meditaties. 

In deze workshop begeleid ik jou bij het maken van je eigen oceandrum met textiel. Jouw drum heeft zijn eigen geluid. Dit ga je creëren in het eerste gedeelte van de workshop door middel van verschillende zaden. Het geluid kan variëren van een zacht zandstrandgeluid tot het geluid van de zee in de branding... Wat past bij jou? 

Daarna volgt er een visualisatie om zo met dat beeld als inspiratie jouw oceandrum te kunnen beschilderen met wol (met punchen/droogvilten.)
Heerlijk om te laten ontstaan...

Meer info

"Droogvilten met bijzondere materialen"

In deze veelzijdige workshop kan je “schilderen” met textiel. Je maakt op een intuïtieve manier je eigen textielschilderij, sierkussen of je geeft je kleding een persoonlijke sfeer. Hierbij kan je de waarden, normen en kleuren die jou in het dagelijkse leven ondersteunen gebruiken. Je kan je inschrijven voor een dagdeel of voor een hele dag. Geef je dus snel op als je bij deze workshop wilt zijn!  

Zaterdag 15 september 
59 euro voor een hele dag (10:00 tot 16:30)
35 euro voor een dagdeel (10:00 tot 13:00)

Als je de workshop droogvilten al gedaan hebt, kan je hem nog een keer volgen om iets af te maken of om nieuwe ideeën uit te werken. Je krijgt dan 10 euro korting op hele dag en 15 euro korting op een dagdeel! 
"Ontwerp en vilt je eigen hoed of sloffen!"

Heb je ook altijd al een keer een hoed of sloffen willen ontwerpen? In deze workshop leer je natvilten om een mal. 
Welke hoed/schoen past bij jou? 

Zaterdag 27 oktober 
59 euro voor een hele dag (10:00 tot 16:30)

 
Bedankt voor je aandacht! 
 
Enne krijg je ook zin om wat te maken en jouw dromen te volgen? Kijk vooral af en toe op mijn website of op mijn Facebook! Er komen steeds nieuwe datums. Heb je zelf ook een idee over iets dat je altijd al hebt willen doen, geef het vooral door! Ik ben benieuwd naar wat jullie willen! En als je nog mensen kent, voor wie deze nieuwsbrief interessant is, stuur de brief dan vooral door. Bedankt,

Creatieve groetjes,
Femke Kloppenburg
www.TextielFem.nl
facebook.com/femke.kloppenburg
tel: 0626966604
update je gegevens en/of schrijf je uit van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp