Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie
Aqualectra logo

juli 2021   
 

Nieuwsbrief 

KLANTEN WAARDEREN ONS MET EEN 8,2

Onze missie
‘Aqualectra draagt als vooraanstaand en allround paneelbouwer, met haar expertise, producten & diensten bij aan het succes en de continuïteit van haar relaties, waarbij verantwoord- en milieubewust ondernemen centraal staat.’

Een klanttevredenheidsonderzoek is voor Aqualectra een belangrijk onderzoek om onze missie te toetsen. We willen graag weten wat er goed gaat en wat we kunnen verbeteren, want onze klanten, relaties en partners, samengevoegd onze stakeholders, zijn ons dierbaar. Dit jaar hebben we, met een respons van 81% van de geïnterviewde bedrijven, een prachtige feedback en waardering gekregen. 

Op het gebied van engineering/ tekenwerkzaamheden en onze reactietijd zit ruimte voor verbetering. Hier gaan we graag mee aan de slag.

Onze visie
'Aqualectra wil binnen de nationale- en internationale markt als toonaangevend fabrikant, leverancier, (kennis)partner en dienstverlener, een niet meer weg te denken bijdrage leveren in het succes van haar relaties en eindgebruikers. Dit door toepassing van brede innoverende totaaloplossingen en sterk ondersteunende nazorg.'

Alle stakeholders bedankt voor de bijdrage aan dit klanttevredenheidsonderzoek.
Mocht je nog vragen hebben of aanvullingen stuur dan een berichtje naar je eigen contactpersoon binnen Aqualectra of naar info@aqualectra.nl
Volgt u ons al op LinkedIn? Dè link naar mooie projecten en nieuws!
ELEKTRISCH VAREN
Elektrische aangedreven auto’s vinden we inmiddels heel gewoon maar hoe doe je dat voor een binnenvaartschip? Zero Emission Services (ZES) opgericht door ING, Engie, Wärtsilä en Havenbedrijf Rotterdam, met steun van het Ministerie van IenW, introduceert hiervoor een innovatief systeem dat dit mogelijk maakt.
Zero Emission Services

Dit jaar zal het eerste schip, de Alphenaar, met een accupakket van 2 MWh ongeveer 4 uur of 40 - 60 km kunnen varen en dit volledig zonder uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof. Per vracht kunnen 52 containers (40ft) vervoerd worden. 

  Geen laadpalen, maar verwisselbare energiecontainers, die worden opgeladen met duurzaam opgewekte stroom, zogenaamde ZES-packs. Eenmaal leeg kunnen schippers de containers snel voor een volle inwisselen, bij een van de wissel- en laadstations. Voor onze opdrachtgever hebben wij voor het eerste laadstation een ’energie module’ ontworpen en geleverd. Omdat deze installatie in een zeecontainer wordt gemonteerd, is in het ontwerp rekening gehouden met zo compact mogelijke behuizing, een modulaire toepassing en een snelle en eenvoudige installatie. Deze stations zijn ook geschikt voor het snel laden van vrachtwagens en bussen. Wanneer de batterijcontainers niet aan boord van een schip staan, kunnen ze worden ingezet om het elektriciteitsnet te stabiliseren.
Klik hier voor onze producten en diensten
Klik hier voor onze actuele vacatures

MVO NEMEN WIJ SERIEUS

Aqualectra heeft een bronzen medaille ontvangen, als erkenning voor de prestaties op duurzaamheidsgebied! Een prachtige prestatie die jaarlijks wordt getoetst door Ecovadis.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, kortweg MVO, is verankerd in onze basis en zichtbaar in onze missie. Naast ons MVO certificaat op niveau 3, is er vanuit de markt de vraag gekomen of wij ons zouden willen laten toetsen door Ecovadis. Dit is een onafhankelijk toetsingsorgaan die, middels vele vragen en het beoordelen van al onze interne beleidsstukken en processen, een rating toekent.

Heb je als partner van Aqualectra ook een online toegang tot Ecovadis dan kun je via je dashboard linken naar ons certificaat. Op onze website onder certificaten vind je een samenvatting van onze rating.
Klik hier voor onze certificeringen
LinkedIn
Facebook

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list

Ga naar de website!
Vind ons kantoor
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp