Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

December 2017  
 

Nieuwsbrief 

GEACHTE RELATIE

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om u, namens Aqualectra en al onze medewerkers, te bedanken voor de prettige samenwerking over het afgelopen jaar. De verwachtingen voor 2018 mogen zeker positief worden genoemd en Aqualectra ziet er naar uit om, met al haar producten en diensten, komend jaar weer een bijdrage te mogen leveren aan het realiseren van uw successen en dit waar mogelijk nog verder te intensiveren en te optimaliseren.

Tevens willen wij u via deze weg  prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig Nieuwjaar toewensen.

GOEDE DOELEN
Wij versturen al een aantal jaren geen kerstkaarten meer en ook geen relatiegeschenken. Het geld dat we hier normaal aan zouden hebben besteed hebben we, in het verlengde van ons MVO beleid, toegevoegd aan onze bijdrage aan goede doelen.

Dit jaar heeft Aqualectra de volgende goede doelen gesteund:
  • Emma Kinderziekenhuis
  • Het Praethuis
  • Stichting De Waaier

Tom Stringer
Algemeen Directeur Aqualectra

ELEKTRO VAKBEURS HARDENBERG

Dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 december aanstaande vindt de Elektro Vakbeurs plaats in de Evenementenhal te Hardenberg. Uiteraard is Aqualectra ook weer van de partij, tezamen met ruim 300 andere exposanten. Bezoek onze stand in Hal 5, standnummer 502 en laat u informeren over onze mogelijkheden en passende oplossingen. Meer informatie omtrent de beurs kunt u vinden via de link op onderstaande buttons.

Wij kijken uit naar uw komst!

Klik hier voor het aanvragen van een gratis toegangskaart en maak gebruik van onze registratiecode 61700025397

ONZE KLANTEN ZIJN TEVREDEN!


In november heeft ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden onder ca. 400 klanten. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een korte vragenlijst te gebruiken. Dit was een verbeterpunt, aangedragen uit ons vorige onderzoek. Ruim 32 % van de aangeschreven klanten heeft hier door het invullen van de vragenlijst positief op gereageerd. We zijn blij dat er volop gebruik gemaakt is van het 'vrije' opmerkingen veld, want natuurlijk willen we graag weten wat er speelt en wat we kunnen verbeteren.
 
Opmerkingen zijn door Aqualectra al tijdens het onderzoek intern opgepakt en waar nodig met de klant besproken. Een directe opvolging geven aan de opmerkingen vanuit de klant, zorgt voor een mooi beeld over hoe tevreden onze klant is over Aqualectra. Met een 25-tal vragen, opmerkingen, een paar klachten en veel schouderklopjes zijn er trends en kansen zichtbaar geworden waarin wij ons in kunnen verbeteren. Onze klanten zijn tevreden en geven ons een 7,8 op basis van onze geleverde diensten en producten.
  • Aqualectra is een betrouwbare partner zo blijkt uit dit onderzoek;
  • Er is een hoog kennis niveau binnen Aqualectra;
  • Prijs/ kwaliteit is marktconform;
  • Engineering kan binnen enkele productgroepen nog verbeterd worden;
  • De reactietijd van ons op de (aan)vraag en ontzorgen van de klant vraagt aandacht.
Kansen die we nu en natuurlijk in 2018 met z’n allen oppakken om daarmee onze kwaliteit en tevredenheid nog verder te verhogen.

Dank u wel.
 
Contactinformatie ook te vinden op onze website
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp