Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

November 2015 
 

Nieuwsbrief 

AQUALECTRA HEEFT      
MVO CERTIFICAAT BEHAALD

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kortweg MVO, staat bij Aqualectra hoog in het vaandel en maakt onderdeel uit van onze missie. Wij zijn altijd actief op zoek naar oplossingen om als organisatie op een positieve manier bij te dragen aan een gezondere en betere leefomgeving. Het vinden van de juiste balans tussen ‘People, Planet en Profit’, staat hierbij centraal.

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Aqualectra – naast het reeds in bezit zijnde certificaat ‘CO2 prestatieladder, niveau 3’ – in november van dit jaar ook het certificaat ‘MVO prestatieladder niveau 3’ heeft behaald. Onze duurzame oplossingen, initiatieven en bedrijfsvoering hebben zijn vruchten afgeworpen!

Daarmee zijn wij echter nog niet klaar; MVO is een continu (verbeter)proces, gericht op het heden en de toekomst. Het komende jaar zullen wij onze nieuw gestelde doelen gaan oppakken, uitdragen en concretiseren, dit alles met een groot enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel.
Lees meer over MVO op onze website

UITNODIGING ELEKTRO VAKBEURS

Kom ook naar de Elektro Vakbeurs, welke plaatsvindt van dinsdag 
8 t/m donderdag 10 december aanstaande in de Evenementenhal te Hardenberg. Uiteraard is Aqualectra ook van de partij, tezamen met ruim 300 exposanten op het gebied van installatie, industrie en energie. De Elektro Vakbeurs is dan ook de plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de branche.


Industry XPerience Tour
Dit jaar is er tijdens de Elektro Vakbeurs een speciale ‘Industry Xperience Tour’ georganiseerd. Smart Industry heeft als doel het versterken van de Nederlandse industrie. Dit wordt gerealiseerd door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat deze efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kunnen worden geproduceerd. Aqualectra is actief betrokken bij de ontwikkeling van Smart Industry en is ambassadeur van dit landelijke initiatief.

Gratis kaarten
Wij kijken er naar uit u tijdens deze beurs te mogen ontmoeten en informeren u graag over onze mogelijkheden en passende oplossingen. Bezoek onze stand in Hal 6, standnummer 623. U kunt uw gratis kaarten via onderstaande button reserveren.
Bestel hier uw gratis kaarten
Website
LinkedIn
Google Plus
Facebook
Email

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor