Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

april 2019   
 

Nieuwsbrief 

UITBREIDING MECHANISCHE WERKPLAATS

Aqualectra heeft zeer recent het machinepark van haar mechanische werkplaats verder uitgebreid met een tweede Steinhauer (ModCenter). Een volautomatische CNC-gestuurde boor-, tap- en freesmachine.
 
Na een intensief onderzoek van ruim twee jaar, voor mogelijke implementatie van een lasersnijmachine als vervanger voor een plasmasnijder welke Aqualectra al meer dan 16 jaar in haar productieproces inzette, is er uiteindelijk, op basis van continuïteit, flexibiliteit en zeer brede inzetbaarheid, door Aqualectra gekozen voor een tweede Steinhauer. Dit paste beter bij de behoefte van Aqualectra, waardoor wij in staat zijn om de doorlooptijden van onze productie processen nog verder te kunnen garanderen en wij de volledige mechanische voorbereiding van onze producten perfect kunnen laten aansluiten op de behoeften van onze relaties.
 
De beide Steinhauers en de Secarex (automatische profiel- en bedradingskokerknipmachine) dragen bij aan een zeer veilige werkomgeving en worden door ons direct vanuit Eplan gevoed met de benodigde digitale informatie om hun mechanische bewerkingen foutloos uit te kunnen uitvoeren.

Aqualectra bestaat 40 jaar!

 
40 prachtige jaren waarin wij met al onze medewerkers, met enorme liefde voor ons vak, steeds weer nieuwe verdeelsystemen, besturingspanelen, elektronica en software hebben mogen ontwikkelen en produceren voor en met onze relaties.
Dit geeft direct aan waardoor Aqualectra bestaansrecht heeft. Door onze medewerkers, producten, diensten en natuurlijk door onze relaties!
 
Iedereen bedankt voor het vertrouwen over de afgelopen 40 jaar. En natuurlijk gaan we gewoon verder met ontwikkelen en waar we goed in zijn, het bouwen van spatzuivere kasten, met als ultiem doel “100% tevreden klanten”.
Klik hier voor andere nieuwsitems op onze website

Elektro- & Installatievakbeurs Gorinchem, stand E126

Aqualectra is als merkonafhankelijke leverancier, producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen aanwezig op de Elektro- & Installatie vakbeurs Gorinchem. Vraag jouw gratis E-tickets aan met registratiecode 71925010

Klik hier voor onze producten en diensten
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp