Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

mei 2018  
 

Nieuwsbrief 

Vandaag is de overgangstermijn van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voorbij en de wet van toepassing.
 
Aqualectra is erop gericht om gegevens van onze relaties, samengevat al onze stakeholders, dus ook onze klanten, samenwerkingspartners of medewerkers die geabonneerd zijn op deze nieuwsbrief of opgenomen zijn in ons ERP systeem te beschermen. Omdat wij privacy al jaren hoog op de prioriteitenlijst hebben staan willen wij u middels deze nieuwsbrief informeren hoe wij omgaan met uw privacy en gegevens.
 
Nieuwsbrief
U ontvangt deze nieuwsbrief, waarin wij voornamelijk algemene informatie van ons bedrijf zichtbaar willen communiceren, omdat u dit in het verleden heeft aangegeven te willen ontvangen en/ of u heeft meegedaan aan een klanttevredenheidsonderzoek en/ of heeft ingecheckt in ons wifi-netwerk. Mocht u geen prijs stellen op deze nieuwsbrief dan kun u zich uitschrijven door te klikken op de link onderaan deze nieuwsbrief.
 
Wilt u de nieuwsbrief blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen, wij gaan er dan vanuit dat u akkoord bent met het ontvangen van onze algemene informatie waar wij u een paar keer per jaar (maximaal 4 keer) van op de hoogte brengen. Wij maken gebruik van MailChimp voor het versturen van onze nieuwsbrieven.
 
(ERP) systeem
U bent wellicht ook een klant van Aqualectra (of geweest), de gegevens die wij bewaren zijn naast de projectinformatie, de bedrijfsgegevens, uw initialen, eventueel uw voornaam, uw achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens kunnen wij niet verwijderen uit ons bestand omdat ze bewaard moeten blijven voor de Belastingdienst, wettelijk moeten wij deze gegevens 7 jaar bewaren.
 
Vast contactpersoon
Aqualectra is gericht op transparantie, we zijn een lerend bedrijf en blij met alle input en vragen die u heeft rondom dit onderwerp of mogelijke andere onderwerpen of projecten. U heeft een vast contactpersoon binnen onze organisatie die u kunt benaderen met uw vragen.
 
Privacy bescherming is zaak van ons allemaal
Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen en gaan er vanuit dat u dit ook doet met de informatie die u heeft opgeslagen over onze organisatie en medewerkers. Mocht u concluderen dat er binnen uw organisatie onrechtmatige verwerkingen of inbreuk is geweest al dan niet problemen heeft rondom beveiligingsmaatregelen die u heeft getroffen is het belangrijk dat wij hierover onmiddellijk ingelicht worden om in te kunnen schatten wat de omvang van de schade is, dit zullen wij andersom ook doen mocht dit aan de orde zijn.
 
De meldplicht geldt ook voor informatie van of over Aqualectra of haar medewerkers die op straat komen te liggen door een menselijke fout. Als wij niet op de hoogte gesteld worden dan en wel een datalek constateren dan volgen wij de richtlijnen rondom de meldplicht datalekken.
 
Klik hier voor meer (algemene) informatie over de AVG
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp